Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
załatwiłam transport z Poznania...czy ktos może go odwieźć do Poznania?

Kurcze do Poznania daleko , ostatnio wysyłałam tam szczeniaka od nas z Tomaszowa i płaciłam za transport 340 zł:-(

Posted

Dopiero co wróciłam do domu. Sprawy mają się tak:
Pani-Sąsiadka (bardzo miła osoba) raczej nie zdecyduje się na adopcję Kokoska bo cztery miesiące temu pożegnała swojego pudelka Melbusię i raczej nie jest gotowa na przechodzenie tego wszystkiego jeszcze raz. Przynajmniej nie teraz. Ale na pewno będzie co miesiąc wspierać finansowo Kokosika wpłacając pieniążki na hotel dla niego. Ile to nie wypadało mi się już Pani pytać, ale wzięła ode mnie oba adresy na wątek pudelkowy i ten. Zaloguje się do Dogo i poczyta. Prosiła, abym przyszła do niej po świętach, drugiego listopada, to wtedy na spokojnie porozmawiamy. A więc trzymam kciuki za decyzje i dam znać co w sprawie po niedzieli. :smile:

Posted

Szukajmy tego transportu jakoś.

I właściwie więcej deklaracji by się przydało, bo może malucha leczyć trzeba będzie, bo opłata adopcyjna, bo moze transport płatny.

Posted

Przyjeżdżają lada chwila cziłki na DT do Warszawy z Poznania, czy okolic. Akcję pilotuje GoniaP. Jeżeli dogadamy sprawę transportu, ja z Renatą pojedziemy po niego do Tomaszowa i przywieziemy do Warszawy, może być?

Posted

NusiaiJa napisał(a):
http://mapapomocy.dogomania.pl/index.php
może tu poszukać pomocy!

Ja na tą chwilkę 10zł wpłacę, tylko prosze o dane do przelweu
a może PKS-em albo PKP....ech już nie wiem....

Wiecie co!!! A może nasi żołnierze z jednostki jadą albo lecą do Drawska na poligon? Zwrócić by sie do Komendanta z taką proźbą??? co Wy na to???

Ten pomysł mnie rozwalił na łopatki....;)

Posted

Transport do Warszawy czy tez do Łodzi mam...nie ma problemu...
gorzej stamtąd do Poznania...
Ewa, nie bój się on nie będzie tam sam w boksie i nie zmarnieje....
to nie jest zwykłe miejsce ..to miejsce inne niz wszystkie z ludzmi o wielkich sercach...krzyczkowe psy tam tez dożywaja swoich dni ...te najmniej adopcyjne...

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
Ten pomysł mnie rozwalił na łopatki....;)

.....Ja mam więcej takich pomysłów......:razz: niektóre realizuje i dobrze na tym wychodzę! przede wszystkim to iść przed siebie:oops: ...byle by nie po trupach!:p

pewnie będziemy dzwonić! chyba że już nie aktywny numer telefonu
Michałówek to niegaleko ul. Nadrzecznej, jeśli dobrze pamiętam to właśnie na tej ulicy podobno był przywiązany Kokos

Posted

Właśnie zalogowana sąsiadka zgłasza się, tylko malutkie sprostowanko, dla Pani Sąsiadki, Dina, nie Melbusia. Pomoc, oczywiście, deklaruję> Poproszę o numer konta. Pozdrawiam serdecznie

elinka napisał(a):
Dopiero co wróciłam do domu. Sprawy mają się tak:
Pani-Sąsiadka (bardzo miła osoba) raczej nie zdecyduje się na adopcję Kokoska bo cztery miesiące temu pożegnała swojego pudelka Melbusię i raczej nie jest gotowa na przechodzenie tego wszystkiego jeszcze raz. Przynajmniej nie teraz. Ale na pewno będzie co miesiąc wspierać finansowo Kokosika wpłacając pieniążki na hotel dla niego. Ile to nie wypadało mi się już Pani pytać, ale wzięła ode mnie oba adresy na wątek pudelkowy i ten. Zaloguje się do Dogo i poczyta. Prosiła, abym przyszła do niej po świętach, drugiego listopada, to wtedy na spokojnie porozmawiamy. A więc trzymam kciuki za decyzje i dam znać co w sprawie po niedzieli. :smile:

Posted

dinuszka napisał(a):
Właśnie zalogowana sąsiadka zgłasza się, tylko malutkie sprostowanko, dla Pani Sąsiadki, Dina, nie Melbusia. Pomoc, oczywiście, deklaruję> Poproszę o numer konta. Pozdrawiam serdecznie

Ach jak się cieszę i witam Panią dinuszkę na wątku. :loveu::loveu::loveu:

PS. za przekręcenie imienia suńki przepraszam :oops:.