Aga-33-76 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Kinia1984']ja moge bazarki robic no problem..wiec ciuchy mozesz mi dac:) Aga ty gdzies tu pracujesz niedaleko prawda?;)[/QUOTE] Mogę je przywieźć do Ciebie, bez problemu tylko muszę sprawdzić czy nie trzeba ich odprasować bo od lata w walizie leżakują :razz: Quote
obraczus87 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='tripti']O to, o to, dzięki Marta;)[/QUOTE] uff :) :lol: Quote
Kinia1984 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ja tam zawsze czarno wszystko widze, szczegolnie po tym co czytam na innych watkach ze najpierw powinny byc deklaracje a potem dt lub hotel...500 zł to koooopa pieniedzy i tyle deklaracji zbiera sie czasem kilka miesiecy...moze zbyt czarno to przedstawiam, bo w koncu to male mlode pieski ktore sa najabrdziej adoptowalne, ale....wlasnie jest masa takich ale...leczenie, sterylki, karma (oprocz oplat dt, hotel), szczepienia...to nie sa male kwoty...przepraszam za ten pesymizm ale ja sie naprawde boje...chce jak najlepeij dla psiakowm one juz tyle przeszly... Quote
Kinia1984 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Aga-33-76']Mogę je przywieźć do Ciebie, bez problemu tylko muszę sprawdzić czy nie trzeba ich odprasować bo od lata w walizie leżakują :razz:[/QUOTE] ok, to sprawdz i wal jak w dym w razie co:lol: Quote
Aga-33-76 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Kinia1984']ok, to sprawdz i wal jak w dym w razie co:lol:[/QUOTE] jeszcze w ten weekend Cię nawiedzę :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Kinia wiem wiem.......zgadzam się z Toba całkowicie. Dopóki nie mamy deklaracji, choćby na 150-200zł miesięcznie, uwazam że możemy zapomniec o Jeziórku... qrcze Quote
Negri_2008 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Ja dam jednorazowo 100 zł ale dopiero na koniec listopada. Po bazarku dla Nadzieji już nie za bardzo mam co na bazar dać ( planuje jeszcze coś wystawić dla Rusti bo tam przecież też brakuje pieniędzy). Nie ukrywam, że jestem wściekła na całą sprawę :evil_lol::angryy::mad: Po co my to wszystko robimy???? Powstaje wątek, jeździmy po psy a potem nagle przychodzi oświecenie, że ma pieniędzy. [B]Przecież nigdy nie ma pieniędzy :diabloti: [/B] [B]Decydując sie na taką akcje świadomie bierzemy na barki borykanie się z kasą.[/B] Nie będe o niczym decydować, ale mogę coś zaproponować[B]:[/B] 1. rozsyłajmy wątek do wszystkich użytkowników alfabetycznie (potrzeba na to sporo czasu ale daje efekty) [B]2.[/B] bierzmy małe do Jeziórka ( do schroniska zawsze będzie czas je oddać bo przecież tam ich nie zostawimy) 3. Pchełka i Feluś zostają u Gryzeldy. Quote
obraczus87 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Negri zgadzam się. nawet gdy sa deklaracje to teraz juz wiem, że nie ma nigdy pewności, żę każdy będzie je wpłacał - chocby przypadek RUSTI. [B]Czy ktoś się podejmie rozsyłania wątek alfabetycznie??[/B] Quote
tripti Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 jak to się robi? ja mogę wysłać z trzy literki czyli A,B,C. Rozumiem, że link i jakiś opis? Quote
Kinia1984 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Negri_2008']Ja dam jednorazowo 100 zł ale dopiero na koniec listopada. Po bazarku dla Nadzieji już nie za bardzo mam co na bazar dać ( planuje jeszcze coś wystawić dla Rusti bo tam przecież też brakuje pieniędzy). Nie ukrywam, że jestem wściekła na całą sprawę :evil_lol::angryy::mad: Po co my to wszystko robimy???? Powstaje wątek, jeździmy po psy a potem nagle przychodzi oświecenie, że ma pieniędzy. [B]Przecież nigdy nie ma pieniędzy :diabloti: [/B] [B]Decydując sie na taką akcje świadomie bierzemy na barki borykanie się z kasą.[/B] Nie będe o niczym decydować, ale mogę coś zaproponować[B]:[/B] 1. rozsyłajmy wątek do wszystkich użytkowników alfabetycznie (potrzeba na to sporo czasu ale daje efekty) [B]2.[/B] bierzmy małe do Jeziórka ( do schroniska zawsze będzie czas je oddać bo przecież tam ich nie zostawimy) 3. Pchełka i Feluś zostają u Gryzeldy.[/QUOTE] nie chodzi o oswiecenie tylko o przykre realia..to nie jest jeden pies a jak widac po przykladzie rusti problem jest z o wiele mniejsza kwota... i nie fajnie by bylo zeby pozniej osoba ktora podpisze umowe z dt lub hotelem miala pretensje ze nikt jej nie pomaga... bo nie oszukujmy sie kwota jest baaardzo duza... Quote
Kinia1984 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ja dam tyle ile mam, dla jednego malucha tak jak mowilam tymczas u mojego TZ jest... Quote
obraczus87 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='tripti']jak to się robi? ja mogę wysłać z trzy literki czyli A,B,C. Rozumiem, że link i jakiś opis?[/QUOTE] Kochana wchodzisz w COMMUNITY, Lista Użytkowników i tam jest lista alfabetycznie :) Dzis nie będe mieć dostepu do kompa. Jutro postaram się powysyłac. Kinia, cos widzę, że w bojowym nastroju jesteś :diabloti: Quote
Negri_2008 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 To napiszę Wam jeszcze że w ostatnich dniach do Klembowa przyjechało ponad 30 psów. Pośród nich 17 szczeniaków. Naszych na szczęście tam nie ma Quote
tripti Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 zanim polecisz, to powiedz czy jest jakis skrót, żeby wysłać grupowo wiadomość, bo samej literki A są 103 strony? Jeżeli to pojedyńczo, to ja cofam B i C i tylko literke A. Quote
obraczus87 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='tripti']zanim polecisz, to powiedz czy jest jakis skrót, żeby wysłać grupowo wiadomość, bo samej literki A są 103 strony? Jeżeli to pojedyńczo, to ja cofam B i C i tylko literke A.[/QUOTE] chmmmm zaraz zrobie eksperyment, wyślę wiadomośc jednoczesnie do Ciebie i Kini i zobaczymy czy dojdzie. Quote
obraczus87 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Nie da rady... albo ja nie umiem. Mozna wysyłac tez tylko do aktywnych uzytkowników. - Szybie Menu--> Kto jest online. Lece. Jakby cos to jestem pod kom. Quote
PapryczkaChili Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 nie wiem, czy pisałam, ale śledzę wątek. zrobię maluchom ogłoszenie w Metrze - bardzo tego potrzebują, bo zimno jak cholera. Czy udałoby się zrobic jakieś fajne zdjęcie z maskotką (taki PR.... :eviltong:) albo poprostu ładne zdjęcie jednego - ale napiszę, że jest 6 do adopcji... nie wiem tylko, czy pokazywac białego - jak się ludzie napalą na takiego, to będą wybrzydzać (bo biały jest naprawdę bardzo ładny). Nie zrozumcie mnie źle, ale chciałabym za jednym ogłoszeniem przyadoptować kilka maluchów, a wiem z doświadczenia, że ludzie jednak wybierają oczami... Quote
agata51 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Jestem, tripti. Poczytam później. Nic nie obiecuję. Uważajcie z tymi literkami - możecie być oskarżone o rozsyłanie spamu. Wiem coś o tym ;) Lepiej wysyłać do osób udzielających się na dogo. Quote
Gryzelda Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Mogę zrobić jakieś lepsze zdjęcia Felusiowi on wprawdzie nie szczeniak ale w metrze są małe zdjęcia ;) Pchełki nie chce na razie męczyć , ona jeszcze taka strachliwa. Dziś chciałam jej dupkę wytrzeć po kupce to się zsiusiała ze strachu. Quote
Negri_2008 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='PapryczkaChili']nie wiem, czy pisałam, ale śledzę wątek. zrobię maluchom ogłoszenie w Metrze - bardzo tego potrzebują, bo zimno jak cholera. Czy udałoby się zrobic jakieś fajne zdjęcie z maskotką (taki PR.... :eviltong:) albo poprostu ładne zdjęcie jednego - ale napiszę, że jest 6 do adopcji... nie wiem tylko, czy pokazywac białego - jak się ludzie napalą na takiego, to będą wybrzydzać (bo biały jest naprawdę bardzo ładny). Nie zrozumcie mnie źle, ale chciałabym za jednym ogłoszeniem przyadoptować kilka maluchów, a wiem z doświadczenia, że ludzie jednak wybierają oczami...[/QUOTE] witaj :multi: w domowych warunkach jest tylko Pchełka białaska i Feluś ciut starszy Reszta jeszcze w drewutni a tam dobrego zdjecia się nie zrobi. No ale pomyślimy Quote
tripti Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 agata51:) dziękuje! właśnie coś mi już odmawia posłuszeństwa dogomania, chyba ostrzeżenie przed spamem właśnie;) Quote
PapryczkaChili Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Negri_2008']witaj :multi: w domowych warunkach jest tylko Pchełka białaska i Feluś ciut starszy Reszta jeszcze w drewutni a tam dobrego zdjecia się nie zrobi. No ale pomyślimy[/QUOTE] tak wiem, dlatego z myślą o tych bezdomnych i biorąc pod uwagę, ze da się zrobic zdjęcia w dt pomyślałam, żeby pokombinować i od razu szczęślwie wyadoptowac cała 6kę <rozmarzona> :razz: w Metrze są malutkie zdjęcia, ale naprawdę da się fajnie pokazać psiaka :) Quote
Negri_2008 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='tripti']agata51:) dziękuje! właśnie coś mi już odmawia posłuszeństwa dogomania, chyba ostrzeżenie przed spamem właśnie;)[/QUOTE] dostałaś jakies ostrzeżenie? Quote
tripti Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 wiesza mi się bardzo stronka, a i komunikat, że między wiadomościami mam odczekac 60 sek, później np.13, 6, 2 sek. To chyba może być uznane za ostrzeżenie? Quote
Kinia1984 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 znajomy mojego tz szuka malego psa do mieszkania, wyslalam felusia:) Quote
Recommended Posts