obraczus87 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja dzisiaj wysyłam PM do chmmmm chyba 50-60 osób. Odpisało mi kilka osób, że nie może pomóc. Prosiłam, ale co z tego :( Quote
Negri_2008 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Wpłaty: :crazyeye::loveu::loveu::loveu: Kundelkowa Skarbonka - 50 zł Aga-33-76 - 500 zł Ala 123 - 100 zł wpłynęło 650 zł czyli razdm mamy około 800 zł Mam pomysł: Jedźmy tam jutro, zabierzmy te które znajdziemy i zawieźmy do Jeziórka. Pewnie wszystkich tam nie będzie bo już zaczynają łazić. Quote
Gryzelda Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dziewczyny ja MUSZE KONIECZNIE jechać z Feluniem do weta. Strasznie męczą go te uszy. :placz: Rano jeszcze dał sobie wyczyścić z wierzchu a teraz na samo dotknięcie piszczy :-( Quote
Negri_2008 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Gryzelda napisał(a):Dziewczyny ja MUSZE KONIECZNIE jechać z Feluniem do weta. Strasznie męczą go te uszy. :placz: Rano jeszcze dał sobie wyczyścić z wierzchu a teraz na samo dotknięcie piszczy :-( Biedny Felek, jedź z nim jasne, :-? Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Agnieszka 400 zł zapłaciła za pobyt Felunia i Pchełki. :) Quote
tripti Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jest szansa na zabranie tych piesków w sobote? Brać karme od enchantress? Quote
Kinia1984 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 jedz jedz..biedny felus...:( to jak mam kombinowac tz czy inny transport? jakby co to maciek moze kolo 15... Quote
Negri_2008 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 tripti napisał(a):Jest szansa na zabranie tych piesków w sobote? Brać karme od enchantress? Kinia - Ty bierzesz jednago, prawda? Sytuacja z finansami wyglada tak: Małe, które są u Gryzeldy mają zapewniony byt dzięki Adze. Z pozostałych wpłat mamy opłacony pobyt psiaków w Jeziórku przez miesiąc i prawdopodobnie ani złotówki na ich leczenie. To jak tu pojechać z nimi do weta kiedy nie ma za co zapłacić? Quote
Kinia1984 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 u mojego tz dt aktualny z tym , ze ja mysle ze skoro one dzikuski i moj tz wezmie jednego to on zwariuje, dodam ze u niego psiak bedzie sam w garazu przez 8,9h... jesli chodzi o zabranie psow bez pieniazkow na leczenie ewentualne i wizyte u weta...to ja juz sama nie wiem czy nie poczekac jeszcze z tydzien i dozbierac...:roll: Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Laura1108 - nie ukrywam, że zawiodłam sie na Tobie i to bardzo. Jest mi z tego powodu bardzo przykro. Wracając do tematu: wątek ja poprowadze, ale tylko z Waszą pomocą. Psów na oczy nie widziałam. Tak naprawdę poprowadze ten wątek dlatego, że chcę aby na 1 stronie były aktualne rozliczenia. Od razu tez mówie, że limit zdjęć w Fotosiku wyczerpałam także zdjęc wklejac nie mogę. Poza tym nie mam na to czasu, szczerze mówiąc. Kto podejmie sie wklejania zdjec na 1 stronę?? Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Tripti - zabierz prosze karmę do siebie. Szczeniaki powinny jutro trafic do Jeziórka. Kto pomoże w transporcie?? Kto oferuje pomoc?? Ja niestety jestem całkowice w weekend wyłaczona, mam zajęcia. PRZYPOMINAM, RYZYKUJEMY.NA PSIAKI NIE MAMY KASY, ZA DT ZAPŁACIMY Z TZW. "DOŁU". Quote
Negri_2008 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Ja stawię sie na miejsce i bedę je łapać. Transportu nie mam. Zarezerwuję miejsce w Jeziórku, tam się płaci z dołu więc na ogłędziny weta mamy trochę pieniędzy. Tripiti - czy Ty możesz uzgodnić tę wizytę z wetem dla wszystkich psów? Co do prowadzenia wątku Obraczuś - masz u mnie pełną pomoc. Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Kto pomoże Negri jeśli chodzi o organizacje transportu?? Negri o której godzinie będziesz w ogóle wolna?? Czy to będą godziny poranne?? Quote
tripti Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja z tym twierdzeniem nie zgadzam się: "Laura1108 - nie ukrywam, że zawiodłam sie na Tobie i to bardzo. Jest mi z tego powodu bardzo przykro." Trochę za mocne, ponieważ Laura1108 rozpisała się we wcześniejszych postach i wyraziła swoją opinię, do której nikt nie odniósł sie:( Pieniądze nie wplywają do Laury1108 tylko do innej osoby, więc nie ma pełnych informacji co do rozliczeń. Poza tym jakieś konkrety pojawiły się dopiero dziś. Quote
tripti Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Negri_2008 tak, w sobotę pracują od 10-15stej. Mówić o 5 sztukach? ciekawe czy uda się wszystkie złapać? Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 tripti napisał(a):Ja z tym twierdzeniem nie zgadzam się: "Laura1108 - nie ukrywam, że zawiodłam sie na Tobie i to bardzo. Jest mi z tego powodu bardzo przykro." Trochę za mocne, ponieważ Laura1108 rozpisała się we wcześniejszych postach i wyraziła swoją opinię, do której nikt nie odniósł sie:( Pieniądze nie wplywają do Laury1108 tylko do innej osoby, więc nie ma pełnych informacji co do rozliczeń. Poza tym jakieś konkrety pojawiły się dopiero dziś. To jest tylko moje zdanie na ten temat. Każdy ma swoje zdanie na ten temat i nie musi o nim pisac ogólnie. Tripti, napisanie swojej opinii, a później nie pojawienie się na wątku i nie "przedyskutowanie" tego jest według mnie nie fair. Nie mam czasu - nie zakładam wątku. Dla mnie jest to proste. Same chęci pomocy nie są wystarczające. Wątek sam sie "kręcić" nie będzie, niestety. Jak ktoś nie daje rady, to niech napisze o tym, żeby przepisac wątek. A nie takie oczekiwanie - pojawi się czy sie nie pojawi. O wpływach na bieżąco informuje Negri, trzeba je tylko przeklejać na 1 stronę. Quote
Negri_2008 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 tripti napisał(a):Ja z tym twierdzeniem nie zgadzam się: "Laura1108 - nie ukrywam, że zawiodłam sie na Tobie i to bardzo. Jest mi z tego powodu bardzo przykro." Trochę za mocne, ponieważ Laura1108 rozpisała się we wcześniejszych postach i wyraziła swoją opinię, do której nikt nie odniósł sie:( Pieniądze nie wplywają do Laury1108 tylko do innej osoby, więc nie ma pełnych informacji co do rozliczeń. Poza tym jakieś konkrety pojawiły się dopiero dziś. Niestety, jedynie osoba która założyła wątek ma prawo do edytowania pierwszego postu. Tam powinny znaleźć się rozliczenia. Zarówno wpłaty jak i wydatki. Powinny tam być umieszczone także najważniejsze informacje o psach i planach. Jeżeli szukamy pomocy finansowej to powinny być tam podane konkrety: na co i w jakiej wysokości potrzebne są pieniadze. Ludzie czytający dogo nie będa przedzierać się przez cały wątek, aby doczytać co nam jest potrzebne i dlaczego. Jeżeli pieniądze wpływają do innej osoby - na podstawie meldunków o wpłatach osoba prowadząca wątek wpisuje wpłaty w pierwszy post. O każdej wpłacie napisałam. :lol: Zadzwoniłam do Laury ale nie mogłyśmy dokończyć rozmowy bo nam przerywało. Nic nie ustaliłyśmy, dlatego poprosiłam Obraczuś aby przejęła wątek do prowadzenia. Kinia - masz rację - zdziczałek sam w garażu oderwany od stada?- zdecyduj więc :roll: Co do godzin na jutro - od południa pasuje mi każda godzina. Quote
Kinia1984 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ja moge dac transport ale o 15..i ktos musi pomoc lapac psy... Quote
Kinia1984 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Negri_2008 napisał(a): Z Kinia - masz rację - zdziczałek sam w garażu oderwany od stada?- zdecyduj więc :roll: Co do godzin na jutro - od południa pasuje mi każda godzina. po prostu boje sie ze piesek w garazu jest bez szans na socjalizacje i poza tym stres ogromny bez stada, w miejscu dla nie siebie nieznanym...moze kilkutygodniowy szczeniaczek dalby rade, ale one juz starsze...a wy jak myslicie? Quote
Negri_2008 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Kinia1984 napisał(a):ja moge dac transport ale o 15..i ktos musi pomoc lapac psy... ja będe na pewno. Pytanie - czy damy radę przewieźć je bez klatki? Najlepsza byłaby godz tuz po 15 aby jeszcze ciut widno było bo znowu wrócimy z niczym :shake: Tripti - tak 5 sztuk Aga-33-76 czy pojedziesz z nami? Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Aga około 17 musi byc w Ząbkach, jest odbiór budy dla Azora... Quote
Kinia1984 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ja bede o 15 z TZ. kurcze a bez klatki to nie wiem...ja nie mam zadnej... Quote
tripti Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Negri_2008 tylko ta lecznica pracuje w sobote do 15tej:( Quote
Kinia1984 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 kurcze ciagle mam wrazenie ze troche to zbyt chaotyczne wszystko i za szybko... Quote
mtf zalesie Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 jesli jeden szczeniak zostanie w garazu to moge oplacic weta dla pozostalych 2 szczeniakow i matki.kojce w jeziorku sa male,kazdy pies musi sie nauczyc zostawac 8 godzin sam bo takie sa teraz realia.moge pomoc w transporcie ale nie az od wolomina. Quote
Recommended Posts