Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
z
Pani stamtad chce nam pomóc, jak sie Jej udaje to zamyka Je aby sie nie rozłaziły i nie uciekały. Wokół dorosłyk suczek kręci sie pies--> zaraz zaczna cieczkowac.

no tak :placz::shake:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Negri,

bardzo prosze sprawdz 1 post, rozliczenia.

Agnieszko, na szczeniaki wpłaciłas 100 zł czy 150 zł?/

Wiem, że 400 zł wpłaciłas na Felutka i Pchełke.

W pierwszym przelewie wpłaciłam 150 zł (100-m-na deklaracja dla Nadziejki + 50 dla szczeniorków)
Drugi przelew: 100 zł dla szczeniorków
Trzeci przelew: 400 zł dla Pchełki i Felka

Posted

Aga-33-76 napisał(a):
W pierwszym przelewie wpłaciłam 150 zł (100-m-na deklaracja dla Nadziejki + 50 dla szczeniorków)
Drugi przelew: 100 zł dla szczeniorków
Trzeci przelew: 400 zł dla Pchełki i Felka

czyli jednak tak jak myslalam - 150 zł . OKI :)

Posted

ja kilka groszy dorzucę /jak już pisalam wczesniej/- ale po 10.XI.- i nie jest to deklaracja stala-co mc- tylko raczej jednorazowa /-gdy dam radę -to powtorzę potem/-trudno ...:oops:

Posted

olga7 napisał(a):
ja kilka groszy dorzucę /jak już pisalam wczesniej/- ale po 10.XI.- i nie jest to deklaracja stala-co mc- tylko raczej jednorazowa /-gdy dam radę -to powtorzę potem/-trudno ...:oops:

Olga - serdeczne dzięki :-(

Wysyłam Ci nr konta

Posted

tripti napisał(a):
a ja melduję odebranie paczki dla psiaków od enchantress :) jest u mnie i czeka (paczka) ;)

super :)

życzę Wam dobrej Nocki, ja zmykam. Jutro nie ma mnie cały dzień. Może wieczorem zajrzę. Także jakby cos to jak zwykleeee komórka :) :loveu:

co ja bym bez tej komórki zrobiła :cool3:

Posted

Finanse:

Do tej pory wpłynęły pieniądze od:

Kundelkowa Skarbonka - 50 zł
emilak - 126 zł
Aga-33-76- 50 zł
Aga -33-76 - 100 zł
Aga-33-76 - 400 zł
Kundelkowa Skarbonaka - 50 zł
Ala123 - 100 zł
Negri_2008 - 100 zł

RAZEM: 976 zł

Proponuje taki podział pomiędzy psy:

Psy u Gryzeldy:
Kundelkowa skarbonka - 50 zł
emilak - 126 zł
Aga-33-76- 400 zł

576 zł

Psy z Jeziórka:

Aga-33-76 - 50 zł
Aga-33-76 - 100 zł
Kundelkowa skarbonka - 50 zł
Ala123 - 100 zł
Negri_2008 - 100 zł

RAZEM: 400 zł

Pamiętajmy, że mamy jeszcze 300 zł zebrane przez Tripti, które przeznaczymy na weta dla psów z Jeziórka

Posted

Bardzo biedne i tak zimno:(
Negrii_2008 poczyść skrzynkę, bo nic już nie chce przyjąć:( ten weterynarz jest otwarty też w niedzielę, ale mogę też zapytać u innego, który pracuje dłużej w sobotę lub u tego całodobowego w Piasecznie... mogę też kupić tabletki na odrobaczenie i płyn na pchły, a do weterynarza na przegląd później.... one takie biedne tam:(

Posted

tripti napisał(a):
Bardzo biedne i tak zimno:(
Negrii_2008 poczyść skrzynkę, bo nic już nie chce przyjąć:( ten weterynarz jest otwarty też w niedzielę, ale mogę też zapytać u innego, który pracuje dłużej w sobotę lub u tego całodobowego w Piasecznie... mogę też kupić tabletki na odrobaczenie i płyn na pchły, a do weterynarza na przegląd później.... one takie biedne tam:(

Już bliżej niż dalej. Jeszcze chwilunię i będą w kojcu.

Posted

Ja jestem całym sercem za tym, żeby zabrać je jutro. Tym bardziej, że tam te dorosłe sunie mogą lada chwila pozachodzić :diabloti:

Czy damy rade organizacyjnie? :razz:

Napisze do Kini i Agi-33-76.
musiałybyśmy złapać te psiaki we trzy i to po ciemku :evil_lol:

Posted

wiec tak...pani prosi o pomoc w karmie...mowi ze je zamyka bo chce nam pomoc...na terenie ich rezydencji zostawilam jedna puszke i sucha , starszej pani dalam dwie puszki, wszystko to z darow ode emilik...przydaloby sie tej pani cos zawozic...ona ma rozrusznik serca mowila zebysmy sie psiakami zajely w miare szybko bo ona moze isc do szpitala...
wiec mam rozumiec ze akcja przelozona tak? bo musze tz powiadomic czy ma pozyczac samochod czy nie..
ruda mamusia jest dzikuska straszna, czarna mamusia na poczatku podeszla ale zaraz uciekla i patrzyla z bezpiecznej odleglosci:) maluchy w tej prowizorycznej zagrodce wcisnely sie w kat i przytulily do siebie...widac ze tez przestraszone...ale sa slodkie:loveu:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Ja jestem całym sercem za tym, żeby zabrać je jutro. Tym bardziej, że tam te dorosłe sunie mogą lada chwila pozachodzić :diabloti:

Czy damy rade organizacyjnie? :razz:

Napisze do Kini i Agi-33-76.
musiałybyśmy złapać te psiaki we trzy i to po ciemku :evil_lol:

:crazyeye: ale akcja :evil_lol:
Jutro do 14-tej muszę być z powrotem w Ząbkach. Później mogę dopiero po 17-tej (za ciemno). Azor czeka na budę :multi:.

Bardziej stawiałabym na niedzielny poranek bądź przedpołudnie z wizytą u veta. Mam cały dzień już tylko dla Was :loveu: