AleksandraAlicja Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 A w schronisku są już dwa następne "Wiktory"... :placz: Quote
bunia Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Aż serce rośnie patrzac na te zdjęcia:loveu: Dalmatynce Lenie też się udało :lol: Ona ma już własny dom . Trzymamy kciuki za Was Szkodaże tylko tak możemy pomóc:oops: Quote
supergoga Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Dajcie na PW numer konta - dam cos na Wiktora, zanim znajdzie dom nie może wrócić do schronu. Nie mam wiele, bo płacę za Iwę, ale choć trochę. Quote
Magdalenasa Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 AleksandraAlicja napisał(a):A w schronisku są już dwa następne "Wiktory"... :placz: Niestety :-( w tym jeden- wyzel bardzo pilny bo ma przetracona lape. Na razie trzymam kciuki za Wiktora i za cala bande Quote
doddy Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Wiktor pojedzie do nowego domu w pełni wykształcony :diabloti: Jeszcze na zawody będzie biegać z nowymi właścicielami :lol: Jesteśmy własnie w trakcie zgłebiania wiedzy z ogólnego posłuszeństwa :cool1: Niedługo może się czymś pochwalimy ;) Quote
asiuniap Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Jeżuuuuu, doddy sklonowałaś Wiktora, który to ten prawdziwy (mniemam, że w zielonej obróżce) bo są takie same, pomijając wzrost :crazyeye: !!! Ale stadko masz imponujące :loveu: Edi, wyślę Ci na priv. Dziękuję. Quote
agabass Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 super ze piesek znalazł nowy dom dzieki ci Panie za dobrych ludzi Quote
supergoga Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Wydawało mi się, że Wiktor nie jest w nowym domu tylko w hoteliku. O ile jestem na bieżąco, nadal szukamy dla niego stalego domu. Quote
asiuniap Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 agabass napisał(a):super ze piesek znalazł nowy dom dzieki ci Panie za dobrych ludzi Oby Twoje słowa sprawdziły się niebawem :siara: Narazie Wiktor jest w hotelu :megagrin: Quote
gdgt Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Doddy, ja ci się udało tak ustawić psiaki w kółeczku??????:crazyeye: Wy tu sobie gwiżdżecie, chichracie, nic nie piszecie, ale czy psiakiem jest ktoś zainteresowany? bo jak nie, to wpłacam na hotelik! Quote
doddy Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ja mam same mądre psiaki i nawet w kółeczko na pierwszej lekcji się układają ;) Quote
asiuniap Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 gdgt napisał(a):Doddy, ja ci się udało tak ustawić psiaki w kółeczku??????:crazyeye: Wy tu sobie gwiżdżecie, chichracie, nic nie piszecie, ale czy psiakiem jest ktoś zainteresowany? bo jak nie, to wpłacam na hotelik! Moim zdaniem one tAK się ustawiły do pokerka :diabloti: Gdgt niestety pisałam parę postów wcześniej, że dwie chętne się rozmyśliły.. Także sponsoring hoteliku baaardzo mile widziany :modla: :modla: :modla: Tak przyszło mi do głowy. Skoro Wiktor zrobił sobie łóżko na suni doddy....dodddy..... jak myślisz?...:razz: Quote
doddy Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Nie nie nie nie nie i jeszcze raz nie! Nawet tak nie myśl ciotka :diabloti: Quote
Witokret Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 U ciotki Doddy to wszystkie kundle jak w zegarku chodzą ;) a jak któryś cos zbroi to wystarczy, że ciotka spojrzy i :megagrin: Quote
Aganiok Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 to muszą być czary :-) niemożliwe żeby wszystkie naraz tak grzecznie leżały... Uwielbiam czytać i oglądać relacje z Wyszogrodu :-) Wielkie brawa dla Doddy! Quote
HebaNova Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 czy one tak zgodnie ze wzrostem leżą?:crazyeye: tresura że ho ho ... ;) Quote
mangusta Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Doddy ależ masz ręke do psiaków! :lol: Po prostu aniołki czekajace na Twoje skinienie. Zaczarowałaś je jakoś? :diabloti: Quote
Aganiok Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 :lol: Po prostu aniołki czekajace na Twoje skinienie. Zaczarowałaś je jakoś? :diabloti:[/quote] właśnie? Może pętem kiełbasy? :-) Quote
doddy Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Kiełbasy to Ci u nas brak. Z reguły w lodówce jest olej, co lavinia może potwierdzić. :evil_lol: U nas poprostu by w zgodzie z ciotką żyć, to trza być grzecznym. Ciocia czasem nawet da jakieś ciasteczko jak sie ktoś wybitny znajdzie.... A ponadto mam grzeczny materiał do nauki. Jakieś proste to szkolenie teraz, bo ja wprawiona w szkolenie jakis potworuff morderców jestem. :diabloti: Quote
mangusta Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Aha, ten fragment bo ja wprawiona w szkolenie jakis potworuff morderców jestem. :diabloti: wszystko wyjasnia....;) Quote
gdgt Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 asiuniap napisał(a): Także sponsoring hoteliku baaardzo mile widziany :modla: :modla: :modla: ;) Niech se Wiktorek wystrzeli szampana korek! Quote
asiuniap Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 gdgt napisał(a):;) Niech se Wiktorek wystrzeli szampana korek! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A cóż cioteczka ma na myśli??? Co mamy opijać :razz: Quote
supergoga Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Ten tytuł wątku teraz to prawie śmieszny jest. Już Wiktorek bardzo na umierającego wygląda :lol: Odżył, jak podmieniony. Chociaż domek by się przydał. Quote
gdgt Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 asiuniap napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A cóż cioteczka ma na myśli??? Co mamy opijać :razz: Nowy Rok. z pieniędzy cioteczki ;) Quote
Recommended Posts