asiuniap Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 :evil_lol: :evil_lol: A ja dziś napisałam do niego Quote
asiuniap Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Jedna dogomaniaczka wpłaciła na Wiktorka 140 zł (nie wiem, czy mogę podawać nazwisko, bo napisała na pw), ja też przekazałam lavinii 200 zł. ktoś może jeszcze wspomóc Wiktora??? :modla: :modla: :modla: Quote
doddy Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Dałam o Wiktorze sporo ogłoszeń ale martwa cisza na razie :roll: Quote
mangusta Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 To do kiedy jest Wiktorek "opłacony" w hoteliku? :-o Może jakimś cudem znajdę też kilka groszy. A jak tam nauka Wiktorka? Czy jest już dobrze ułożonym młodzianem? :razz: Quote
asiuniap Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 No właśnie :shake: Super dziękuję! Doddy, a mogłabyś przesłać mi to ogłoszenie? Wiem, miałam napisać tekst, teraz przygotowuję się do tłumaczeń i jakos wena mnie nie nachodzi... przepraszam... Quote
asiuniap Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='mangusta']To do kiedy jest Wiktorek "opłacony" w hoteliku? :-o Może jakimś cudem znajdę też kilka groszy. A jak tam nauka Wiktorka? Czy jest już dobrze ułożonym młodzianem? :razz: Dług już mam wobec hotelu...................... Z tego co wiem, jest bardzo dobrze ułożonym, ale czy młodzianem, raczej panem w sile wieku ;) Z początku były małe kłopoty, ale teraz podobno dobrze dogaduje się ze zwierzętami i jest grzeczny. Ciocia Doddy potwierdzasz moje słowa??? Quote
lavinia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 przepraszam, że tak długo nie wklejałam tu rozliczenia, ale miałam duże kłopoty z dostępem do konta wpłaty na Wiktora; Dorota Płoskonka 200 zł Beata Milewska 30 zł Krystyna Siejka 140 zł Asiuniap 200 zł RAZEM; 570 zł Wiktor miał poprzednio opłacony hotel do 06.01, powyższe wpłaty przedłużają jego pobyt w hotelu do 4 Lutego ( brakuje 10 zł ). Jeśli kogoś nie wymieniłam, to proszę się upominać - subkonto wciąż mi kiepsko działa, ale myślę, że to wszystko. Quote
supergoga Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Z allegro jest pytanie o Wiktora - osoba chętna do adopcji. Oto treść Witam! Chciałabym wziąć tego pieska. Czy mogę sie dowiedzieć czegos o warunkach adopcji? Jestem z Włocławka ale 7 marca bede na chwile w Warszawie wiec dopiero wtedy mogłabym go zabrac.No chyba, że do tego czasu piesek juz znajdzie nowy domek albo moja sytuacja jakoś diametralnie się zmieni i nie bedę mogła Go wziąć? Mam jeszcze jedno pytanie: czy piesek jest agresywny? chodzi mi o to czy mógłby mieć kontakt z dziećmi? Pozdrawiam! Agnieszka Adres [email protected] Bardzo proszę - odpiszcie Pani jak najszybciej jesli możecie. Napisałam, że odpowiedź przyjdzie od Was. Trzymam kciuki Quote
asiuniap Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 O jeżuuu. Nie mogę odpisać mailem :shake: Piszę teraz z gościnnego kompa, a na nim są blokady na moje konto e-mailowe. Gosiu, mogłabyś odpisać, zapytac się ile dziecko ma lat? ZTCW od cioci Doddy, Wiktor jest w porządku ogólnie. A testu z dziećmi nie było. Właśnie wysłałam smsa do Doddy z zapytaniem jak może być z dziećmi. Quote
asiuniap Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Dostęp dp swojego konta będę miała dopiero we wtorek :shake: Quote
doddy Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Testów z dziećmi nie robiłam, bo dziecka się nie dorobiłam :diabloti: Ogólnie Wiktor nigdy nie wykazał agresji w stosunku do człowieka. On raczej z psami miał początkowo problem z dogadaniem się. Ale teraz muszę go pochwalić, że jest grzeczniutki aniołek. Quote
supergoga Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Doddy - możesz odpisać, w sumie znasz Wiktora chyba najlepiej. Kurcze - bo tak to ta korespondencja będzie przez posła i bez sensu. Może to ten domek dla niego? Proszę napisz ;) Quote
anouk92 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Dziewczyny zróbcie nowe zdjęcia Wiktorowi. Widziałam go w weekend i teraz upełnie nie przypomina tego biedaka ze zdjęć ze schroniska. Jest dużo większy niż na zdjęciach. Może Pani powinna go obejrzeć na miejscu w hoteliku i tam zrobić test z dzieciakami. Trzymam kciuki za Wiktora. Quote
Majorka_2005 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 co sie dzieje z pieskim, czy nadal jest w hotelu? czy zainteresowana Pani zabierze Wiktorka do nowego domku? i jak z oplata za hotelik? czy nadal potrzebna jest pomoc? Quote
doddy Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Pomoc dla Wiktora jest jak najbardziej potrzebna. W postaci finansowej jak i nowego domu. Na razie napisałam do zainteresowanej osoby ale odpowiedzi jeszcze nie dostałam. Quote
Majorka_2005 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 czy mozna prosic wiecej informacji, ile potrzeba na ten hotelik i co potrzeba i oczywiscie do kocgo przeslac pieniazki ? Quote
Majorka_2005 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 i co nikt juz sie nieunteresuje psem ???? dziwne hmmmm Quote
doddy Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Na maila którego napisałam nikt nie odpowiedział. :( Majorka co do Twoich pytań na poprzedniej stronie. Na poprzedniej stronie lavinia napisała że hotel Wiktor miał opłacony do 4 lutego (bez 10zł). Do kogo wpłacać? A tego to ja już nie wiem. Albo do asiunip albo lavinii. Quote
Majorka_2005 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 doddy widzialam ten wpis i owszem, ale co mi po nim, kiedy nikt nie odpisuje, a pytam, bo moze nastapily jakies zmiany w zwiazku z tym ze od 14 nikt nie napisal juz ani slowa na temat psa :( nie jestem jasnowidzem, a zadeklarowalam pomoc (niewielka, ale zawsze to jest juz cos) a odzewu nie bylo, poza wiadomoscia ze owszem jest ona wskazana. Deklarujac pomoc nie zrobilam tego po to zeby to tylko napisac, a tak naprawde zainteresowania zadnego. Przeciez nikt narzucal sie nie bedzie :( przepraszam, ale jakos tak sie chyba niepotrzebnie unosze, ale tak mysle Quote
doddy Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 A co byś konkretnie chciała wiedzieć? Zadaj konkretne pytanie to jak znam odpowiedź to Ci powiem ;) Quote
Majorka_2005 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Majorka_2005 napisał(a):co sie dzieje z pieskim, czy nadal jest w hotelu? czy zainteresowana Pani zabierze Wiktorka do nowego domku? i jak z oplata za hotelik? czy nadal potrzebna jest pomoc? a potem byla cisza :( Quote
doddy Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 W sumie odpowiedzi są w wątku ale skupie je w całość. Wiktor nadal jest w hotelu. Do zainteresowanej Pani z alegro napisałam, ale nigdy nie dostałam odpowiedzi. Pomoc Wiktorkowi jest bardzo potrzebna. Najlepiej w postaci nowego kochającego domku :loveu: a także w postaci wsparcia za hotel. Quote
Recommended Posts