Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jedna dogomaniaczka wpłaciła na Wiktorka 140 zł (nie wiem, czy mogę podawać nazwisko, bo napisała na pw), ja też przekazałam lavinii 200 zł. ktoś może jeszcze wspomóc Wiktora??? :modla: :modla: :modla:

Posted

To do kiedy jest Wiktorek "opłacony" w hoteliku?
:-o
Może jakimś cudem znajdę też kilka groszy.

A jak tam nauka Wiktorka? Czy jest już dobrze ułożonym młodzianem? :razz:

Posted

No właśnie :shake: Super dziękuję! Doddy, a mogłabyś przesłać mi to ogłoszenie? Wiem, miałam napisać tekst, teraz przygotowuję się do tłumaczeń i jakos wena mnie nie nachodzi... przepraszam...

Posted

[quote name='mangusta']To do kiedy jest Wiktorek "opłacony" w hoteliku?
:-o
Może jakimś cudem znajdę też kilka groszy.

A jak tam nauka Wiktorka? Czy jest już dobrze ułożonym młodzianem? :razz:

Dług już mam wobec hotelu......................

Z tego co wiem, jest bardzo dobrze ułożonym, ale czy młodzianem, raczej panem w sile wieku ;)
Z początku były małe kłopoty, ale teraz podobno dobrze dogaduje się ze zwierzętami i jest grzeczny. Ciocia Doddy potwierdzasz moje słowa???

Posted

przepraszam, że tak długo nie wklejałam tu rozliczenia, ale miałam duże kłopoty z dostępem do konta

wpłaty na Wiktora;

Dorota Płoskonka 200 zł
Beata Milewska 30 zł
Krystyna Siejka 140 zł
Asiuniap 200 zł

RAZEM; 570 zł

Wiktor miał poprzednio opłacony hotel do 06.01, powyższe wpłaty przedłużają jego pobyt w hotelu do 4 Lutego ( brakuje 10 zł ). Jeśli kogoś nie wymieniłam, to proszę się upominać - subkonto wciąż mi kiepsko działa, ale myślę, że to wszystko.

Posted

Z allegro jest pytanie o Wiktora - osoba chętna do adopcji.
Oto treść

Witam!
Chciałabym wziąć tego pieska. Czy mogę sie dowiedzieć czegos o warunkach adopcji? Jestem z Włocławka ale 7 marca bede na chwile w Warszawie wiec dopiero wtedy mogłabym go zabrac.No chyba, że do tego czasu piesek juz znajdzie nowy domek albo moja sytuacja jakoś diametralnie się zmieni i nie bedę mogła Go wziąć? Mam jeszcze jedno pytanie: czy piesek jest agresywny? chodzi mi o to czy mógłby mieć kontakt z dziećmi?
Pozdrawiam!
Agnieszka

Adres
[email protected]

Bardzo proszę - odpiszcie Pani jak najszybciej jesli możecie. Napisałam, że odpowiedź przyjdzie od Was.
Trzymam kciuki

Posted

O jeżuuu. Nie mogę odpisać mailem :shake: Piszę teraz z gościnnego kompa, a na nim są blokady na moje konto e-mailowe. Gosiu, mogłabyś odpisać, zapytac się ile dziecko ma lat? ZTCW od cioci Doddy, Wiktor jest w porządku ogólnie. A testu z dziećmi nie było. Właśnie wysłałam smsa do Doddy z zapytaniem jak może być z dziećmi.

Posted

Testów z dziećmi nie robiłam, bo dziecka się nie dorobiłam :diabloti:
Ogólnie Wiktor nigdy nie wykazał agresji w stosunku do człowieka. On raczej z psami miał początkowo problem z dogadaniem się. Ale teraz muszę go pochwalić, że jest grzeczniutki aniołek.

Posted

Dziewczyny zróbcie nowe zdjęcia Wiktorowi. Widziałam go w weekend i teraz upełnie nie przypomina tego biedaka ze zdjęć ze schroniska. Jest dużo większy niż na zdjęciach. Może Pani powinna go obejrzeć na miejscu w hoteliku i tam zrobić test z dzieciakami.

Trzymam kciuki za Wiktora.

Posted

Pomoc dla Wiktora jest jak najbardziej potrzebna. W postaci finansowej jak i nowego domu.
Na razie napisałam do zainteresowanej osoby ale odpowiedzi jeszcze nie dostałam.

Posted

Na maila którego napisałam nikt nie odpowiedział. :(
Majorka co do Twoich pytań na poprzedniej stronie. Na poprzedniej stronie lavinia napisała że hotel Wiktor miał opłacony do 4 lutego (bez 10zł). Do kogo wpłacać? A tego to ja już nie wiem. Albo do asiunip albo lavinii.

Posted

doddy widzialam ten wpis i owszem, ale co mi po nim, kiedy nikt nie odpisuje, a pytam, bo moze nastapily jakies zmiany w zwiazku z tym ze od 14 nikt nie napisal juz ani slowa na temat psa :( nie jestem jasnowidzem, a zadeklarowalam pomoc (niewielka, ale zawsze to jest juz cos) a odzewu nie bylo, poza wiadomoscia ze owszem jest ona wskazana. Deklarujac pomoc nie zrobilam tego po to zeby to tylko napisac, a tak naprawde zainteresowania zadnego. Przeciez nikt narzucal sie nie bedzie :( przepraszam, ale jakos tak sie chyba niepotrzebnie unosze, ale tak mysle

Posted

Majorka_2005 napisał(a):
co sie dzieje z pieskim, czy nadal jest w hotelu? czy zainteresowana Pani zabierze Wiktorka do nowego domku? i jak z oplata za hotelik? czy nadal potrzebna jest pomoc?

a potem byla cisza :(

Posted

W sumie odpowiedzi są w wątku ale skupie je w całość.
Wiktor nadal jest w hotelu. Do zainteresowanej Pani z alegro napisałam, ale nigdy nie dostałam odpowiedzi.
Pomoc Wiktorkowi jest bardzo potrzebna. Najlepiej w postaci nowego kochającego domku :loveu: a także w postaci wsparcia za hotel.