Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chodzi koło kota napięty i naburmuszony. Chętnie by go :mad: ale wie ze nie może.
Dziś też na psy ma taki humor jak wracają ze spacerku... Noi zaczął szczekać na dziwne odgłosy. Powoli chłopak się aklimatyzuje. ;)

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiuniap']:shake: Miała być książeczka :mad:
Chipa ma :multi: "mój" Szczotek (z tego samego schroniska) też nie miał książeczki, a czy czipa to jakoś nikt nie sprawdził :>
Toffi miał książeczkę zdrowia jeszcze od swoich właścicieli.

Posted

:oops: znajac od podszewki gwozdzikowa rase.....to on nie samobojca...tylko znajacy swoje mozliwosci PAN PIES....
:lol: szczegolnie jak ciasno i zwinnosc nad waga bierze gore....

:cool1: ciocia....to jest godny pies opiekunki....

:-( 5 lat temu doladnie Gwozdzik nasz do nas przyjechal z palucha

Posted

[quote name='doddy']Ciotka Kasia wykrakała Gwoździka III bo własnie Wiktor chciał się pobić z dogiem :mad:
:lol: Samobójca jeden

O kuźwa,widać już odtajał psychicznie.
Co on wyprawia, Gołota jeden, ma być grzeczny do innych psów :lmaa:
A jak z innymi psami, takimi swojego wzrostu? Łojeżu, może miał zły dzień... Ciocia, a jakiesik zdjątka będą?

Posted

[quote name='Katcherine']:oops: znajac od podszewki gwozdzikowa rase.....to on nie samobojca...tylko znajacy swoje mozliwosci PAN PIES....
:lol: szczegolnie jak ciasno i zwinnosc nad waga bierze gore....

Ciocia Katcherine, nie gadaj za dużo i w złym momencie, bo psa mi psujesz :evil_lol:
Witek ma być w zgodzie z innymi ogoniastymi :nono: i basta :roll:

Posted

a co ja poradze ze...oni tak maja? kochaja calym sercem...i bronia tego co dla nich najwazniejsze...czy jest po trzeba czy nie:roll:
za ukochanego pana i czas z nim spedzony oddadza kazdy klaczek siersci

i nawet dog...a jeszcze bardziej stado...mu w tym nie przeszkodzi.

jak ciocia chce grzecznegopsa...to przed nia duzo 'dywanikowych' rozmow przy kominku :lol: .Moze argumentacja trafi ;).

ps. Nasz tez mial byc w zgodzie...ale to mysmy musieli sie pogodzic...
a i tak kochamy go do dzis.

Posted

No i jak psiul, czy domek się wykroił. Chce jeszcze uzupenić na allegro - nowe fotki itp. ale nie wiem, czy to robić czy już nie.
A psina cud, marzenie. Ot, wesołek z charakterkiem.
Tylko z tym dogiem to chyba przegiął.:shake:

Posted

O rany, kochani, az sie poryczalam.Co z nim zrobiliscie???Przeciez odzyl!!!Dzieki wielki w imieniu tej calej biedoty kundlanej jeleniogorskiej.Gdyby nie Wy nikt by go nie wzial NIGDY!!Jestescie super ludziska.

Posted

Szczotek chipa nie mial chyba, jeszcze wtedy myslalam, ze nie trzeba tego pilnowac.Juz udalo mi sie spowodowac chipowanie paru psow, ale zeby to byla norma to jeszcze walcze.Powalcze tez zeby mialy ksiazeczki.Na razie nie maja tego ani tego, bo wiadomo, nie oplaca sie chipowac , skoro ponad polowa to przyszle szybkie zwloki :-(

Posted

supergoga napisał(a):
No i jak psiul, czy domek się wykroił. Chce jeszcze uzupenić na allegro - nowe fotki itp. ale nie wiem, czy to robić czy już nie.
A psina cud, marzenie. Ot, wesołek z charakterkiem.
Tylko z tym dogiem to chyba przegiął.:shake:

Poczekajmy jeszcze trochę... Jak pewna pani się nie odezwie, działamy dalej...

Posted

Na hotelik wystarczy do 6.01.

A dziś odkryliliśmy nowy talent Wiktora. To byłby świetny pies do agillyty :diabloti: Tyle co ten chłopak ma w sobie werwy i co by zrobił za zabawkę to się opisać nie da!
Przepięknie aportuje i to w tak dzikich pląsach. Uwielbia zabawkę krokodyla.

Posted

Ciotka zdjęcia dawaj! Odwiedzę Was dziewczyny, myślałam że w tym tygodniu, ąle chyba nie dam rady.
Jak kto może, powstawiajcie go na jakieś fora, pliiiiizzzzz!!!!
Były dwie chętne panie na Wikttora i się zmyły niestety.

Posted

Wiktor się przyzwyczaił już do naszego życia. Z psami i kotami nie ma żadnego problemu. Jest aniołeczkiem tylko nie można mu wchodzic do posłanka. On jak sie kładzie do kogoś to ok. Z Breny sobie poduszke robi :diabloti: