Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Legion zamorduję :morning: Choc wczoraj przeżyłam chwilę grozy, jak Alina jadąc samochodem zaczęła mi go opisywać, że taki malutki :shocked!: chudziutki, ale na szczęśćie jej TZ zaraz naprostował, że wcalenie malutki tylko ciut za kolana, uff:great:
Doddy wysłałam Ci smsa, odebrałaś? Proszę niech wet go zbada dokładnie, odpchli i odrobaczy. Aha i jeszcze jedna prośba. Jak Wiktor dogaduje się z innymi psami i czy lubi małe (ok. 4 letnie) dzieci??? Chyba trzeba będzie zrobić sesję z jakimś dzieckiem :eggface:

Posted

Haaaa a skąd ja dzieci wytrzasnę :mdrmed: Jeszcze się nie dorobiłam :evilbat: i na razie nie zamierzam. Predzej lavinia będzie mieć :HUT012:

Weterynarz był ale rano. Do tego czasu wiadomości nie dostałam. Teraz to już po wszystkim. Szkoda, bo miałby chociaż darmową wizytę bo wet akurat do mojej Breny przyszedł.

Ale chłopaka odpchlimy i odrobaczymy.

Na razie Wiktor reaguje na Reksio :dog:

Co do psów i kotów. Ogólnie jest ok ale on się zwierząt boi. My akurat mamy takie zwierzątka co wogóle maja w nosie nowych lokatorów i nawet nie raczą sie przywitać.
Wiktor w każdym razie agresją na psy nie reaguje.

Wiktorek wogóle to śpi w łóżku. Kolejny łóżkowy pies w naszym przybytku :multi:

Posted

Wiktorek wogóle to śpi w łóżku. Kolejny łóżkowy pies w naszym przybytku :multi:[/quote]

No co...musi się wygrzać i wyleżeć na miękim po schroniskowych "atrakcjach" :-)

Posted

o rany
on ma takie samo spojrzenie jak Lotnik
jest COŚ w oczach psów, które dobrze wiedzą co to schronisko
COŚ - takie nieme pytanie "i co dalej, co ze mną będzie, pokochasz mnie czy wyrzucisz, a może pomożesz znaleźć miejsce na tej planecie wśród ludzi" i to COŚ natychmiast uruchamia we mnie instynkt niesienia pomocy

hej, psiaku teraz to już tylko może byc lepiej

Posted

shreki napisał(a):
:x-mas: Jeszcze niebardzawo umiem się na tym forum poruszać,ale może z czasem.Hej jestem Ola z Białegostoku,mam 27 lat i jestem człowiekiem prezydenta,zajmuję się organizacjami pozarządowymi.Mam nadzieję,że Wiktor niedługo będzie naszym przyjacielem.Będzie mógł wtulać pyszczek pod moją pachę, a ja mu potrę uszy.Wiktor jest piękny,chyba się zakochałam,serce mi wali.Ola

Ola bierz go jak najszybciej - nikt nie będzie Cię kochał tak mocno i wiernie jak pies i to jeszcze pies po przejściach schroniskowych

szkoda każdego dnia - każdy dzień bez Wiktora-Reksia to dzień stracony

Posted

Ja też się przyłączam do tego trzymania kciuków. A ten pies będzie kochał nową pańcię na zabój !

Posted

A co słychać.
Wiktor spi w łóżku. Jak mu sie nie pozwala na podusi to śpi w nogach.
Na spacerki wychodzi bez smyczy i się świetnie pilnuje. Na dworze zachowuje sie jak szczeniaczek i ogólnie jest sympatyczny chłopczyk.
I ma wieeelki apetyt.

Posted

Cieszę się. A rozwolnienia nie ma już?
I jak z innymi psami się dogaduje, dalej się ich boi czy już jest lepiej?
Potrzebuję odp. na te pytania ;)
Doddy sprawdź w książeczce, czy był szczepiony na wściekliznę? Miał być.
Aha, kaszle jeszcze?

Posted

Kaszle sporadycznie, książeczki nie ma z tego co pamiętam. Ma chipa za to :cool1:
Z psami jest ok bo nasze go nie zaczepiają. Na razie startuje do kota.
Rozwolnienia nie ma.

Ide obaczyc czy ma ksiażeczke w swoich papiurkach.