Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ponoć w tych okolicach nie ma czegoś takiego jak hotel. Dowiedziałam się właśnie, że on miał być zabrany, ludzie przyszli właśnie po niego, ale nastąpiło qwi pro qwo, czy jak to się pisze i został wydany tym ludziom przez pomyłkę inny pies.
Dobrze, że jakaś inna bida znalazła dom. Ale ten niuniek miał pecha.

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy kontaktowałyście się już z osobami oferującymi transport w wątkach transportowych tutaj i na miau?

miau:
24 grudnia rano Wrocław Pabianice/Łódź/Zgierz - i wszystkie miasta po drodze.
Dopuszczam zmiany typu nie przez Kępno i Oleśnicę lecz przez Namysłów jeśli trzeba będzie zabrać coś/kogoś. (po drodze zasadniczo są: Oleśnica, Kępno, Sieradz, Zduńska Wola, Łask - informacyjnie, jeśli by kto szukał) Mirai^_^

2 razy w miesiącu Warszawa - Łódź - Warszawa - w czwartki. Od razu uprzedzę, że najlepiej dzwonić a nie pisać - bo nie mam ostatnio czasu wcale na net - tel 506044414 ewa.pik

co najmniej 2 razy w miesiącu Warszawa - Łódź - Warszawa. zołta /zawieszony do odwołania!/

raz w miesiącu Warszawa - łódzkie (okolice Łęczycy). iskra
[przyp. L23 - Łęczyca to ok. 30 km nad Zgierzem, w lewo]

dogomania:
okolice Warszawy, Warszawa - Łódz, Warszawa - Lublin, Warszawa - Mrągowo - w weekendy - tanitka.

Ze dwa razy w miesiącu będę jeżdzić na trasie Warszawa- Łódź- Warszawa, gdyby były potrzeby transportowe na tej trasie bardzo proszę najlepiej o telefon 506 044 414, bo ja ostatnio prawie wcale do netu nei zaglądam z braku czasu, więc telefon pewniejszy - jefka
[przyp. L23 - to ta sama oferta, co ewa.pik z miau, powyżej]

Posted

Niestety nie mogę się zalogować na miau już od jakiegoś czasu, wywała mi cały czas , że login nieprawidłowy, a jak próbuje jeszcze raz się zarejestrować jest apiać to samo.

Posted

mi się udało przed chwilą zarejestrować, fakt że za czwartym razem ;) ale się udało :)
też najpierw mail nie taki, potem znowu - wypełnij wszystkie pola (hasło ponownie trzeba wpisać), potem zły kod (wpisałem małymi literami - trzeba dużymi), no i w końcu sukces ;)

Posted

Racja, moze jeden z pielegniarzy tylko.Tam jest slaby przeplyw informacji.
Pies mial byc wziety , wydano chyba innego i ten inny juz wrocil tez bo nie szczekal, czy cos, nie wiem dokladnie z jakich powodow?.Slaniajacy sie zyje i nawet nie jest pogryziony, przynajmniej na pierwszy rzut oka.Psychicznie chyba siada mocno, ciagle siedzi w boksie, trzesie sie.Nos wtulony w ogon i nawet nie podniosl glowy jak weszlam do niego.Szukam mu transportu ale kiepsko z tym tutaj.Czy nie ma w Polsce firm spedycyjnych, ktore woza zwierzaki?Pilnie dla niego potrzeba jakis srodek zastepczy.Myslalam,zeby go wziac na troche ale mam juz na przechowaniu psy , w tym tylko 1 bedzie mial dom na 90% a reszta nie wiem.Nie moga u mnie zostac bo po nowym roku wracam do pracy w pelnym wymiarze i zaczynam wyjazdy, nie wiem co zrobie z ta ferajna.

Posted

czy ktoś wiozący psa Wrocław => Warszawa, mógłby w odwrotnym kierunku zabrać Rozpaczjącą Zuzię? albo odwrotnie, osoba wioząca Rozpaczjącą Zuzię zawieźć z powrotem psa?

a może osoba chcąca przygarnąć Zuzię, weźmie zamiast niej psa, i problem transportu się rozwiąże? ;) a może weźmie oba psy? :)

wątek Zuzi

Posted

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: