bico Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 dorzuciłam 50 zł na koto Ihabe dla Pręgusia, choć tyle mogę zrobić:oops:...szkoda, że nie więcej:-(...ciągle włos na czworo dzielić trzeba:placz::-(:placz::-( Quote
agata51 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Pręgusku, nie było mnie jeszcze u ciebie? Jak to możliwe? Pewnie przez tę rewolucję na dogo - prawie wszystkie linki mi padły. Ale widzę, że ma się ku lepszemu. W kwestii formalnej - jak stoicie z kasą? Nigdzie nie widzę deklaracji, rozliczeń - może przegapiłam? Ile potrzebujecie na DT? To wszystko powinno być w 1 poście i w dodatku aktualizowane na bieżąco. Jestem zainteresowana - lubię pręguski z siwymi mordkami. Quote
Jasza Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Dokładnie. Rozliczenia powinny być. Ihabe z tego co wiem jest kasjerem, a Julia zalożyla wątek.. Musicie to jakoś dogadać... Pręgusku...uściski!:loveu: Quote
J_ulia Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='bico']dorzuciłam 50 zł na koto Ihabe dla Pręgusia, choć tyle mogę zrobić:oops:...szkoda, że nie więcej:-(...ciągle włos na czworo dzielić trzeba:placz::-(:placz::-( DZIĘKUJE:loveu::loveu::loveu: to i tak bardzo dużo dla Pręgusia!!! Postaram się poprawić w kwestii rozliczeń i deklaracji:oops: Jeśli chodzi o kasę, to na razie bico wpłaciła:loveu: z tego co wiem (ale muszę się dokładnie Ibahe spytać i zaraz napiszę), bazarek dopiero się rozkręca:p, a za jedzonko płacimy z własnej kieszeni (w głównej mierze cudowna:loveu: Ihabe), Quote
__Lara Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Jasza']Julia!! Pręguś się uśmiecha na tym zdjęciu !!:loveu: Super pies! Szczęśliwej podróży jutro!!! Laro - politologia na UŚ? A masz zajęcia z Mazurem? Ja na Bankowej studiowałam Pracę Socjalną... Tak ;) nie miałam zajęć z Mazurem, ale wiem kto to :p mogłam mieć z nim konwersatorium, ale nie chciałam, wolałam nie :eviltong: jaki ten świat mały! a kiedy kończyłaś studia droga Jaszo? :) Sorry za ten off ;) Pręgusku, co tam co tam? :) Quote
ihabe Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='bico']dorzuciłam 50 zł na koto Ihabe dla Pręgusia, choć tyle mogę zrobić:oops:...szkoda, że nie więcej:-(...ciągle włos na czworo dzielić trzeba:placz::-(:placz::-( Bico kochana , na Ciebie zawsze mozna liczyć kochana!! Dziekuję Twoje 50 zł jest już na Pręgusiowym koncie;-) Deklaracji nie ma żadnych bo nikt nie chce :-( Bazarek jest w toku, następne zaraz będę robiła i jakoś to będzie, musi być. Julcia wpisz w pierwszym poście Roliczenie: Rozliczenie: [FONT=Arial]Rozliczenie: stan na 29.X.2009[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Deklaracje:[/FONT] [FONT=Arial]0zł[/FONT] [FONT=Arial]wpłaty jednorazowe:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] BICO: 50 zł [FONT=Arial]wydatki:[/FONT] [FONT=Arial]29.X.2009 wizyta u Weta : ( szczepienie wścieklizna, tabletki odrobaczenie, Frontline) 70 zł[/FONT] [FONT=Arial]saldo: -20 zł[/FONT] [FONT=Arial]Czeka nas zapłata za hotelik [/FONT] Quote
J_ulia Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Pręgus już w hoteliku u Agnieszki:loveu::loveu::loveu: nareszcie bezpieczny:multi: Pręgol udowodnił po raz kolejny, że jest kochanym pieskiem:loveu::loveu::loveu:, bez problemu pozwolił sobie zapiąć smycz i założyć kaganiec, co prawda do samochodu musiałam go zanieść na rękach, ale wsiadł bez problemu:p. Podczas podróży próbował wejść mi na kolana, schować głowę pod moją bluzę i całować:loveu:, wtulał się i domagał łapką głaskania za uszkami, później grzecznie się położył i przespał prawie całą drogę. Jak dostawał zastrzyk u weta t leżał grzecznie i nawet nie zapiszczał, był bardzo grzeczny. Mieszka teraz w kojcu z mała 4 miesięczną sunią, na reszcie ma ciepła budę, pełną michę i jest bezpieczny:multi:. Jak odjeżdżaliśmy to wspiął się na kartę i popiskiwał za nami, tak się przywiązał. Na prawdę koło tego psa nie da się przejść obojętnie. Troszkę uwagi i miłości i będzie z niego nakolankowy domowy piesek:loveu::loveu::loveu:. Ale ,potrzebujemy pomocy , bo Pręguś jest na minusie:-(:-(:-(. Deklaracje pilnie potrzebne!!! Quote
ihabe Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Słuchajcie Ciotki bo jak w Allo Allo powiem tylko raz:cool3: Julia to wielki skarb jaki Dogo zdobyło:loveu: Wielkie zaangażowanie i determinacja doprowazdiły do tego, że psiak, który kilka dni temu był skazany na śmierć albo z zimna albo z głodu albo z .... jest bezpieczny i już dziś zaczął nowe życie:loveu::loveu::loveu: Dla mnie to wielki zaszczyt móc wprowadzić na Dogo taką wspaniałą młodą osobę:loveu::loveu: Julka dziekuję:loveu: Quote
J_ulia Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Ihabe kochana to ja raczej tobie powinnam dziękować:loveu::loveu::loveu: to tylko i wyłącznie dzięki tobie mogłam pomóc Pręgusiowi!!! Bez twojego wsparcia , pomocy i twoich kontaktów nic bym nie zdziałała, nic. Dla mnie to wielki zaszczyt ,że wprowadziła mnie na Dogo tak wspaniała kobieta:loveu: dziękuje Iwonko:loveu: Dobrze:loveu:, a teraz zabieram się do szukania cudownego domku, bo tylko do takiego go wydam!!! Prześwietle go tak,że hej...:diabloti: Quote
ihabe Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 to może zrób my mu super allegro na początek, wyróżnione :loveu::loveu: Quote
Kisiaraf Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Pręgusku powodzenia!!!! To pierwszy dzień z Twojego nowego życia!!! Quote
J_ulia Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Oki :loveu: zabieramy się do tego od jutro, na razie ja idę spać bo padam na nos... Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Julia - jesteś wspaniała!!!:multi: Pręgusiu - dzieńdobry!!!:loveu: Quote
J_ulia Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Ciekawe co tam u Pęgola po pierwszej nocy , w ciepłej budzie i po obfitej kolacji?? Będziemy dzwonić :diabloti: niech no tylko przyzwoita godzina będzie.... Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Płakać mi się zachciało Julio, jak zobaczyłam to wcześniejsze zdjecie.. Pręguś sie wpatruje w to miejsce i może sobie myśli.."Udało mi się...już tutaj NIGDY nie wrócę!" Quote
fizia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Cudnie! Pręgus w drodze po lepsze życie!:multi: Quote
Florentynka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 A ile będzie kosztował hotelik? Bo rozumiem, że to tylko na perę dni? A dom tymczasowy też płatny jest? Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Hotelik tylko na parę dni. DT już kończy szykować budkę i kojec dla Pręguska! Quote
__Lara Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Wzruszające zdjęcia.... :placz::placz::placz: Jesteście wspaniałe!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Czy Pręguś jest u Agi Czarkowianki? Możemy liczyć na zdjęcia? Ruszamy już z ogłoszeniami, czy czekamy aż nabierze sił i trochę dojdzie do siebie? Quote
J_ulia Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Witam, mam bardzo dobre wieści, Pręgusek sprawuję się bardzo dobrze w hoteliku:loveu: jest grzeczny, nie konfliktowy i jak na razie dobrze dogaduje się się z rezydentami hoteliku . Więcej informacji objecała napisać Aga Czarkowianka:eviltong::eviltong::eviltong: Hotelik kosztuje 15 zł za dzień pobytu, to daje jakieś 465 zł na miesiąc. Do Tirany pojedzie , jak Ona i Pręguś będą gotowi, a póki co zaczynamy go intensywnie ogłaszać, bo domek tymczasowy jest pod Poznaniem ( a nóż mu się poszczęści;)). Tymczas oferuje wikt i opierunek, tak to zostało napisane w ofercie,a my zwracamy wszystkie koszty. Więc kto może pomóc niech pomaga w ogłoszeniach:cool3: Quote
Aga Czarkowianka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Pręgusek ma się dobrze. Zaprzyjazniał się dzisiaj z Esterkiem,a wczoraj z suczkami.Jest niekonfliktowy,dużo sobie podjada,ale dziś już zostawił, nie dał rady swojej porcji. Na pomoc przyszła Atena która może zjeść każdą ilość:diabloti:Esterek był trochę zazdrosny bo dotychczas był jedynym chłopakiem w tym stadku,a tu jak to?jakiś nowy chłopak.Podbiegł więc najpierw do mnie,żeby się upewnić,że nadal jest ważny a potem do pręguska i położył mu głowę na grzbiecie. Pręgusek przyjął to bez oporów i dalej już biegali sobie razem bez zgrzytów.Zdjęcia niestety jutro, bo te baterie podobnotrzeba długo ładować, próbowałam przed chwilą niestety jeszcze nie chce działać jak trzeba.Obecnie Esterek już śpi z Sarą a pręgusek ma do rana otwarte na wybieg(w każdym momencie może sobie wejść do dziewczyn do kojca.Nie spodobał mu się tylko gruby śpiwór w budzie(stwierdził chyba,że dla niego to na razie za duży luksus)i wywalił go na zewnątrz po czym położył się w gołej budzie.Hmmm chyba tak przywykł. Quote
Recommended Posts