lilo Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dostalam juz dane od Julii i od Iwonki naraz. Dziękuje... Ihabe , z całym szacunkiem do Twojej osoby i Twojego wielkiego serca chciałam zapytac co Ty za głupoty opowiadasz... jak się chcesz z dogo wycofac ?? Psiakom pomagasz z taka pasja a lamie Cie pare niepochlebnych komentarzy?? Nie rozumiem :crazyeye: chyba jestem tu za krótko.... Nie rozumiem ale w sumie ja nigdy nie pomoglam jeszcze zadnemu psiakowi , zadnemu nie znalazlam domu i zadnego nie adoptowalam... wiec pewnie nie wiem o czym gadam. [quote name='ihabe']przepraszam bardzo ale to bardzo.... ale choram ci ja i moje maleństwo i głowa pęka i nos pękaty i gardło pali :-( Pręgusiu Twoja Pańcia Julcia juz Cię zobaczy lada chwila:loveu: [B][COLOR=red]wpłynęła wpłata dla Pręgusia od DARK: 40 zł BARDZO DZIĘKUJĘ!!![/COLOR][/B] Słuchajcie kochani.... ja pomału wycofuję się z Dogo. Chcę pomagac psiakom, które są moją weną, moim życiem, które kocham ponad wszystko ale nie chcę być osądzanym przez kogoś że coś zrobiłam nie tak jak powinno byc zrobione wg zasad innych dogomaniaków. Szanuję większość , z którymi miałam zaszczyt działać, wielu stało sie dla mnie ikonami.[/QUOTE] Quote
J_ulia Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Zawsze się komuś coś nie podoba, czy to się pomaga dzieciom ,czy tez psom (to pierwsze znam z własnego doświadczenia). Uważam Iwanko ,że robisz fantastyczny kawał roboty , ale wiem też ,że komentarze i docinki bardzo skutecznie mogą człowiekowi obrzydzić i zniechęcić do jakichkolwiek działań. Cokolwiek postanowisz, możesz na mnie liczyć. Dziękuje za wszystko i uważm ,że jesteś prawdziwym psim Aniołem. ihabe napisał(a):przepraszam bardzo ale to bardzo.... ale choram ci ja i moje maleństwo i głowa pęka i nos pękaty i gardło pali :-( Pręgusiu Twoja Pańcia Julcia juz Cię zobaczy lada chwila:loveu: wpłynęła wpłata dla Pręgusia od DARK: 40 zł BARDZO DZIĘKUJĘ!!! Słuchajcie kochani.... ja pomału wycofuję się z Dogo. Chcę pomagac psiakom, które są moją weną, moim życiem, które kocham ponad wszystko ale nie chcę być osądzanym przez kogoś że coś zrobiłam nie tak jak powinno byc zrobione wg zasad innych dogomaniaków. Szanuję większość , z którymi miałam zaszczyt działać, wielu stało sie dla mnie ikonami. Quote
zula131 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Tacy ludzie nie powinni z dogo odchodzić...:shake: A ty, Pręgusku, zdrowiej, ile można siedzieć w izolatce... Quote
J_ulia Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 PS: panie DARK , bardzo dziękuje w imieniu Pręgusia:loveu::loveu::loveu: Quote
bico Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ihabe napisał(a): Słuchajcie kochani.... ja pomału wycofuję się z Dogo. Chcę pomagac psiakom, które są moją weną, moim życiem, które kocham ponad wszystko ale nie chcę być osądzanym przez kogoś że coś zrobiłam nie tak jak powinno byc zrobione wg zasad innych dogomaniaków. Szanuję większość , z którymi miałam zaszczyt działać, wielu stało sie dla mnie ikonami. Ihabe, Kochana, a po co Ty się przejmujesz gadkami frustratów? Olej ich i ich głupie gadanie. Co będzie z psiakami, które są na dogo Twoje?:roll: Nie wiem co za zołza się Ciebie czepia i ciągnie Cie w dół swoim jadem, ale jak się dowiem i ją znajdę, to ją ukatrupię:diabloti::mad::angryy::mad: Ihabe, zawsze warto współpracować z kilkoma zaufanymi osobami, niż ze stadem "życzliwych doradców":mad: A teraz uwaga!:razz: Motto Mistrza Zen na dziś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lubię to hasło, jest trochę hardcorowe:diabloti: Niemniej się często do niego stosuję, gdy ktoś usilnie mnie "męczy" - "Nie jestem agencją towarzyską, nie ma obowiązku wszystkim zadowolić i wszystkim się podobać!":mdrmed::mdrmed::-D:-D:-D Quote
ihabe Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 bico napisał(a): - "Nie jestem agencją towarzyską, nie ma obowiązku wszystkim zadowolić i wszystkim się podobać!":mdrmed::mdrmed::-D:-D:-D Bico byłaś moim natchnieniem a tym hasłem stałaś się boginią:loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [FONT=Arial]Rozliczenie: stan na 05.11.2009[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][/FONT] [SIZE=4][FONT=Arial]wpłaty jednorazowe:[/FONT] [FONT=Arial]BICO: 50 zł[/FONT] [FONT=Arial]ANIA_MOR: 25 zł[/FONT] [FONT=Arial]Dark: 40 zł[/FONT] [FONT=Arial]=================[/FONT] [FONT=Arial]razem: 115 zł[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Przekazuję dotychczas zebrane środki z wątku Lenoxa, który znalazł domek w Miemczech , na Pręgusia... w kwocie 187 zł: Martyna 15 zł :loveu::loveu::loveu: ihabe bazarek: 102 zł ( Bazarek ubranka 74-92 dla ślepaczków do 10.10.2009 ) lilo ( przekazane wieszaczki sprzedane) 70 zł =============================================== [SIZE=4]razem: 187 zł + 216 zł z Bazarku Lilo&ihabe spółka czyli 403 zł razem jednorazowe: 115 zł+ 403= 518 zł Bazarek różności, wieszaczki na biżuterię, spódniczki do 20.10.09 23:00 [FONT=Arial]wpłaty stałe:[/FONT] [FONT=Arial]listopad:[/FONT] [FONT=Arial]ihabe: 50 zł[/FONT] [FONT=Arial]=========================[/FONT] [FONT=Arial]razem: 50 zł[/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]razem jednorazowe+stałe= 568 zł[/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]wydatki:[/FONT] [FONT=Arial]29.X.2009 wizyta u Weta : ( szczepienie wścieklizna, tabletki odrobaczenie, Frontline) 70 zł[/FONT] [FONT=Arial]hotelik opłata za 33 dni ( od 29.X-30.XI) 495 zł ( przelew 5.XI)[/FONT] [FONT=Arial]opłata za kastrację, dowóz do weta i badania 170 zł (przelew 5.XI)[/FONT] [FONT=Arial]==================================================================[/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]razem: 735 zł[/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]saldo: - 167 zł Wklejam do postu nr 2 , który będzie postem rozliczeniowym:loveu::loveu: [/FONT] Quote
ihabe Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 zakończył się właśnie bazarek dla pręgisua i uzbieralismy 277 zł:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kisiaraf Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Pręgusku pozdrawiam wieczorową porą :) Quote
bico Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ihabe napisał(a):Bico byłaś moim natchnieniem a tym hasłem stałaś się boginią:loveu::loveu::loveu: Ihabe...pliiiis...nie pisz takich rzeczy o mnie:crazyeye::oops::oops::oops: Cieszę, się, że się nie dajesz zołzom i zostajesz z nami:multi::loveu::loveu::multi: A jaki bazarek świetny zrobiłaś - spisałaś się na medal -a to wszystko dla Pręgula:Rose::Rose::Rose: Quote
agata51 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ihabe, nie wygłupiaj się, ja cię bardzo ładnie proszę. Wyłaź z tego dołka, ale już! Quote
Jasza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Wiem, że tu już apel w tej sprawie się pojawił, ale: BIANKA NIE CHODZI!!! JEŻELI SIĘ NIE ZNAJDZIE DT CHOĆ NA DWA TYGODNIE W KATOWICACH, TRAFI DO SCHRONISKA, A TAM, PIES Z BEZWŁADNYMI NÓŻKAMI - WIADOMO.... PILNE!!!!!!!!!!!:placz::placz: Potrzebny DT na czas rehab.W KATOWICACH Tylko 2tyg! Sunia nie moze przerwac leczenia! Quote
ihabe Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 agata51 napisał(a):ihabe, nie wygłupiaj się, ja cię bardzo ładnie proszę. Wyłaź z tego dołka, ale już! no już prawie wyszłam, prawie, Agatko:loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dziękujemy za wpłaty: Lilo 30 zł Agata51 10 J_ulia 20 :cunao::laola::Rose: Quote
lilo Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Deklarowalam 20 ale zostalo troszke wiecej na koncie to przelalam 30 zl w tym miesiacu.I ustawilam stale zlecenie w banku na rok na 20 zl wiec prosze mi za rok przypomniec ;p bo pewnie zapomne :) a w miare mozliwosci postaram sie wiecej ale nie moge wiecej obiecac co miesiac, moja firma niestety raczkuje dopiero.... i pieniazkow brak Quote
__Lara Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 bico napisał(a): Cieszę, się, że się nie dajesz zołzom i zostajesz z nami:multi::loveu::loveu::multi: A jaki bazarek świetny zrobiłaś - spisałaś się na medal -a to wszystko dla Pręgula:Rose::Rose::Rose: bico, dobrze mówisz :thumbs::popcorn::evil_lol::p Quote
Jasza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 lilo napisał(a):Deklarowalam 20 ale zostalo troszke wiecej na koncie to przelalam 30 zl w tym miesiacu.I ustawilam stale zlecenie w banku na rok na 20 zl wiec prosze mi za rok przypomniec ;p bo pewnie zapomne :) a w miare mozliwosci postaram sie wiecej ale nie moge wiecej obiecac co miesiac, moja firma niestety raczkuje dopiero.... i pieniazkow brak Lilo - na rok??:crazyeye: Za rok Pręguś już zapomni, że w hoteliku był!;) Będzie kanapował sobie w swoim domku!!:loveu: Dziękujemy!:multi: Quote
J_ulia Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Jasza napisał(a):Lilo - na rok??:crazyeye: Za rok Pręguś już zapomni, że w hoteliku był!;) Będzie kanapował sobie w swoim domku!!:loveu: Dziękujemy!:multi: ja tez dziękuje :crazyeye: Quote
J_ulia Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Jasza napisał(a):Lilo - na rok??:crazyeye: Za rok Pręguś już zapomni, że w hoteliku był!;) Będzie kanapował sobie w swoim domku!!:loveu: Dziękujemy!:multi: ja tez dziękuje w imieniu Pegusia :crazyeye: Quote
__Lara Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jasza napisał(a):Lilo - na rok??:crazyeye: Za rok Pręguś już zapomni, że w hoteliku był!;) Będzie kanapował sobie w swoim domku!!:loveu: Dziękujemy!:multi: Pewnie to tylko takie zabezpieczenie :cool3: Quote
ihabe Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Bo Lilo to taka super babeczka, ze teraz juz wiemy, że na rok jakikolkwiek psiak może liczyć na jej wsparcie:thumbs::buzi::iloveyou::Rose: Quote
J_ulia Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Witam, dopiero teraz udało mi się do komputera dorwać:oops: i niestety nie dotarłam z przyczyn odemnie niezależnych do Pręgusia:placz:.Skoda gadać. Ale dzwoniłam do Agi z hotelika i mam nowe wieści. Pegus był u weta i okazało się ,że ma ok 10 lat:oops: tak się kończy moje ocena wieku... ale jest w bardzo dobrej kondycji tzn. paradoksalnie dzięki niedojadani u pokarmowi o niskiej zawartości kalorycznej i poniewierce chłopak kondycyjnie i zdrowotnie nie licząc łapki ( która może być wynikiem zadawnionych obrażeń albo starości- szczegulowe badania włącznie z morfologią przesunięto na czwartek rano, bo na razie podano leki) świetnie sie trzyma. Był bardzo grzeczny nawet jak mu dawano bolesne zastrzyki, a w poczekalni wlazł Adze na kolanka:eviltong:, taki przytulaczek z niego... Wet odradza nam kastracje, bo boi się,że po niej jak opadnie poziom hormonów to piesek ekspresowo zacznie się starzeć:-(, jest grzeczny , świetnie dogaduje się z innymi psami, nie ma w nim śladu agresji i jest bardzo usłuchany- dlatego nie widzi wskazań dla kastracji bo w tym przypadku może tylko zaszkodzić. Skonsultuje to jeszcze z drugim wetem. Aga obiecała zdjęcia, już ja tego przypilnuje:diabloti:, powiedziała ,że Pręgusek wypiękniał i dzięki porządnemu jedzeniu nawet zaczął się błyszczeć:loveu: Dziękuje ci Agnieszko za wszystko. Quote
Kisiaraf Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Wiek nie jest istotny ważne, że zachowuje się jak młodziak :) Czekamy na foteczki i miziamy Pręguska ;) Quote
lilo Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 ja mam nadzieje ze za miesia juz deklaracja nie bedzie potrzebna Pregusiowi a wtedy przejdzie na innego psiaka :) Quote
J_ulia Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 lilo napisał(a):ja mam nadzieje ze za miesia juz deklaracja nie bedzie potrzebna Pregusiowi a wtedy przejdzie na innego psiaka :) ja też mam taką nadzieje, było by cudownie:loveu:.. Quote
Recommended Posts