Jump to content
Dogomania

Pręguś odnalazł swoje miejsce na ziemi :) Po ponad roku czekania ma dom ...

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jak by nie liczyć miłe moje wychodzi nie za wiele bo to jest liczone nie od sumy całej ale po odliczeniach czyli od tego tylko co podlega opodatkowaniu. Ale i tak ważne jest by to odliczenie 1 % robić obojętnie na jaką fundację, czy nawet bezpośrednio na uprawnione schroniska, bo choć tyle z naszych podatków nie zostanie roztrwonione.I choć to nie dużo ale ziarnko do ziarnka ....Ja odliczam co roku i organizuje tych co nie wiedzą jak to zrobić. Warto nawet przekonać emerytów.

Posted

Piromanka napisał(a):
Jako politolog mogłabym się wypowiedzieć gdzie są, ale nie chce sobie i Wam psuć nerwów... :angryy:

T moze faktycznie oszczedź sobie i nam stresów....tak czy siak- przekaże ten 1% ...no ale to nie jest suma do opalcania hoteliku...ewentualnie do wspomozenia...jednak lepszy wrobel w garsci niz...:p:p:p

Posted

gonia66 napisał(a):
T moze faktycznie oszczedź sobie i nam stresów....tak czy siak- przekaże ten 1% ...no ale to nie jest suma do opalcania hoteliku...ewentualnie do wspomozenia...jednak lepszy wrobel w garsci niz...:p:p:p

Dziękuje w imieniu Pręguska im więcej takich drobnych gestów serca tym większa dla niego szansa:loveu: dziękuje

Posted

Piromanka napisał(a):
Oooo! Jak miło! :iloveyou: :saeek:

:loveu: Uniwersytet Warszawski?

Ja Śląski, w tym roku się bronię :cool3:

J_ulia :loveu: u mnie socjologia w tym samym budynku, więc po sąsiedzku :p

Prosimy o dt dla Pręgusia!!!!

Posted

__Lara napisał(a):
:loveu: Uniwersytet Warszawski?

Ja Śląski, w tym roku się bronię :cool3:

J_ulia :loveu: u mnie socjologia w tym samym budynku, więc po sąsiedzku :p

Prosimy o dt dla Pręgusia!!!!

Ja też Uniwersytet Śląski!

Jak trzeba to bez wachania będę błagać o dt!!! Bo to jedyna szansa dla niego, coraz zimniej , a on nawet porządnego futerka nie ma:-(:-(:-(

Posted

J_ulia napisał(a):

Jak trzeba to bez wachania będę błagać o dt!!! Bo to jedyna szansa dla niego, coraz zimniej , a on nawet porządnego futerka nie ma:-(:-(:-(

No tak...tylko gdzie tu blagac????To najgorsze...ja tgez się nie waham jak trzeba blagac...nie raz dostaje po tylku ale co tam- najwazniejsze zeby się udalo...wszak cel uświeca środki:loveu::loveu::loveu:

Posted

J_ulia napisał(a):

O, to może jeszcze widywałyśmy się na korytarzach :diabloti:

Posted

__Lara napisał(a):
O, to może jeszcze widywałyśmy się na korytarzach :diabloti:

Na pewno :p założę się ,że jak poszukamy to okaże się ,że mamy wspólnych znajomych :lol:

Domku gdzie jesteś:-(

Posted

Kisiaraf napisał(a):
Jest banerek-przepraszam, że tak późno

Uściski dla Pręguska

Dziekujemy za banerek..teraz nie mam miejsca ale jak sie cos zwolni zaraz wstawie Preguska

Posted

jestem...jak zwykle spóźniona:oops:

Pręgusku, symatyczny biedaczku:placz:

Mogę się dorzucić do DT, do karmy, do czego potrzeba, parę złotych, ale zawsze to coś:oops:

mnie jeszcze martwi ta sunia, a raczej jej przyszła cieczka, jeśli jest z Pręguskiem, to wiadomo jak to się może zakończyć:placz: na sterylkę trzeba mieć kasę i warunki, aby później sunie hotelować - to może jej teraz jakiś zastrzyk hormonalny antykoncepcyjny podać?:roll: Może to z wetam jakimś omówić i to zrobić, bo na myśl o ewentualnch szczeniakach dostaję już lekkiej paranoi:-o:oops::placz:

Posted

bico napisał(a):
jestem...jak zwykle spóźniona:oops:

Pręgusku, symatyczny biedaczku:placz:

Mogę się dorzucić do DT, do karmy, do czego potrzeba, parę złotych, ale zawsze to coś:oops:

mnie jeszcze martwi ta sunia, a raczej jej przyszła cieczka, jeśli jest z Pręguskiem, to wiadomo jak to się może zakończyć:placz: na sterylkę trzeba mieć kasę i warunki, aby później sunie hotelować - to może jej teraz jakiś zastrzyk hormonalny antykoncepcyjny podać?:roll: Może to z wetam jakimś omówić i to zrobić, bo na myśl o ewentualnch szczeniakach dostaję już lekkiej paranoi:-o:oops::placz:

Dziękuje, to kolejne grosiki do jego kasy :p. Jemu znalezienie domu lub hotelliku jest pilniejsze bo on tam padnie z zimna:shake:, już jest starsznie chudy , ma chorą łapkę i krwawi z odbytu ( może przez jedzenie kości może przez robaczyce).Jest przyjazny . Ale nie mogę go wziąśc do weta , bo nie ma co z nim później zrobić... przecież go tam nie odstawie z powrotem...:placz::placz::placz: bo on potrzebuje opieki:-(

W sprawie suki na chwilę obecną nie można
a nic zrobić puki właściciel się nie skontaktuje i nie wpuści na posesje, ona jest dzikawa, nie da się
się pogłaskać ,a co dopiero zastrzyk podać :placz:( Oswojenie je to będzie wyzwanie ....) Ja sam nie jestem w stanie tego zrobić:-(:-(:-( Ta bezsilność mnie dobija...

Posted

Skontaktowałam się.. dodzwoniła... Pani jednak się boi (to byłby jej 1 tymczas), bo pies jest dla niej za duży i nie jest sprawdzony tzn, nie wie jak zachowuje się w warunkach domowych. Powiedziała ,że jeżeli ktoś mugłby go wziąśc na parę dni do siebie i sprawdzić jak się zachowuje , to by się jeszcze zastanowiła.. Bo boi się ,że jak coś by było nie tak , to nie chciała by go do schroniska odwozić:razz: ( taka opcja nawet w grę nie wchodzi:angryy:...). Co robić...pomocy

Posted

Też tak myślę... Bożę wróciłam właście z karmienia, była tylko suka po Pegusiu ani śladu, pójdę tam jeszcze po południu... dziwne o tej porze już na mnie czekał, żeby mu coś się nie stał :placz: