Jump to content
Dogomania

Pręguś odnalazł swoje miejsce na ziemi :) Po ponad roku czekania ma dom ...

Recommended Posts

Posted

[quote name='iwona213']a nie można leczenia tej łapki kontynuować w dt, obawiam sie ze mozemy mieć problem z uzbieraniem stałych deklaracji na 450 zł...[/QUOTE]

Chyba będzie duży problem.... :shake:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwona213']mówisz i masz ;) można mnie dopisać 10 zł m-c

Jesteś kochana Iwonko:loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='__Lara']Chyba będzie duży problem.... :shake:

Laruś ja wiem, że będzie duży problem. Nie ma wątków gdzie nie ma problemów ale nie poddajemy się.
Ten psiak dużo przeszedł, jak wiele tego nie wiemy do końca, oczywiscie nie jest to wątek gdzie leje się krew i gdzie cierpnieniu psiaka nie ma końca. To faky jest to zwykły wątek psiaka, do którego szczęście się uśmiechnęło, że młoda dziewczyna z okolicy go zauważyła i zaczęła się nim interesować. Zwykły normalny wątek, taki jakich tysiące jest na Dogo. Ja jednak do wielu takich zwykłych zaglądam i pomagam i mam nadzieję, że inni też tak robią i wspólnie damy radę. Nie liczę na całą kwotę ale chociaż na jakoś większą część.

Optymizm to nasza dewiza na tym wątku!!!

Posted

[quote name='ihabe']Jesteś kochana Iwonko:loveu::loveu::loveu::loveu:

Laruś ja wiem, że będzie duży problem. Nie ma wątków gdzie nie ma problemów ale nie poddajemy się.
Ten psiak dużo przeszedł, jak wiele tego nie wiemy do końca, oczywiscie nie jest to wątek gdzie leje się krew i gdzie cierpnieniu psiaka nie ma końca. To faky jest to zwykły wątek psiaka, do którego szczęście się uśmiechnęło, że młoda dziewczyna z okolicy go zauważyła i zaczęła się nim interesować. Zwykły normalny wątek, taki jakich tysiące jest na Dogo. Ja jednak do wielu takichzwykłych zaglądam i pomagam i mam nadzieję, że inni też tak robią i wspólnie damy radę. Nie liczę na całą kwotę ale chociaż na jakoś większą część.

Optymizm to nasza dewiza na tym wątku!!!

Ok ihabe, więc trzymamy się dzielnie tego :loveu::loveu::loveu:

Posted

Niewiele mogę pomóc...sama wciąż w poszukiwaniu pieniążków,ale nie mogę nie zajrzeć do pręgowatego...cudny jest i taki jakiś staruszkowy...dwa w jednym:loveu:-uwielbiam takie połączenia!

Mam nadzieję,że moze się jednak przydam i będę mogła być pomocna!
Pręgusku...zdrowiej szybciutko i skutecznie...:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Niewiele mogę pomóc...sama wciąż w poszukiwaniu pieniążków,ale nie mogę nie zajrzeć do pręgowatego...cudny jest i taki jakiś staruszkowy...dwa w jednym:loveu:-uwielbiam takie połączenia!

Mam nadzieję,że moze się jednak przydam i będę mogła być pomocna!
Pręgusku...zdrowiej szybciutko i skutecznie...:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Moje Guru od Wielkich Psiaków z wielkimi sercami pojawiło się na wątku Pręgusia :loveu::loveu::loveu::loveu:
No pewnie kochana, ze się nam przydasz, Twoje I Marysi teksty na allegro to historia, którą zna i uczy się każdy dogomaniak:loveu::loveu:

Lara kochana Monty Python mówił:

" always look at the bright side of the life"

i tego się trzymamy:loveu::loveu::loveu:

Posted

Pręgusku dawno mnie tu nie było-co z tą łapeczką-zdowiej szybko!!!
Finansowo nie pomogę niestety :(
Najważniesze, że dookoła takie wesołe i pełne optymizmu osóbki to już 99% sukcesu ;)
Trzymam kciuki dopinguje i zdrowiej szyciutko!!!!

Posted

Przepraszam ,że dopiero teraz piszę ale dogo nie chciało mnie zalogować wczoraj:angryy:, ale widzę ,że Ibabe kochana wzięła sprawę w swoje ręce:loveu:

Może uda mi się w tym tygodniu być u "cud chłopaka":eviltong:, bo jak dzwonie to tylko słyszę jako on grzeczny i kochany...

Zaraz uzupełnię deklarację:oops:

Posted

[quote name='agata51']Czekam na nr konta + adres z kodem pocztowym.[/QUOTE]

i to się po nocy czai kolejna ciotka i jako, że adres i konto Ihabe ma, to je Agatce podrzuci na pw:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='bico']i to się po nocy czai kolejna ciotka i jako, że adres i konto Ihabe ma, to je Agatce podrzuci na pw:cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]

Pewnie, że ma, ale ani spamięta, ani karteluszków nie będzie jej się chciało wertować? a bico niby na chorobowym, a do rana do rana na dogo siedzi i podsyła, podsyła, podsyła... :eviltong:

Posted

J ulio, witaj:loveu:

Dopisz proszę do deklaracji moje skromne 20 dyszki.

Mam nadzieję że będzie lepiej z Pręgusikiem, jak już miał szczęście wpaść w wasze objęcia to może go szczęście nie opuści. Może Tirana poczeka na niego, coś mi się zdaje że to odpowiednie serducho dla Pręgusia?

Sprawdzam też potencjalne 2 dt. podam wynik wkrótce

pozdrawiam

Posted

[quote name='agata51']Pewnie, że ma, ale ani spamięta, ani karteluszków nie będzie jej się chciało wertować? a bico niby na chorobowym, a do rana do rana na dogo siedzi i podsyła, podsyła, podsyła... :eviltong:[/QUOTE]

...hahaha...przychodzę oczko puścić Pręguskowi,a tu się okazuje,że Agatka bico obsztorcowała;)...słusznie-leczyć się dziewojo,porządnie leczyć!!!

Pręgusku,a to dla Ciebie...;) i...:loveu:
...jak łapsko?

Posted

Witam, mam straszne problemy z logowaniem da dogo od paru dni...:angryy:

Łapeczka jak bolała tak boli:-(, nie chodzi na niej, jest osobno ,żeby w zabawnie nic więcej sobie nie zrobiła, w sobotę ma zamówioną wizytę i będzie miał robione wszystkie badania, niestety nie dało się wcześniej :-(. Będę na 90 % w sobotę u niego , porobię zdjęcia i zdam szczegółowa relacje.
Dziękuje za deklaracje :loveu:

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']J ulio, witaj:loveu:

Dopisz proszę do deklaracji moje [U]skromne 20 dyszki.[/U]

Mam nadzieję że będzie lepiej z Pręgusikiem, jak już miał szczęście wpaść w wasze objęcia to może go szczęście nie opuści. Może Tirana poczeka na niego, coś mi się zdaje że to odpowiednie serducho dla Pręgusia?

Sprawdzam też potencjalne [U]2 dt. podam wynik wkrótce
[/U]
pozdrawiam[/QUOTE]

Dziękuje za deklaracje:loveu: p. Tereso jest pani kochana. Do Tirany z tego co wiem jedzie Amida ze schronu w Katowicach, mam nadziej ,że jej się poszczęści. Więc jakby się udało z tymi dt....:loveu:

Posted

[quote name='lilo']Dziewczynki a omnie ktos zapomnial i nie moge pieniazkow wplacic... baaardzo prosze podajcie numer konta na deklaracje zebym nie zapomniala.....[/QUOTE]

przepraszam bardzo ale to bardzo.... ale choram ci ja i moje maleństwo i głowa pęka i nos pękaty i gardło pali :-(

Pręgusiu Twoja Pańcia Julcia juz Cię zobaczy lada chwila:loveu:

[B][COLOR=Red]wpłynęła wpłata dla Pręgusia od DARK: 40 zł BARDZO DZIĘKUJĘ!!![/COLOR][/B]

Słuchajcie kochani.... ja pomału wycofuję się z Dogo.
Chcę pomagac psiakom, które są moją weną, moim życiem, które kocham ponad wszystko ale nie chcę być osądzanym przez kogoś że coś zrobiłam nie tak jak powinno byc zrobione wg zasad innych dogomaniaków. Szanuję większość , z którymi miałam zaszczyt działać, wielu stało sie dla mnie ikonami.