bico Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 trzeba transport kombinować:roll: dorzucę mały grosik:oops: tylko proszę o konto na pw. Quote
Jasza Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Trzymam kciuki!! Pręgusku..wytrzymaj troszkę... Quote
J_ulia Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Tirana napisał(a):Była prośba o ujawnienie się mnie. Więc jestem. Właśnie przed chwilą zakupiłam budę na Allegro http://www.allegro.pl/item790778988_buda_dla_psa_xl_kolor_ocieplana_drewno_lux.html i mam nadzieję, że jest dobra. Oczywiście jak rozmawiałam jeśli Pręguś będzie chciał spać grzecznie w domu z moją Sabcią to dostanie kącik i kocyk. Jeśli nie to będzie miał spacery albo wypuszczanie luzem na duży ogrodzony teren. Mam jednak nadzieję, że się dogadają, bo moja suczka już wcześniej musiała akceptować "wrogów" na swoim terenie (pies Mamy i wycieczkowicz, który pojadł, pospał i sobie poszedł). "Fachura" od zrobienia kojca ma być zaraz w poniedziałek po Święcie i twierdzi, że nie będzie problemów ze zrobieniem jednej ścianki (tylko tego brakuje) i zrobi od razu. Jeśli to się przeciągnie to i tak w tym terminie wezmę psa i będę siedzieć w domu, żeby pilnować międzypsich relacji. Boję się, ale jestem optymistycznie nastawiona. :multi: Witaj serdecznie:loveu::loveu::loveu:, to dobrze że się trochę boisz to normalna, jak człowiek za pewny to dopiero są problemy... Jeśli chodzi o budę, to muszę pieska zmierzyć i spytać się kogoś jaki wymiar dla niego byłby w sam raz ,żeby ona za duża nie była dla niego. Ja się nie znam:oops: u mnie nigdy budy nie było... Dzisiaj postaram się mu obroże założyć:cool3:, a jutro, albo w piątek jak się uda pojedzie do hoteliku... Quote
Jasza Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Tiranko, fajnie, że "się ujawniłaś"!:eviltong: Quote
J_ulia Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Była, obrożę założyła, przeżyłam:p... Nawet lepiej :multi: stał spokojnie i pozwolił sobie bez problemu założyć i to nie jedną ale nawet dwie. Dobrze ,że zalazłam starą obroże, którą już dawno miałam wyrzucić, bo ta co chciałam mu założyć była za mała. Później tylko stanoł w pewnej odległości ode mnie i popatrzył z wyrzutem co to ja mu na szyje założyłam:eviltong: Hotelik załatwiony jak wiecie , ale go opłacić trzeba:evil_lol:. Sprawy finansowe proszę kierować do Ihabe, która jest w tym wypadków również skarbnikiem:cool3: Quote
iwona213 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Julia ja wczoraj wysyłalam Pw z prośbą o pomoc finansowa, dziś wyslalam jednej osobie nr konta, wiec jakiś grosz wpłynie, jednak to jest mało. Mam 4 wątki do rozsyłania (zostałam zasypana prośbami) więc proszę Ciebie porozsyłaj wątej Pręgusia na Pw z prośba o pomoc, niech ludzie wpłacają chociaż po 5 zł a zawsze się coś uzbiera. Ja dziś nie dam rady wszystkiego ogarnąć, jeszcze allegra musze robic. Quote
madcat1981 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 __Lara napisał(a):Politolog? witaj w klubie :loveu: Tośmy się dobrały ;) Quote
Jasza Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Musi wrócić do schroniska::shake::-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=172027 Przepraszam Pręgusiu... Quote
Kisiaraf Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Julia brawo za obroże jesteś wielka :) Pręgusiu przyzwyczjaj sie będzie świetnie zobaczysz..... Quote
__Lara Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 madcat1981 napisał(a):Tośmy się dobrały ;) Ty też? :loveu::loveu::loveu: sami politolodzy :razz::loveu: Będzie mieć piękną budę! :D Quote
J_ulia Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Test na pilnowanie jedzenia- zdany na 6+ Quote
iwona213 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Julcia jak dobrze ze go wypatrzyłaś, widać że jest z niego kochany psiak, tylko potrzebuje swojego człowieka :loveu: Quote
__Lara Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 iwona213 napisał(a):Julcia jak dobrze ze go wypatrzyłaś, widać że jest z niego kochany psiak, tylko potrzebuje swojego człowieka :loveu: Dokładnie, wygląda na bardzo kochane psisko :loveu::loveu::loveu::loveu: Ah, żeby już pojechał do ciepłego kąta. Quote
J_ulia Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Kochany to on jest :loveu: ale ostatecznie to my się jutro przekonamy, jak mu będę musiała namordnik założyć i do auta wpakować:diabloti::diabloti::diabloti: i przeżyć tą podróż....:eviltong: Quote
__Lara Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='J_ulia']Kochany to on jest :loveu: ale ostatecznie to my się jutro przekonamy, jak mu będę musiała namordnik założyć i do auta wpakować:diabloti::diabloti::diabloti: i przeżyć tą podróż....:eviltong:[/QUOTE] J_ulia, a do kogo jedzie najpierw na dt? Quote
J_ulia Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Jutro musimy zaliczyć wizytę u weta:diabloti:, a zaraz potem do hoteliku Agnieszki w Tarnowskich Górach (na parę dni, bo tu nie jest bezpiecznie, samochody, puszczane luzem psy, myśliwi:angryy:). Z hoteliku jak tylko Tirana będzie gotowa na przyjęcie i znajdzie się transport do Kórnika (koło Poznania) na DT. Quote
__Lara Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 No to super, wreszcie będzie bezpieczny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
asiaf1 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jaki on podobny do Giny, którą kiedyś wyciągnęłam z Palucha. zaznaczam Quote
ihabe Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 jaka piękna obróżka:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
fizia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jakie tu dobre wieści widzę! Super! Trzymam kciuki!! Quote
Brysio Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jak dobrze, ze tytuacja opanowana,:loveu::loveu: Quote
J_ulia Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='ihabe']jaka piękna obróżka:loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] piękna to ona była z dziesięć lat temu:cool3:, ale muszę przyznać , że kochany Peguś lepiej wygląda tak wyposażony:loveu:( a co ważne ja mam nadal wszystkie palce:eviltong:). A jak on będzie się prezentować w nowej nie śmiganej kupionej tylko dla niego:cool3:, po kąpieli i odkarmieniu:p Kochane wiecie ,że po sześciu dniach systematycznego karmienia dwa razy dziennie DUŻYMI PORCJAMI chłopak nam troszeczkę przytył:multi: i już z pupki tak krew nie leci. Ten Pan karmił go surowymi łapkami kurzymi czasem wieprzowymi:shake: ( to może być powodem krwawienia) i mówił ,że ze smakiem nawet zamrożone je jadł. Cóż ja tez bym pewnie uważała to za rarytas jakby mnie raz na 3-4 dni ktoś karmił:diabloti:. Ten Pan nie jest zły tylko trochę nie uświadomiony i o niebo lepszy niż drugi spatkobierca , który jak nie było jeszcze DT , nie zgodził się ,żeby ewentualnie wstawić tam ocieplaną budę... jakby mu od tego ubyło... Quote
Jasza Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [B][U]Julia!![/U][/B] Pręguś się uśmiecha na tym zdjęciu !!:loveu: Super pies! Szczęśliwej podróży jutro!!! Laro - politologia na UŚ? A masz zajęcia z Mazurem? Ja na Bankowej studiowałam Pracę Socjalną... Quote
Recommended Posts