Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bandi... tak mi Ciebie psino zal.. kiedy TY w koncu zawedrujesz na wlasna kanape?
Moze poprosimy niesmialo o jakies nowe zdjecia na trawce? Te przy bydzie takie troche malooptymistyczne...

Posted

Boże cud sie stał bo po tak długim czasie odkąd Bandi sobie na dogo wisi, zadzwonił telefon w jego sprawie.
Pani zadzwoniła z Warszawy i może nie tyle odległość ją przeraziła ile fakt iż sama posiada w domu 11 psa i chciała najpierw poznać psy, myslała że Bandi jest na Paluchu.
Cóż, domku nie ma ale już widac że coś drgnęło bo bardzo ją wzruszyła jego historia i powiedziała że trzyma kciuki za domek.

Posted

Wklejam to co już napisałam na wątku Akity.

Może można by gdzieś jeszcze go ogłosić, ale ja pogubiłam się już gdzie kto wystawiony. Trudno też przerzucać wszystkie wątki. Proponuję, aby każdy kto dawał ogłoszenia, zebrał je i przesłał na PW do założyciela wątku celem wklejenia i napisania w tytule gdzie tego szukać, albo zamieszczenia w pierwszym poście. Będzie można na bieżąco kontrolować i pilnować ogłoszeń.
Moim zdaniem to ważne.

Posted

Ja załozyłam wątek Bandiego, więc jesli dziewczyny na PW napiszą mi gdzie dokładnie jest Bandi w ogłoszeniach to zmodyfikuje 1 post.

Posted

Z allegro dostałam taką wiadomość - niestety nie jest to domek dla Bandusia, ale...oferta pomocy:

Kocham psy i koty, sama mam 2 psy i 4 koty, mieszkam w 2-pokojowym mieszkaniu i nie mogę przygarnąć kolejnego pieska, ale aż mi żal, że nie mam domu. Czy chociaż można byłoby wysyłać co miesiąć jakąś kwotę dla tego pieska, który przebywa 11 lat w schronisku, aby chociaż teraz miał możliwość zjedzenia czegoś lepszego, czy może jakaś inna forma pomocy byłaby możliwa? Pozdrawiam - Ewa Kukwa

Ewkaa, napisałm Ci gg - napisz mi, co odpowiedzieć, może jest jakies konto schroniskowe, gdzie Pani mogłaby w pewnym sensie np. wirtualnie go adoptować, zanim nie poszuka własnego domku.
Czekam na wieści.