mulinka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Cimi'] Bandi czeka na kogoś kto go pokocha i zabierze ze schroniska gdzie już czeka od 11 lat :( Quote
mulinka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Bandi bardzo potrzebuje domku, on też chciałby pobiegać po zielonej trawie i być codziennie przytulany przez kochającego człowieka Quote
MagYa^^ Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Bandi... tak mi Ciebie psino zal.. kiedy TY w koncu zawedrujesz na wlasna kanape? Moze poprosimy niesmialo o jakies nowe zdjecia na trawce? Te przy bydzie takie troche malooptymistyczne... Quote
paros Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Już swoje wyczekał - teraz czas do domu!!! :roll: Quote
Ewkaa Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Boże cud sie stał bo po tak długim czasie odkąd Bandi sobie na dogo wisi, zadzwonił telefon w jego sprawie. Pani zadzwoniła z Warszawy i może nie tyle odległość ją przeraziła ile fakt iż sama posiada w domu 11 psa i chciała najpierw poznać psy, myslała że Bandi jest na Paluchu. Cóż, domku nie ma ale już widac że coś drgnęło bo bardzo ją wzruszyła jego historia i powiedziała że trzyma kciuki za domek. Quote
wanda szostek Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Wklejam to co już napisałam na wątku Akity. Może można by gdzieś jeszcze go ogłosić, ale ja pogubiłam się już gdzie kto wystawiony. Trudno też przerzucać wszystkie wątki. Proponuję, aby każdy kto dawał ogłoszenia, zebrał je i przesłał na PW do założyciela wątku celem wklejenia i napisania w tytule gdzie tego szukać, albo zamieszczenia w pierwszym poście. Będzie można na bieżąco kontrolować i pilnować ogłoszeń. Moim zdaniem to ważne. Quote
Ewkaa Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Ja załozyłam wątek Bandiego, więc jesli dziewczyny na PW napiszą mi gdzie dokładnie jest Bandi w ogłoszeniach to zmodyfikuje 1 post. Quote
wanda szostek Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Oferty przedłużone do 30. 09 eoferty ogloszenia.q4.pl KupSprzedaj Moje Anonse.pl isu.pl Quote
paros Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Bandi jest też w moich ogłoszeniach na: eoferty.pl 4lapy.pl ale.gratka.pl Był też na psy.pl ale właśnie skończyło ważność, wznowię :lol: Quote
jnk Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie zmienić tytuł. Nie "11 lat..." tylko "12..." :( Quote
jnk Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Oj, Bandi, troszkę się zagubiłeś w tych odległych stronach. Quote
asiuniap Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Ogłoszenie w piątkowej warszawskiej wyborczej dane :thumbs: Quote
Monia_ Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Bardzo mocno trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
paros Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 ...................:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
supergoga Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Z allegro dostałam taką wiadomość - niestety nie jest to domek dla Bandusia, ale...oferta pomocy: Kocham psy i koty, sama mam 2 psy i 4 koty, mieszkam w 2-pokojowym mieszkaniu i nie mogę przygarnąć kolejnego pieska, ale aż mi żal, że nie mam domu. Czy chociaż można byłoby wysyłać co miesiąć jakąś kwotę dla tego pieska, który przebywa 11 lat w schronisku, aby chociaż teraz miał możliwość zjedzenia czegoś lepszego, czy może jakaś inna forma pomocy byłaby możliwa? Pozdrawiam - Ewa Kukwa Ewkaa, napisałm Ci gg - napisz mi, co odpowiedzieć, może jest jakies konto schroniskowe, gdzie Pani mogłaby w pewnym sensie np. wirtualnie go adoptować, zanim nie poszuka własnego domku. Czekam na wieści. Quote
Recommended Posts