Neigh Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Dzięki Marlena:-). Aaaaa i laski........pliss powrzucajcie linka na wątki na których bywacie.....może ktoś zajrzy. U Marleya go można pokazać? - Gusia? Quote
gusia0106 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Neigh napisał(a):Dzięki Marlena:-). Aaaaa i laski........pliss powrzucajcie linka na wątki na których bywacie.....może ktoś zajrzy. U Marleya go można pokazać? - Gusia? Oczywiście, zapraszam ;) Quote
3 x Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/149256-Karmelek-PILNIE-potrzebna-KAA-DA-pomoc"]jeszcze jeden dubel :shake: Quote
3 x Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 grafik ze mnei żaden ale może ktoś skorzysta zanim powstanie banerek z prawdziwego zdarzenia ew z wieczora moge zmienić napis bo w tej chwili moja inwencja twórcza równa sie zeru efekt pobudki przed 5 Quote
mysza 1 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Jestem, łomotu się wystraszyłam ;). Mogę pomóc z bazarkami tylko po sobocie, bo od jutra mnie w zasadzie nie ma. Quote
Nutusia Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Neigh napisał(a):I No skoro pies ma być aniołem........to co dostanie w zamian? - zapytałam...... No jak to??? No skoro ma tyle obowiązków to jakie ma prawa? Wolno mu np. mieć biegunkę? nie mieć ochoty, gonić za gołebiami, nasikać sąsiadowi na wycieraczkę? Oprócz obowiazków prosze mi wymienić prawa...... ech......... MatkoMojaJedyna! Że też ja pomyślnie przeszłam przez wizytę przedadopcyjną w wykonaniu Neigh i nikt mi jeszcze Tośki nie odebrał - cud mniemany ludziska, cud!!!! :))))))))))))) No, ale też przyznam nieskromnie - trochę praw to nasza Toscanka jednak ma... :))) A tak na poważnie, Gusia - latem dałam Ci trochę rzeczy na bazarek. Nie wiem czy już ich nie zbazarkowałaś, ale jeśli nie i teraz jest akurat "mus Karmelkowy", to je zbazarkuj na niego. A na naszą Tosinę będziemy innych rzeczy szukać, jak też będzie mus (tfu, tfu...). Mam też jeszcze trochę kosmetyków męskich, które się nie sprzedały na tośkowym stoisku - służe, dajcie znać. Quote
Ewanka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Łomot to łomot :P ... ze starchu przyszłam i ja, choć obecnością do góry podniosę ... ;) Quote
ronja Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 moja deklaracja wpłacona. mogę pomóc z bazarkami, tzn je wystawiać. sama mam niewiele rzeczy na bazarek, ale trzymam je dla połamanej Simony, bo czeka ją jeszcze operacja i sterylka... Quote
gallegro Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ciotki częstować się proszę bannerkiem. Quote
Ewa Marta Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 gallegro napisał(a):Ciotki częstować się proszę bannerkiem. Dziękujemy, pobrane:-) Quote
Luczater Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 gallegro napisał(a):Ciotki częstować się proszę bannerkiem. Dzięki za poczęstunek ale niby jak mam to zrobić? Mało techniczna jestem :oops:. I tak w ogóle ;) wielkie dzięki. Quote
Luczater Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='Luczater']Dzięki za poczęstunek ale niby jak mam to zrobić? Mało techniczna jestem :oops:. Ojejuniu, chyba nie jest ze mną tak źle. Pomyślałam (czasami mi się zdarza ;)) i chyba się udało. Prośćizna :multi: Quote
Luczater Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ewa Marta napisał(a):Moje i Ani pieniądze wysłane z mojego konta, powinnaś mieć najpóźniej jutro rano. Ewcia, wielkie dzięki. Wpłynęło 120 zł. Jestem tego samego zdania, żeby zapłacić Patrycji 100 zł za drugą połowę stycznia i rozliczać się pełnymi miesiącami. Jutro postaram się podrzucić pieniądze. Coś mi się wydaje, że z tą prościzną to przesadziłam :oops:. To niemożliwe,żebym za każdym razem musiała go wklejać :crazyeye:. Quote
Maada Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 hej, zaglądnęłam przechodząc ;) była mowa o agility kilka stron wczesniej, może warto byłoby na tym forum napisać o Karmelku: http://www.klikerowo**********/ Quote
Maada Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 sorki, jeszcze raz: www.klikerowo********** Quote
Maada Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 ha.. nie wiem czemu tak się dzieje więc napisze tak: www klikerowo fora pl Quote
Neigh Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Dzięki za info o forum......zarejestrowałam się i czekam na aktywację. EwaMarta - jak mam opisać Twoja wpłatę? Dotarła i powinnam ja wstawić na 1 stronę.......wiem ze część wpłaty jest od Twojej koleżanki ( Ani?) tak? Quote
Ewa Marta Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Neigh napisał(a):Dzięki za info o forum......zarejestrowałam się i czekam na aktywację. EwaMarta - jak mam opisać Twoja wpłatę? Dotarła i powinnam ja wstawić na 1 stronę.......wiem ze część wpłaty jest od Twojej koleżanki ( Ani?) tak? Ode mnie 20 zł, od Ani J. 100 zł:-) Bardzo chciałabym, żeby było zaznaczone zgodnie z prawdą, że to od niej:-) Dzięki Neigh! Quote
Ewa Marta Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Luczater napisał(a):Coś mi się wydaje, że z tą prościzną to przesadziłam :oops:. To niemożliwe,żebym za każdym razem musiała go wklejać :crazyeye:. Teresko, nie musisz, ale ja kiepsko tłumaczę, jak to zrobić, żeby było na stałe, bo zazwyczaj szukam od nowa, jak to się robi:-) Trzeba wejść w zakładkę edytuj profil i tam poszukać opcji "edytuj sygnaturę". Potem wkleić banerek i zapisać zmiany. Najlepiej, żeby ktoś z dogomaniaków zrobil to przy Tobie. Jak będziesz w Warszawie, zapraszam do siebie:-) A może Patrycja umie to zrobić? Będziesz jutro u niej, może Ci pokaże. Ostatecznie możesz podac komuś zaufanemu swoje hasło na dogo i ktoś zaloguje się jako Ty i zrobi to za Ciebie:-) Tyle, że hasło podawaj w razie czego poza forum;-) Quote
gallegro Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='3 x']grafik ze mnei żaden ale może ktoś skorzysta zanim powstanie banerek z prawdziwego zdarzenia(...) Przepraszam, ale nie zauważyłem tego wpisu przed popełnieniem mojej wersji banerka. Właściwie to plamę dała moja TZ-ka, którą wczoraj wieczorem poprosiłem, żeby sprawdziła, czy aby Karmelek nie ma już banerka. Jak widać, nie zajrzała chyba na ostatnią stronę :cool3:. Niech no tylko wróci z pracy :mad:. Quote
Luczater Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 gallegro napisał(a):Przepraszam, ale nie zauważyłem tego wpisu przed popełnieniem mojej wersji banerka. To ja przepraszam. Wygląda na to, że wsadziłam Was "na minę". Tomku, wcześniej pytałeś mnie wyraźnie, czy psiak ma banerek ale ja nie wiedziałam tak naprawdę o co pytasz. Wiesz, że ja jeszcze "nie kumata" w tym temacie :oops:. Nie znam się na tym i jeśli to jest ważne to jeszcze raz przepraszam. No i udzielam sobie publicznej nagany .:mad: Quote
Luczater Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ewa Marta napisał(a): A może Patrycja umie to zrobić? Będziesz jutro u niej, może Ci pokaże. Hi,hi, ..........wiódł ślepy, kulawego. Właśnie w zeszłym tygodniu pokazywałam Patrycji, jak zarejestować się na Dogomanii :evil_lol:. Quote
Ewa Marta Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 gallegro napisał(a):Przepraszam, ale nie zauważyłem tego wpisu przed popełnieniem mojej wersji banerka. Właściwie to plamę dała moja TZ-ka, którą wczoraj wieczorem poprosiłem, żeby sprawdziła, czy aby Karmelek nie ma już banerka. Jak widać, nie zajrzała chyba na ostatnią stronę :cool3:. Niech no tylko wróci z pracy :mad:. banerków nigdy nie za wiele;-) Teraz każdy może sobie wybrać;-) Quote
Recommended Posts