Jump to content
Dogomania

Karmelek - pojechał do domu:-) Ale miny mamy pokerowe...;-)

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neigh']Wszystko co zostanie proponuję przelać na Rufusa pod opieką EwyMarty - koleś jest jak na razie spłukany totalnie.........[/QUOTE]

Byłabym Wam bardzo wdzięczna... Zbieramy na kastracje i na umieszczenie go w jakimś hoteliku do czasu znalezienia domu....

Posted

[quote name='Luczater'] Ronja, ani się waż wysyłać pieniążki za luty.
Dzięki Gallegro, Karmelek ma od wczoraj swój dom. [/QUOTE]

NIe zdążyłam. Ronja, dzięki doszła wpłata za luty.

Posted

Z info uzyskanych od pani Kamelka wynika, że psiak powoli aklimatyzuje się. Dużo z nim spacerują, dlatego po powrocie nie ma siły tęsknić ;-).
Wczoraj często stał w przedpokoju, wpatrzony w drzwi wejściowe...
Na spacerach jest posłuszny i zawołany bez problemu podchodzi do pani. Bez obawy - spaceruje oczywiście na lince treningowej.
Pani obiecała mi codzienne relacje z postępów psiaka, którymi będę dzielić się z Wami.
Luczater, czekam na fotki Karmelka :razz:.

Posted

[quote name='Luczater']Zgodnie z obietnicą przesyłam rozliczenie.

Do dnia dzisiejszego wpłynęło 290 zł (Ronja, nie posłuchałaś mnie, dzięki doszło za luty).
Pobyt Karmelka u Patrycji 300[/QUOTE]

Trzeba więc dozbierać drugie 300 - 200 za transport i 100 zwrot dla Pabi Tereski.

Posted

[quote name='gallegro']Luczater, czekam na fotki Karmelka :razz:.[/QUOTE]

Gallegro, pomalu :eviltong:. Dopiero wróciłam z pracy. No, przecież Ktoś musi pracować, żeby ktoś ..... :razz:

Najpierw bilans.
Przepraszam za powyższe, niedokończone rozliczenia (wyrzuciło mnie z internetu).

Na moje konto wpłynęło 290 zł. Za pobyt Karmelka trzeba było zapłacić 300 zł.
Mielibyśmy manko ale jak zwykle mogę liczyć na moich znajomych z pracy (wielkie dzięki). Udało się zebrać 167 zł. Tak więc na koncie Karmelka uzbierało się 457 zł minus 300 zł za pobyt u Patrycji (w tym momencie odbieram sobie zainwestowane w Karmelka 200 zł).

Pozostało 157 zł :multi::multi::multi:.
Czekam na dyspozycje co dalej z nimi, gdzie mam je przesłać.

Co do kosztów podróży, to ......... ich nie ma. Pieniądze za paliwo przeznaczam na Rufusa. Do transportu , pośrednio dołożył się Gallegro i jego TZ-ka. Czekali na nas z obiadem i pyszną, własnej roboty, szarlotką na deser (i też nie wystawili rachunku :p) .

Jeśli się gdzieś machnęłam to mnie poprawcie proszę.
Zresztą, żadnych reklamacji nie przyjmuję :razz:.

A teraz Gallegro już lecę przesłać Ci te zdjęcia.
Jeszcze raz wielkie dzięki. Gdyby nie Ty, gdyby nie to, że tak szybko znalazłeś Karmelkowi dom, to na pewno popadlibyśmy w długi.
Hi, hi, ciekawa jestem do kogo przyszedłby komornik :evil_lol:

Posted

[quote name='gallegro']Z info uzyskanych od pani Kamelka wynika, że psiak powoli aklimatyzuje się. Dużo z nim spacerują, dlatego po powrocie nie ma siły tęsknić ;-).
Wczoraj często stał w przedpokoju, wpatrzony w drzwi wejściowe...
Na spacerach jest posłuszny i zawołany bez problemu podchodzi do pani. Bez obawy - spaceruje oczywiście na lince treningowej.
Pani obiecała mi codzienne relacje z postępów psiaka, którymi będę dzielić się z Wami.
Luczater, czekam na fotki Karmelka :razz:.[/QUOTE]

Fantastycznie!!! Najbardziej podoba mi się, że nie ma siły tęsknić:-) Tego mu właśnie było trzeba!!! Ruchu i zajęcia:-)
Czekamy na relacje, tak miło poczytać, że kolejnemu psiakowi się poszczęściło:-)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Byłabym Wam bardzo wdzięczna... Zbieramy na kastracje i na umieszczenie go w jakimś hoteliku do czasu znalezienia domu....[/QUOTE]

[quote name='Luczater']Pozostało 157 zł :multi::multi::multi:.
Czekam na dyspozycje co dalej z nimi, gdzie mam je przesłać.[/QUOTE]

Co to, cisza przedwyborcza? ;).

W związku z brakiem odzewu przed chwileczką, przelałam kwotę 157 zł na kastrację Rufusa.

Posted

O ile się orientuję, jutro miało Cię nie być ;). Odpoczywaj, bo nam padniesz i kto będzie podrzucał te wszystkie sieroty? NIe znam się, ale mam nadzieję, że nic się nie stanie jak zrobisz to później.

Posted

Wszystko można o nim powiedzieć, ale nie to, że brzyyyyydal.
Mnie się ta masć niesamowicie podoba. W sumie jedyna rzecz, która mi się u brązowych dobermanów podoba.... bo za dobkami ( sorki ) nie przepad

• 2 weeks later...
Posted

Karmel zadomowił się na dobre. Uwielbia biegać po zaspach, w związku z czym Pani przechodzi automatyczną kurację odchudzającą. Bywa, że w nocy ładuje się do łóżka i pełni w nim rolę termoforu ;-).
Od adopcji minęły już prawie 2 tyg., więc myślę, że wszystko jest na dobrej drodze.
Najwyższy czas zamienić banerek Karmelka, na Romcia ;-)