Neigh Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Tak też myślałam:-) http://www.dogomania.pl/threads/179186-Kotka-Plotka-czyli-kot-wA-rA-d-gryzoni?p=14026375#post14026375 Zajrzyjcie co? Zobaczycie co Pucce wepchnęłam:-) Quote
Vasco Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 super wiadomości, oby to imię okazało się takie szczęśliwe i "mój" Karmelek też znalazł DS. Quote
Ewa Marta Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Neigh']Wszystko co zostanie proponuję przelać na Rufusa pod opieką EwyMarty - koleś jest jak na razie spłukany totalnie.........[/QUOTE] Byłabym Wam bardzo wdzięczna... Zbieramy na kastracje i na umieszczenie go w jakimś hoteliku do czasu znalezienia domu.... Quote
Luczater Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Luczater'] Ronja, ani się waż wysyłać pieniążki za luty. Dzięki Gallegro, Karmelek ma od wczoraj swój dom. [/QUOTE] NIe zdążyłam. Ronja, dzięki doszła wpłata za luty. Quote
gallegro Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Z info uzyskanych od pani Kamelka wynika, że psiak powoli aklimatyzuje się. Dużo z nim spacerują, dlatego po powrocie nie ma siły tęsknić ;-). Wczoraj często stał w przedpokoju, wpatrzony w drzwi wejściowe... Na spacerach jest posłuszny i zawołany bez problemu podchodzi do pani. Bez obawy - spaceruje oczywiście na lince treningowej. Pani obiecała mi codzienne relacje z postępów psiaka, którymi będę dzielić się z Wami. Luczater, czekam na fotki Karmelka :razz:. Quote
gusia0106 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Luczater']Zgodnie z obietnicą przesyłam rozliczenie. Do dnia dzisiejszego wpłynęło 290 zł (Ronja, nie posłuchałaś mnie, dzięki doszło za luty). Pobyt Karmelka u Patrycji 300[/QUOTE] Trzeba więc dozbierać drugie 300 - 200 za transport i 100 zwrot dla Pabi Tereski. Quote
Neigh Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Z tego co ja wiem, to nie trzeba dozbierać:-). Nawet chyba coś zostanie Quote
Luczater Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='gallegro']Luczater, czekam na fotki Karmelka :razz:.[/QUOTE] Gallegro, pomalu :eviltong:. Dopiero wróciłam z pracy. No, przecież Ktoś musi pracować, żeby ktoś ..... :razz: Najpierw bilans. Przepraszam za powyższe, niedokończone rozliczenia (wyrzuciło mnie z internetu). Na moje konto wpłynęło 290 zł. Za pobyt Karmelka trzeba było zapłacić 300 zł. Mielibyśmy manko ale jak zwykle mogę liczyć na moich znajomych z pracy (wielkie dzięki). Udało się zebrać 167 zł. Tak więc na koncie Karmelka uzbierało się 457 zł minus 300 zł za pobyt u Patrycji (w tym momencie odbieram sobie zainwestowane w Karmelka 200 zł). Pozostało 157 zł :multi::multi::multi:. Czekam na dyspozycje co dalej z nimi, gdzie mam je przesłać. Co do kosztów podróży, to ......... ich nie ma. Pieniądze za paliwo przeznaczam na Rufusa. Do transportu , pośrednio dołożył się Gallegro i jego TZ-ka. Czekali na nas z obiadem i pyszną, własnej roboty, szarlotką na deser (i też nie wystawili rachunku :p) . Jeśli się gdzieś machnęłam to mnie poprawcie proszę. Zresztą, żadnych reklamacji nie przyjmuję :razz:. A teraz Gallegro już lecę przesłać Ci te zdjęcia. Jeszcze raz wielkie dzięki. Gdyby nie Ty, gdyby nie to, że tak szybko znalazłeś Karmelkowi dom, to na pewno popadlibyśmy w długi. Hi, hi, ciekawa jestem do kogo przyszedłby komornik :evil_lol: Quote
Ewa Marta Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='gallegro']Z info uzyskanych od pani Kamelka wynika, że psiak powoli aklimatyzuje się. Dużo z nim spacerują, dlatego po powrocie nie ma siły tęsknić ;-). Wczoraj często stał w przedpokoju, wpatrzony w drzwi wejściowe... Na spacerach jest posłuszny i zawołany bez problemu podchodzi do pani. Bez obawy - spaceruje oczywiście na lince treningowej. Pani obiecała mi codzienne relacje z postępów psiaka, którymi będę dzielić się z Wami. Luczater, czekam na fotki Karmelka :razz:.[/QUOTE] Fantastycznie!!! Najbardziej podoba mi się, że nie ma siły tęsknić:-) Tego mu właśnie było trzeba!!! Ruchu i zajęcia:-) Czekamy na relacje, tak miło poczytać, że kolejnemu psiakowi się poszczęściło:-) Quote
Luczater Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Ewa Marta']Byłabym Wam bardzo wdzięczna... Zbieramy na kastracje i na umieszczenie go w jakimś hoteliku do czasu znalezienia domu....[/QUOTE] [quote name='Luczater']Pozostało 157 zł :multi::multi::multi:. Czekam na dyspozycje co dalej z nimi, gdzie mam je przesłać.[/QUOTE] Co to, cisza przedwyborcza? ;). W związku z brakiem odzewu przed chwileczką, przelałam kwotę 157 zł na kastrację Rufusa. Quote
Neigh Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Jeeeny zrobie jutro uzupelnienia na pierwszej stronie....slowo,dzis padam Quote
Luczater Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 O ile się orientuję, jutro miało Cię nie być ;). Odpoczywaj, bo nam padniesz i kto będzie podrzucał te wszystkie sieroty? NIe znam się, ale mam nadzieję, że nic się nie stanie jak zrobisz to później. Quote
gallegro Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Przeprasza, że dopiero teraz, ale mieliśmy małe zamieszanie z Inką... Oto Karmelek podczas naszej wspólnej wizyty w nowym domu: Quote
ronja Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 śliczny Karmelek, niech mu się szczęści:) Quote
Neigh Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Wszystko można o nim powiedzieć, ale nie to, że brzyyyyydal. Mnie się ta masć niesamowicie podoba. W sumie jedyna rzecz, która mi się u brązowych dobermanów podoba.... bo za dobkami ( sorki ) nie przepad Quote
gallegro Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Karmelek ma się dobrze. Przesypia całą noc na fotelu. Ma wilczy apetyt. Raczej już nie tęskni. Wiadomość tej treści otrzymałem właśnie od jego nowej pani. Quote
gallegro Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Karmel zadomowił się na dobre. Uwielbia biegać po zaspach, w związku z czym Pani przechodzi automatyczną kurację odchudzającą. Bywa, że w nocy ładuje się do łóżka i pełni w nim rolę termoforu ;-). Od adopcji minęły już prawie 2 tyg., więc myślę, że wszystko jest na dobrej drodze. Najwyższy czas zamienić banerek Karmelka, na Romcia ;-) Quote
Ziutka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 gallegro napisał(a): Najwyższy czas zamienić banerek Karmelka, na Romcia ;-) Też tak uważam ;) Quote
Neigh Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Ponieważ co poniektórzy ( tak gallegro o Tobie mowa;-) ) mają cudowne moce......to moze niechaj podrzucą nieco pozytywnej energii także kotowatym, cio? http://www.dogomania.pl/threads/180070-Cynamon-biaA-y-acz-lekko-przyprawiony-kocur?p=14127964#post14127964 Quote
Recommended Posts