MaDi Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 LadyS napisał(a):Jaki jest bullek do innych psów? Nie idzie "na ogień;)" po wyjęciu z boksu raczej olewał małych szczekaczy ale wracając odpowiedział na zaczepkę kolegi obok ale bez jakiejś nadzwyczajnej agresji. Quote
teresz10 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Sprawdz teraz czy link działa - tak są 4 kocięta ale na razie walcza o przetrwanie - nie jedza samodzielnie, są karmione strzykawką , na razie czekamy na rowój wydarzen a pracownik ze schroniska robi co może ale kocicą nigdy nie był...jest cięzko Quote
tanitka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Teresz, czy wyżłica nie poszła do adopcji, nadal jest w schronisku? [FONT=Arial]http://tablica.pl/oferta/wyzel-do-oddania-ID19b4z.html#c1b237aa;r:;s[/FONT][FONT=Arial]:[/FONT] Quote
as_ko Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='tanitka']Teresz, czy wyżłica nie poszła do adopcji, nadal jest w schronisku? [FONT=Arial]http://tablica.pl/oferta/wyzel-do-oddania-ID19b4z.html#c1b237aa;r:;s[/FONT][FONT=Arial]:[/FONT] Siedzi ciągle bida. Quote
gryf80 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 (edited) teresz dzieki ,link działa .lece na molosy zakladac watek.ile tych kociaków jest? p.s.zalożyłam caowatemu na molosach ,bulikowi na amstaffach,beniowi tez moge na molosach założyć.założe także tej białawej i pszeicznej "szczotce "na terierkowie Edited May 30, 2012 by gryf80 Quote
Paulina_mickey Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Ja wszystkie psy już na tablice wrzuciłam. Zainteresowanie spore, wszystkie odsyłam do teresz. No chyba że ktoś na prawdę wydaje mi się do niczego to już nie przekazuje dalej. Mam nadzieje, że choć jeden z tych domów zainteresowanych piszących do mnie będzie sensowny. Quote
gryf80 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 dziewczyny co to za psiak?dziewczyna czy chłopak?ma cos z cao? https://picasaweb.google.com/111849077759985019059/052012#5747874448321061746 Quote
Paulina_mickey Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='Paulina_mickey']Bazarek na długi nowodworskich psiaków, bardzo proszę o podnoszenie bo im szybciej go spłacimy tym szybciej będzie można pomóc kolejnym psom http://www.dogomania.pl/forum/threads/227640-Kobiece-różności-ciuszki-książki-porcelana-i-nie-tylko!!-Do-10-06-ZAPRASZAMY!!!?p=19158908#post19158908 Przypominam o bazarku :) Quote
Ty$ka Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Rudy hasior jest wprost czarujący. Zakładam hasiorom wątek na forum sh ;) Quote
teresz10 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 (edited) BULLEK poszedł do nowego domu, do pana który miał psa tej rasy - bezposrednio ze schroniska SUNIA YORKOWATAzostałą odebrana przez osobe która zgłosiła ze sunia się błąkała. Pani postanowiła zabrac małą i znalezc jej dom na włąsną rekę , Dzisiaj do domku w bloku w Lublinie pojechała ta mała wysterylizowana SUNIA CZEKOLADOWA: Dalsze wiesci są raczej tylko dobre. W schronisku odbyło sie w tamtym tygodniu 5 sterylek (yorkowata, biało-brązowa, kremowamała, wyżełka,i setero-owczarka dzisiaj kolejnych 5.- napewno była sterylizowana biało-czarna w typie amstaffa, i biało-ruda młodziutka sunia, reszty nie wiem. Mam wyznaczyc kolejnych 5 suczek na przyszły tydzien. Jedziemy więc z Muzzym do schronu i zrobimy sesję wszystkim tym które miały sterylki i bedą miały - głownie mikropieski aby poszły ogłoszenia i po sterylkach sunie szły do domów a nie siedziały w klatce w schronie. Częsc suniek pojedzie na dt do mikropiesków, czesc zostanie u nas na bdt i pójdzie do domów jak bedą blisko. Szukamy wiec kilku bdt dla maluchów około 5-7 kilo. Wszystkie słodkie aniołki. Edited June 2, 2012 by teresz10 Quote
MaDi Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='teresz10']Jest zainteresowana adopcją HASI jedna osoba, a OLAF kulawy husky idzie do dt do Rzeszowa w niedzielę, czyli zostaje RUDY pies i ten w pojedynce. Tylko rudy Husky nie ma wątku. Sprawdz na forum - tam na pewno sa juz jakies informacje . BULLEK poszedł do nowego domu, do pana który miał psa tej rasy - bezposrednio ze schroniska SUNIA YORKOWATAzostałą odebrana przez osobe która zgłosiła ze sunia się błąkała. Pani postanowiła zabrac małą i znalezc jej dom na włąsną rekę , Dzisiaj do domku w bloku w Lublinie pojechała ta mała wysterylizowana SUNIA CZEKOLADOWA: Dalsze wiesci są raczej tylko dobre. W schronisku odbyło sie w tamtym tygodniu 5 sterylek (yorkowata, biało-brązowa, kremowamała, wyżełka,i setero-owczarka dzisiaj kolejnych 5.- napewno była sterylizowana biało-czarna w typie amstaffa, i biało-ruda młodziutka sunia, reszty nie wiem. Mam wyznaczyc kolejnych 5 suczek na przyszły tydzien. Jedziemy więc z Muzzym do schronu i zrobimy sesję wszystkim tym które miały sterylki i bedą miały - głownie mikropieski aby poszły ogłoszenia i po sterylkach sunie szły do domów a nie siedziały w klatce w schronie. Częsc suniek pojedzie na dt do mikropiesków, czesc zostanie u nas na bdt i pójdzie do domów jak bedą blisko. Szukamy wiec kilku bdt dla maluchów około 5-7 kilo. Wszystkie słodkie aniołki. Brawo dam wiec info na FB które psy maja domy. Quote
gryf80 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 teresz a co z tym,wiesz cos?https://picasaweb.google.com/111849077759985019059/052012#5747874448321061746 Quote
MaDi Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='gryf80']teresz a co z tym,wiesz cos?https://picasaweb.google.com/111849077759985019059/052012#5747874448321061746 Ja wiem;) Bardzo przyjazny młody pies ale mniejszy od typowego samca bernardyna, "pilnuje" wejścia ale odstrasza tylko wyglądem. Quote
teresz10 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Pies prawdopodobnie do niedzieli bedzie grzał doopkę w nowym domu. Pani przyjechała go obejrzec ( z ogłoszenia) 60km - bardzo sie spodobał, ale nie zdecydowała bo bedzie to pies rodzinny i chciała aby cała rodzina się poznała z nim. Mają przyjechac dzisiaj do schronu. Znając jego charakter - wezmą go, bo to misio i przylepiec... Quote
gryf80 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 ja to super.madi teresz dzięki za informacje,myslałam że to cao bo na fotce jakas taka glowa nie beniowa.dzięki za sprostowanie Quote
teresz10 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 (edited) Duże , łaciate, spokojne ... bernardyn i juz ... a ten psiul jest jak pluszowy - chce sie przytulac do obcych ludzi. Taki misio w ciele niedzwiedzia. Edited June 2, 2012 by teresz10 Quote
teresz10 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 (edited) Owczarek COLLI dostał imię Leon - pojechał dzisiaj do nowego domu w Krakowie z dwoma kotami...Pies 2 tygodnie temu przyjechał na kastrację a okazało sie ze wyniki nie bardzo i robiony był wymaz itd - okazało sie ze to bebeszjoza, bardzo pomogłą Fundacja Dr.Lucy - tak finansowo w leczeniu jak i w znalezieniu tak dobrego domku...dziękujemy - Leos bedzie miał bardzo dobry domek.Ponizej piękniś LEONARDO DI CAPRIO czyli LEON Edited June 2, 2012 by teresz10 Quote
teresz10 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 (edited) Byliśmy dzisiaj w schronie zrobic zdjęcia mikropieskom - pojechały z nami 2 panie z ogłoszen i znalazły domki 2 suczki. Jeden domek to owczarka - ta nasza wesoła . Druga sunia była przeze mnie nie zauważona - taka średniaczka w typie sznupeczki - bardzo grzeczna i ładniutka. Edited June 5, 2012 by teresz10 Quote
Ty$ka Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Pojechały do dt czy ds? ;) A rudy hasior dostał od dziewczyn z SOS Husky imię Geri i parę ogłoszeń :) Quote
teresz10 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 (edited) Owczarka i ta druga sunia mają już DS w Lublinie. Umowy zostały spisane, sunie mają dotrzec do nowych domów jutro. Jedna jest po sterylce, a jedna na razie bedzie sie odkarmiac - zrobimy jeszcze badania bo wygląda marnie - i za miesiąc moze sterylke. Jest chuda - a psy raczej są tam odkarmione, wiec sie troche obawiam ze moze byc inna przyczyna. GERI rudy samiec dzisiaj wył do nas - obracał sie tez wokół własnej osi - pomyslałam sobie ze mając tyle miejsca w boksie i krecąc sie w kółko zachowuje sie jak psiak z krótkiego łancucha. Trzeba to przyznac ze jest pierwszym husky którego widze w takiej zgodzie z innymi psiakami - siedzi w boksie z psiakami różnych gabarytów , lecz dogaduje sie ze wszystkimi - nie jest dominujący - tylko wyc lubi...nauczył juz jednego kundelka w boksie i teraz dają na dwa głosy... Edited June 3, 2012 by teresz10 Quote
as_ko Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 teresz10 napisał(a):Owczarka i ta druga sunia mają już DS w Lublinie. Umowy zostały spisane, sunie mają dotrzec do nowych domów jutro. Jedna jest po sterylce, a jedna na razie bedzie sie odkarmiac - zrobimy jeszcze badania bo wygląda marnie - i za miesiąc moze sterylke. Jest chuda strasznie - a psy raczej są tam dosc odkarmione, wiec sie troche obawiam ze moze byc inna tego przyczyna. Szalejesz Aniu :) już nie nadążam które psiaki jeszcze są a które już w DT/DS. Oby tak dalej. Quote
Paulina_mickey Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 jak macie nowe fotki to od razu podsyłajcie będę wystawiać kolejne psiaki Quote
teresz10 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 OLAF kulawy hasio pojechał dzisiaj do DT do Rzeszowa Quote
Recommended Posts