Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LadyS napisał(a):
Jaki jest bullek do innych psów?

Nie idzie "na ogień;)" po wyjęciu z boksu raczej olewał małych szczekaczy ale wracając odpowiedział na zaczepkę kolegi obok ale bez jakiejś nadzwyczajnej agresji.

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprawdz teraz czy link działa - tak są 4 kocięta ale na razie walcza o przetrwanie - nie jedza samodzielnie, są karmione strzykawką , na razie czekamy na rowój wydarzen a pracownik ze schroniska robi co może ale kocicą nigdy nie był...jest cięzko

Posted (edited)

teresz dzieki ,link działa .lece na molosy zakladac watek.ile tych kociaków jest?
p.s.zalożyłam caowatemu na molosach ,bulikowi na amstaffach,beniowi tez moge na molosach założyć.założe także tej białawej i pszeicznej "szczotce "na terierkowie

Edited by gryf80
Posted

Ja wszystkie psy już na tablice wrzuciłam. Zainteresowanie spore, wszystkie odsyłam do teresz. No chyba że ktoś na prawdę wydaje mi się do niczego to już nie przekazuje dalej. Mam nadzieje, że choć jeden z tych domów zainteresowanych piszących do mnie będzie sensowny.

Posted (edited)

BULLEK poszedł do nowego domu, do pana który miał psa tej rasy - bezposrednio ze schroniska

SUNIA YORKOWATAzostałą odebrana przez osobe która zgłosiła ze sunia się błąkała. Pani postanowiła zabrac małą i znalezc jej dom na włąsną rekę ,

Dzisiaj do domku w bloku w Lublinie pojechała ta mała wysterylizowana
SUNIA CZEKOLADOWA:

Dalsze wiesci są raczej tylko dobre. W schronisku odbyło sie w tamtym tygodniu 5 sterylek (yorkowata, biało-brązowa, kremowamała, wyżełka,i setero-owczarka

dzisiaj kolejnych 5.- napewno była sterylizowana biało-czarna w typie amstaffa, i biało-ruda młodziutka sunia, reszty nie wiem.
Mam wyznaczyc kolejnych 5 suczek na przyszły tydzien. Jedziemy więc z Muzzym do schronu i zrobimy sesję wszystkim tym które miały sterylki i bedą miały - głownie mikropieski aby poszły ogłoszenia i po sterylkach sunie szły do domów a nie siedziały w klatce w schronie. Częsc suniek pojedzie na dt do mikropiesków, czesc zostanie u nas na bdt i pójdzie do domów jak bedą blisko. Szukamy wiec kilku bdt dla maluchów około 5-7 kilo. Wszystkie słodkie aniołki.

Edited by teresz10
Posted

[quote name='teresz10']Jest zainteresowana adopcją HASI jedna osoba, a OLAF kulawy husky idzie do dt do Rzeszowa w niedzielę, czyli zostaje RUDY pies i ten w pojedynce. Tylko rudy Husky nie ma wątku. Sprawdz na forum - tam na pewno sa juz jakies informacje .

BULLEK poszedł do nowego domu, do pana który miał psa tej rasy - bezposrednio ze schroniska
SUNIA YORKOWATAzostałą odebrana przez osobe która zgłosiła ze sunia się błąkała. Pani postanowiła zabrac małą i znalezc jej dom na włąsną rekę ,
Dzisiaj do domku w bloku w Lublinie pojechała ta mała wysterylizowana
SUNIA CZEKOLADOWA:

Dalsze wiesci są raczej tylko dobre. W schronisku odbyło sie w tamtym tygodniu 5 sterylek (yorkowata, biało-brązowa, kremowamała, wyżełka,i setero-owczarka

dzisiaj kolejnych 5.- napewno była sterylizowana biało-czarna w typie amstaffa, i biało-ruda młodziutka sunia, reszty nie wiem.
Mam wyznaczyc kolejnych 5 suczek na przyszły tydzien. Jedziemy więc z Muzzym do schronu i zrobimy sesję wszystkim tym które miały sterylki i bedą miały - głownie mikropieski aby poszły ogłoszenia i po sterylkach sunie szły do domów a nie siedziały w klatce w schronie. Częsc suniek pojedzie na dt do mikropiesków, czesc zostanie u nas na bdt i pójdzie do domów jak bedą blisko. Szukamy wiec kilku bdt dla maluchów około 5-7 kilo. Wszystkie słodkie aniołki.

Brawo dam wiec info na FB które psy maja domy.

Posted

Pies prawdopodobnie do niedzieli bedzie grzał doopkę w nowym domu. Pani przyjechała go obejrzec ( z ogłoszenia) 60km - bardzo sie spodobał, ale nie zdecydowała bo bedzie to pies rodzinny i chciała aby cała rodzina się poznała z nim. Mają przyjechac dzisiaj do schronu. Znając jego charakter - wezmą go, bo to misio i przylepiec...

Posted (edited)

Duże , łaciate, spokojne ... bernardyn i juz ... a ten psiul jest jak pluszowy - chce sie przytulac do obcych ludzi. Taki misio w ciele niedzwiedzia.

Edited by teresz10
Posted (edited)

Owczarek COLLI dostał imię Leon - pojechał dzisiaj do nowego domu w Krakowie z dwoma kotami...Pies 2 tygodnie temu przyjechał na kastrację a okazało sie ze wyniki nie bardzo i robiony był wymaz itd - okazało sie ze to bebeszjoza, bardzo pomogłą Fundacja Dr.Lucy - tak finansowo w leczeniu jak i w znalezieniu tak dobrego domku...dziękujemy - Leos bedzie miał bardzo dobry domek.Ponizej piękniś LEONARDO DI CAPRIO czyli LEON

Edited by teresz10
Posted (edited)

Byliśmy dzisiaj w schronie zrobic zdjęcia mikropieskom - pojechały z nami 2 panie z ogłoszen i znalazły domki 2 suczki.
Jeden domek to owczarka - ta nasza wesoła . Druga sunia była przeze mnie nie zauważona - taka średniaczka w typie sznupeczki - bardzo grzeczna i ładniutka.

Edited by teresz10
Posted (edited)

Owczarka i ta druga sunia mają już DS w Lublinie. Umowy zostały spisane, sunie mają dotrzec do nowych domów jutro. Jedna jest po sterylce, a jedna na razie bedzie sie odkarmiac - zrobimy jeszcze badania bo wygląda marnie - i za miesiąc moze sterylke. Jest chuda - a psy raczej są tam odkarmione, wiec sie troche obawiam ze moze byc inna przyczyna.

GERI rudy samiec dzisiaj wył do nas - obracał sie tez wokół własnej osi - pomyslałam sobie ze mając tyle miejsca w boksie i krecąc sie w kółko zachowuje sie jak psiak z krótkiego łancucha. Trzeba to przyznac ze jest pierwszym husky którego widze w takiej zgodzie z innymi psiakami - siedzi w boksie z psiakami różnych gabarytów , lecz dogaduje sie ze wszystkimi - nie jest dominujący - tylko wyc lubi...nauczył juz jednego kundelka w boksie i teraz dają na dwa głosy...

Edited by teresz10
Posted

teresz10 napisał(a):
Owczarka i ta druga sunia mają już DS w Lublinie. Umowy zostały spisane, sunie mają dotrzec do nowych domów jutro. Jedna jest po sterylce, a jedna na razie bedzie sie odkarmiac - zrobimy jeszcze badania bo wygląda marnie - i za miesiąc moze sterylke. Jest chuda strasznie - a psy raczej są tam dosc odkarmione, wiec sie troche obawiam ze moze byc inna tego przyczyna.

Szalejesz Aniu :) już nie nadążam które psiaki jeszcze są a które już w DT/DS. Oby tak dalej.