rita60 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ja nie wiem co z ta małą:shake:moze zmienic tekst na bardziej chwytajacy za serce:roll: Quote
Jaaga Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Już nie trzeba chwytac za serce, bo Teri wczoraj pojechała do DS :multi::multi::multi: . Na razie wszystko w porządku oprócz załatwiania się. Erko, o ile kojarzę, to miałaś taki sam problem z którąś wyadoptowaną sunią? Możesz coś doradzić? Teraz wszyscy trzymamy kciuki za aklimatyzację w nowym miejscu. Quote
malawaszka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 wow ale super wieści!!!! powodzenia psinko!!! Quote
andzia69 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Jaaga']Już nie trzeba chwytac za serce, bo Teri wczoraj pojechała do DS :multi::multi::multi: . Na razie wszystko w porządku oprócz załatwiania się. Erko, o ile kojarzę, to miałaś taki sam problem z którąś wyadoptowaną sunią? Możesz coś doradzić? Teraz wszyscy trzymamy kciuki za aklimatyzację w nowym miejscu.[/QUOTE] a w domu twojej mamy zachowywała czystość??? jeśli tak to pewnie stres i po okresie aklimatyzacji powinno minąć:lol: ja zaciskam kciuki i nie puszczam dopóki nie napiszesz, że można puścić.... Quote
savahna Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Jaaga']Już nie trzeba chwytac za serce, bo Teri wczoraj pojechała do DS :multi::multi::multi: . Teraz wszyscy trzymamy kciuki za aklimatyzację w nowym miejscu. Jejku jestem pierwsza ze swiętokrzyskiego towarzystwa.....:multi::multi::multi: No ale Erka to pewnie poinformowana innymi kanałami..... Boshe, alez wiesci..... A cos wiecej będzie..... Żeby tylko ją dobrze pilnowali.....:razz: Edit: No tak....Andzia na posterunku.... Quote
Jaaga Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Andziu, u mamy załatwiała się luzem na dworze. Teraz musi być na smyczy, wiem że to stres. U mnie tylko Lori miała ten problem i po 3 dniach niezałatwiania potrzeb w obawie o jej zdrowie puściłam ją luzem i od razu wszystko było zrobione. Niestety w przypadku Teri to nie jest możliwe. Tak, Erka od razu wiedziała :evil_lol:, ale że pojechała na próbę, to wolałam nie zapeszać i wczesniej nie pisać, dopiero po potwierdzeniu, że zostaje. Mieszka teraz w Chorzowie, ma bardzo fajny dom, nie taki sobie ;). Teraz z kolei zapraszam na wątek Albinki. Tam również dobre wieści. Quote
ewelinka_m Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 :mdleje: o raaanyy jakie wieści :multi::multi::multi: ściskam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze!! Erko czy to ten domek z meila? :cool3: Quote
savahna Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 No to lecę.....Czary czy co?! No wreszcie Jaaga trochę magii użyłaś.... Ewelinka jesteś tu trzecia, tez medalowe miejsce.;) Quote
Linssi Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Ale wspaniale wiadomosci! Bardzo sie ciesze :) Quote
Jaaga Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='ewelinka_m']:mdleje: o raaanyy jakie wieści :multi::multi::multi: ściskam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze!! Erko czy to ten domek z meila? :cool3:[/QUOTE] Nie, to dom z mojego ogłoszenia robionego na moją mamę. Tamta Pani zrezygnowała. Niestety, to nie moja magia. Gdybym miała takie umiejętności, to Gina powinna być już w swoim domu, a nie w ogrodzie. Quote
Agata P Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 cudowne wieści czekały dziewczynki ,ale się w końcu doczekały super domków.....:multi::multi::multi::multi: Quote
Jaaga Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Erko, czy pieniądze za DT Teri odesłać na Twoje konto, czy są jakieś potrzeby i gdzieś indziej przesłać? Quote
divia_gg Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Genialnie genialnie. Pisalam na albinkowym, to i tu napisze ze az sie poplakalam ze szczescia. Tyle czekaly tyle siedzialy a tu obie naraz. Moze dziewczyny podsluchaly ze czas na nie i sie dogadaly ze ida juz do odmkow;) Odczarowaly chyba cos. Kciuki trzymam;) Quote
jkp Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 O.. mowę mi odjęło- z radości oczywiście !!!! Trzymam kciuki bardzo mocno i czekam na dalsze wieści !!! Quote
savahna Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='divia_gg'] Pisalam na albinkowym, to i tu napisze ze az sie poplakalam ze szczescia. [/QUOTE] He....mnie się tyż łezka zakręciła. Nie martw się Jaaga i na Ginn przyjdzie czas....;) Quote
erka Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 W tym czasie, kiedy zadzwoniła pani , która chciała zaadoptować Albinkę, mailowałam z panią z Wa-wy w sprawie Teri, miałam nadzieję, że cos z tego będzie . Cieszyłam sie bardzo ,że obie sunie mogłby iść do domów, więc kiedy pani z Wa-wy na razie zrezygnowała , odkładając decyzję do wiosny, kiedy miała przeprowadzać sie do domu z ogrodem, byłam dosyc rozczarowana. A tu na drugi dzien dzwoni Jaaga,ze Teri pojechała do domu, nie mogłam w to uwierzyć:crazyeye:. Jest super, ale trzymajmy kciuki cały czas, bo Teri nie jest takim łatwym psiakiem do adopcji, bedę się cieszyć na dobre za jakiś tydzień:). Quote
Zuzka2 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Niektóre psy to się muszą naczekać na dom...:roll:Świetnie,że się psina doczekała:-) Jaaga,gdybyś miała chętnych na terierkowate,to daj cynk,bo mamy na DT w Kielcach teriera (mix walijskiego-przerośnięty lub airedale w wersji mini;-)-sprawa dyskusyjna,charakter bardziej airedale): http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-FOKSIK-AIREDALE-TERIER-DZIECIOLUBNY-AKTYWNY-W0QQAdIdZ316422500 Quote
divia_gg Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 No u Terriątka tez zapraszam na dwa male szybkie bazarki na Kielce. 1. Próbkowy http://www.dogomania.pl/threads/216158-Pr%C3%B3bkowy-zawr%C3%B3t-g%C5%82owy-kosmetyki-dla-alerigk%C3%B3w-na-Kielce.-ZAPRASZAM-%29 2. Orzechowy po włosku:) Moze byc odbior w Kielcach jakby ktos chcial;) http://www.dogomania.pl/threads/216159-PROSTO-z-W%C5%82och-%29-Orzechowy-zawr%C3%B3t-g%C5%82owy.-Orzechy-w%C5%82oskie-na-kielecki******-%29-ZAPRASZAM?p=17815110#post17815110 Quote
rita60 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Cudne wieści:multi:powodzenia malenka i bądz grzeczna.... Quote
Jaaga Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Jest grzeczna. Wybrała sobie Pana, za którym chodzi bardziej, niż za Pania. Jak to dziwnie bywa, bo przecież tu tylko za moją mamą szalała. Za to Filowi chyba teraz smutno, bo lubił ją wnerwiać. Miał do niej wyjątkową słabość, a ona go nie cierpiała i ujadała jak oszalała, kiedy próbował bliżej się z nią kontaktować. Śmiesznie to wyglądało, takie niechciane zaloty. Im więcej hałasu robiła, tym usilniej chciał się do niej zblizyć. Quote
savahna Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Czyli idzie ku dobremu.Fajnie.... Nadal jednak kciukamy.... A jak z załawianiem się? Już się przełamała? Mamie chyba troche smutno bez Teri, skoro ją tak lubiła....Ja myślałam,że to Albinka była ta ulubiona, a Teri takie utrapienie.....;) Quote
kika22 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Szok, ale wiesci ! Oczywiscie kciuki dalej zaciskane, ale wierze ze to bedzie ten dom dla Teri! Quote
erka Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Myślę,że nowa pani Teri /u Jaagi nazywanej Jagi/ nie będzie miała nic przeciwko temu,ze wkleję tu jej maila:). [FONT=Arial]Witam serdecznie! pragne Pania uspokoic i pochwalic sie,ze Jogusia nas zaakceptowala. Jest jeszcze strachliwa ale na to mamy czas, chodzi na smyczy cudownie, patrzy nam w oczy, wesolo ale w domu jak narazie - merda [/FONT] [FONT=Arial] ogonkiem, na zawolanie podchodzi aby zapiac smycz. [/FONT] [FONT=Arial]Kotow nie rusza, jest bardzo spokojna, az za...........[/FONT] [FONT=Arial]Jestesmy dobrej mysli i szczesliwi,ze ja mamy!!!!!!!!!!!!! [/FONT] [FONT=Arial]Bedzie z kazdym dniem lepiej i lepiej, a ja za jakis czas znowu sie pochwale.[/FONT] [FONT=Arial]Serdeczne pozdrowienia od psiunki a przede wszystkim od nas.[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
rita60 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Takie wiadomości to balsam na serce.......tak trzymaj malenka. Quote
Recommended Posts