Zuzka2 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Jaaga,z rozpędu przy ogłoszeniach Roksi-zrobiłam też taki sam pakiet Teri.Wybrałam najlepsze i najnowsze fotki.W sumie amatorów terierów jest sporo,więc nie wiem czemu tak długo nie ma domu...Z tymi zdjęciami malawaszki ma nawet fajną oglądalność:-) Quote
Jaaga Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Dziękuję. Ona nawet nie miała tak braku zainteresowania, co ma specyficzne wymagania. po prostu nie trafił sie jej dom na uboczu ze szczelnym ogrodzeniem, gdzie mogłaby spać w domu na podusi, a w dzień biegać luzem. Teri nie wróci na zawołanie, a kocha przestrzeń. Quote
erka Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Jaaga, ale o nią to w zasadzie nikt nie pytał oprócz jednego myśliwego. Ja ją tylko proponowałam, jak ktos pytał o inne psy, ale nigdy się nie udało. Teraz mam mailowe zapytanie o Teri i Albinkę, ale czy cos z tego wyjdzie, nie wiem. Quote
agata51 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Trzymam kciuki za domek! Kochajcie jagdusie! Zresztą, ich się nie da nie kochać. Mizianko ode mnie i uścisk łapy od Betki: http://www.dogomania.pl/threads/100642-Przywiazali-na-przystanku-ze-złamana-łapą-Rzeszów-(-JUZ-W-SWOIM-DOMU-))) Quote
Olga7 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Oby tylko Teri nie trafila nigdy w łapy żadnego myśliwego ani klusownika,bo to żaden dobry dom ani życie. Quote
Jaaga Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Nie trafi, bo na co im półdziki pies. Potrzebują psa pracującego, dla niż pożytecznego, a nie dzikusa krażącego wkoło nich kółka, który robi co chce i wraca kiedy chce. Zresztą ona jest prawie wielkości onka. Tej wysokości, tylko delikatnej budowy i smukłej kości. Erko, przecież były zapytania od jakiejś pani, co mieszkała w bloku, potem był ją oglądać pan. jakoś wtedy z jednej serii ogłoszeń było trochę zapytań. Mama wczoraj już załamała się. Albinka jest znacznie starsza, więc mama już trochę poddaje się z jej adopcja, ale Teri powinna znaleźć dom. Erko, w ogłoszeniach miała zdjęcia malawaszki jako pierwsze, a może dać to wcześniejsze, gdzie leży w legowisku? Nie dość, że żółte tło rzuca się w oczy, to zdjęcie sugeruje, że jest domowym psiakiem. Tamte z przemykającym psem mogą sugerować jej dzikość. Ona w domu jest idealna. Spokojna, zrównoważona, tylko na zewnątrz dziczeje. Quote
Olga7 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Umieścilam wątek Teri na tym wątku :http://www.dogomania.pl/threads/211435-Kochaj%C4%85cy-ludzie-szukaj%C4%85-przyjaciela-na-dobre-i-na-z%C5%82e.?p=17287336#post17287336 Może TERI spodoba się akurat? Probowac trzeba i szukać .Jesli ktos ma cierpliowsc i chce pracowac z takim psem kochającym więcej wolności oraz indywidualistą o nieco dzikim sercu a jednoczesnie potrafi zapewnic szczęsliwy dom-to Teri jest sporym wyzwaniem. Trzeba jej zapewnic jednak bezpieczenstwo ,by nie stracila znow domu i nie porwala ją chęc dzikiego życia.:razz: Quote
Linssi Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 ZAPRASZAMY NA BAZAREK DLA KIELECKICH I STARACHOWICKICH BID! http://www.dogomania.pl/threads/211179-Ciuszki-cos-do-domu-super-rzeczory!-Na-Kielce-i-Starachowice.-Do-29.07.-ZAPRASZAMY! Quote
Olga7 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Zajrzę choć na chwilkę do Teri ,natknęlam się dziś na jej ogloszenie na slaskiej tablicy i az żal bierze,że taka piekna i mądra Teri musi wyczekiwac na porządny dom i odpowiednich ludzi a czas ucieka .... Quote
Jaaga Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Dziewczyny, ja stale odnawiam jej ogloszenie na OLX, więc nie dawajcie tam. Teraz jej zrobiłam wyróznione na 2 tyg. i zmieniłam wczesniejsze zdjęcia. Quote
savahna Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Tak mysle,żeby Teri przed weekendem od nowa zrobić. A czemu jej nie dawac na olx? Chyba nie wykasuje, co? :roll: Bedzie miała więcej.No chyba ,że kasuje jak w tej za przeproszeniem Tablicy, to inna sprawa...:razz: Quote
Jaaga Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Mnie ostatnio usunięto ogłoszenie i zwrócono kasę za wyróznienie na olx, bo podobno juz było to ogłoszenie. Czyli nie ma sensu dawać, bo jeszcze moje wyróznione usuną. To tez ktos zrobił na mój tel i maila, a ja je odświeżam, więc drugie też byłoby na mnie. Quote
savahna Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 A, to zmienia postac rzeczy, postaram sie pamiętac.;) Quote
erka Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Bardzo Was prosze o ponowne ogłaszanie Teri, to niemożliwe,zeby taka niebrzydka przeceiż sunia tak długo czekała na dom. Moze tym razem z takimi fotkami. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Jaaga Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Savahna, odnosnie ogłoszen jeszcze. OLX ma na stałe u mnie, ale teraz patrzę, że na Opole i nie da się zmienić wyróznionego, a szkoda, bo stamtad odzewu żadnego nie ma. To mozesz zrobic na Kraków, chyba na inne miasto nie zlikwidują. Jak się skończy wyróznienie, to zmienię na Śląsk i tak już bedzie u mnie ogłaszana. Do tego ma Tablicę.pl ma Śląsk. Zmienilam fotki i jej będe później aktualizować. Czyli tam też spróbuj na Kraków tylko z innymi zdjęciami, tytułem i tekstem, żeby nie zlikwidowali. Da się tak? Quote
savahna Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Wszystko się da , tylko koszta wzrosną....:evil_lol: .....żarcik....;) Przyznam ,ze Albinka i Teri miały na olx fuuul ogłoszeń i jakoś mi nie kasowało, ale jak napisałas, żeby tam nie robić to wszystkie Teri pousuwałam,żeby zamieszania nie było. Jutro na spokojnie przyswoje to co napisałaś i się dostosuje.A tej fotki przed samochodem nie widziałam.:roll: Quote
Jaaga Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Doszłam do wniosku, że mi usuneli, bo na to samo miasto robiłam. No i opcję płatną. Quote
savahna Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Robię Teri na małopolske. http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-TERI-mloda-wysterylizowana-suczka-mieszaniec-za-darmo-W0QQAdIdZ301390552 Quote
erka Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Savahna wielkie dzięki za te ogłoszenia:modla::buzi:. Może trzeba by gdzies zrobić wyróżnione, to powiedz,to Ci przeleję kasę. Savahna, nie wiesz czy Albinka też ma aktualne ogłoszenia? Tak by było dobrze,żeby choć jedna z nich znalazła dom, to by była duża ulga dla mamy Jaagi. Quote
Jaaga Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Też pomyślałam o wyróżnionych ogłoszeniach. Rozmawiałam z Anią 102 odnosnie starachowickich psów i podobno mają bardzo duzo adopcji dzięki wyróznieniom własnie. Tak, to po dniu, dwóch ogłoszenie jest już tak daleko, ze nikt na nie nie zwraca uwagi. Quote
savahna Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Erka, wyróżnione to ktoś inny juz by musiał zrobic.... Bo ja to, ani konta, ani pojęcia.:evil_lol: Z pojęciem to bym jeszcze dała rade, ale konta nimam....;) Quote
divia_gg Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Ja moge zrobic cos wyroznionego, tylko powiedzcie z ktorych portali jest najwiekszy odzew. Quote
Agata P Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 erka napisał(a): Savahna, nie wiesz czy Albinka też ma aktualne ogłoszenia? . Albinkę ogłaszałam 2 lipca,jeśli nikt nie ogłaszal po mnie to ma już nie aktualne ogłoszenia. divia_gg napisał(a):Ja moge zrobic cos wyroznionego, tylko powiedzcie z ktorych portali jest najwiekszy odzew. wydaje mi się ,że warto allegro wyróżnione i może gumetre, morusek :roll: i tablica ,tylko że jak sie da na allegro to i jest na tablicy tylko nie wiem ,ale już chyba nie wyróżnione:roll: Quote
Jaaga Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Koty wydaję tylko przez wyróznione Allegro i OLX. Swoje szczeniaki zreszta, oprócz strony tez dzięki temu głównie sprzedaję. Quote
Agata P Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='savahna']Robię Teri na małopolske. http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-TERI-mloda-wysterylizowana-suczka-mieszaniec-za-darmo-W0QQAdIdZ301390552 dorobiłam allegro na Kraków i Katowice http://allegro.pl/show_item.php?item=1744744727 Quote
Recommended Posts