Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 566
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agata P']
savahna działasz jak błyskawica;)
...z opóźnionym zapłonem.:evil_lol:
Agata, nic straconego zrób jej na dniach na małopolske, bo chyba mozna, co?
Napisałabym pw do Ciebie, ale....no wiesz....:evil_lol:
W zwiazku z tym pisze tutaj. A jak Ty robisz ogłoszenia? Bo ja sobie z kazdym psiakiem porobiłam foldery i jak musze mu zrobic to mam wszystko gotowe. Mam tez folder archiwum gdzie wrzucam te psiaki co to juz w domach,bo nie raz już musiałam robic wszystko od nowa jak psiak wrócił niestety.
I jeszcze jedno.Ja otwieram cztery serwisy po kolei(znaczy jakby jednoczesnie) i nie musze czekac az mi się cos wczyta tylko klik, klik ,klik....Bo mnie nerw brał jak się zdjecie pół godziny wczytywało.

Posted

no ja robię bardzo podobnie;),znalazłam jeszcze kilka portali na których ogłaszam zamiast np.gumetre .Sama wiesz,ze na gumetre jak jest już jakiś psiak to za cholerę nie można dodać drugi raz nawet na inny rejon:angryy:

co do pw to musi być problem po twojej stronie:eviltong: ,do mnie od innych dochodzą,może to TY mnie jakoś przyblokowałaś :evil_lol::roll:

Posted

Na gumtree można rzucać na kilka miast,ale każde ogłoszenie musi być zupełnie inne-inny tekst i fotki.Nawet jedna fotka powtórzona z innego ogłoszenia i usuwają z ostrzeżeniem,że zablokują konto:cool3:

Posted

I chyba na gumtree jest tak,że jak napiszesz słowo "pieszczoty":diabloti: to Ci nie przyjmie,że niezgodne z regulaminem.Tak jest w tekscie LOLKa(dobermana), wiec ja na "głaski"zamieniłam.Napisałam Agata pw. I nie doszło,mam rozumieć?:roll:

Posted

no właśnie ,a niektóre psiaki mają mało zdjęć i nie bardzo jest w czym wybierać ,i tekst ,no cóż cienka jestem w tym.Próbowałam coś zmieniać ,ale nawet jak jest podobny to też "wywala":angryy:
i takim sposobem robię zamiast gumetre 2 czy 3 inne portale:roll:

Posted

savahna napisał(a):
I chyba na gumtree jest tak,że jak napiszesz słowo "pieszczoty":diabloti: to Ci nie przyjmie,że niezgodne z regulaminem.Tak jest w tekscie LOLKa(dobermana), wiec ja na "głaski"zamieniłam.Napisałam Agata pw. I nie doszło,mam rozumieć?:roll:

Doszło odpisałam;)
i z tymi pieszczotami też problem miałam zanim rozkminiłam o co biega ,to nerwów straciłam sporo:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Zajrzalam i dziś do pięknej Teri .Wierzę ,że doczeka swego wyczekiwanego domu ,choć u Jaagi ma pewnie b.dobrze i pewnie by tam chętnie zostala na zawsze ...:razz:

Piękny bardzo jest ten portret Teri :

Aż trudno nieraz wierzyć ,że takie piękne ,mądre psy jak Teri ,czy inne nie mają swoich dobrych domów od zawsze ,a sa porzucane czy zle traktowane ..

Posted

Oj, myślałam,ze tu pisałam.:oops:
TERi ogłoszona (22serwisy).Się wezme ponownie regularnie za dziewczyny...
A tak nawiasem mówiac to żaden pies nie ma tak często ponawianych ogłoszeń u mnie jak teri i Albinka. Jak sobie robie porządek w ogłoszeniach to po kilka razy się na nie natykam....:roll:

Posted

Zastanawiałyśmy się , czy może nie ogłaszac teraz Teri, jako mixa teriera , tylko, jako kudłatego mieszańca, bo może ludzie nie chcą terierów. Juz sama nie wiem, ale już tak długo tkwi, jako mix teriera i złamanego telefonu o nia nie było.

Posted

Teri ma ogloszenia na dolny slask
Agata, Ty taka dociekliwa kobitka jestes....;), nie wiesz oprzypadkiem co sié robi jak znikna polskie znaki.....?!:angryy: Bo mnie chyba trafi....:diabloti:
Wiem,ze jak sie poprzestawiaja litery na klawiaturze to sie wlacza chyba shift i Alt czy ctrl i Alt, ale w przypadku polskich znaków to nie dziala:shake: