Agata P Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='savahna']Teri ma ogłoszenia na ślask http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-TERI-delikatna-wysterylizowana-suczka-mieszaniec-za-darmo-W0QQAdIdZ285782836 pozbierałam sobie zdjęcia,znalazłam tekst ,miałam właśnie zacząć ogłaszać Teri a tu :crazyeye:Teri ogłoszona savahna działasz jak błyskawica;) Quote
erka Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Dzięki dziewczyny, musimy mieć nadzieję,że kiedys w końcu się uda:). Quote
savahna Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='Agata P'] savahna działasz jak błyskawica;) ...z opóźnionym zapłonem.:evil_lol: Agata, nic straconego zrób jej na dniach na małopolske, bo chyba mozna, co? Napisałabym pw do Ciebie, ale....no wiesz....:evil_lol: W zwiazku z tym pisze tutaj. A jak Ty robisz ogłoszenia? Bo ja sobie z kazdym psiakiem porobiłam foldery i jak musze mu zrobic to mam wszystko gotowe. Mam tez folder archiwum gdzie wrzucam te psiaki co to juz w domach,bo nie raz już musiałam robic wszystko od nowa jak psiak wrócił niestety. I jeszcze jedno.Ja otwieram cztery serwisy po kolei(znaczy jakby jednoczesnie) i nie musze czekac az mi się cos wczyta tylko klik, klik ,klik....Bo mnie nerw brał jak się zdjecie pół godziny wczytywało. Quote
Agata P Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 no ja robię bardzo podobnie;),znalazłam jeszcze kilka portali na których ogłaszam zamiast np.gumetre .Sama wiesz,ze na gumetre jak jest już jakiś psiak to za cholerę nie można dodać drugi raz nawet na inny rejon:angryy: co do pw to musi być problem po twojej stronie:eviltong: ,do mnie od innych dochodzą,może to TY mnie jakoś przyblokowałaś :evil_lol::roll: Quote
Zuzka2 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Na gumtree można rzucać na kilka miast,ale każde ogłoszenie musi być zupełnie inne-inny tekst i fotki.Nawet jedna fotka powtórzona z innego ogłoszenia i usuwają z ostrzeżeniem,że zablokują konto:cool3: Quote
savahna Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 I chyba na gumtree jest tak,że jak napiszesz słowo "pieszczoty":diabloti: to Ci nie przyjmie,że niezgodne z regulaminem.Tak jest w tekscie LOLKa(dobermana), wiec ja na "głaski"zamieniłam.Napisałam Agata pw. I nie doszło,mam rozumieć?:roll: Quote
Agata P Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 no właśnie ,a niektóre psiaki mają mało zdjęć i nie bardzo jest w czym wybierać ,i tekst ,no cóż cienka jestem w tym.Próbowałam coś zmieniać ,ale nawet jak jest podobny to też "wywala":angryy: i takim sposobem robię zamiast gumetre 2 czy 3 inne portale:roll: Quote
Agata P Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 savahna napisał(a):I chyba na gumtree jest tak,że jak napiszesz słowo "pieszczoty":diabloti: to Ci nie przyjmie,że niezgodne z regulaminem.Tak jest w tekscie LOLKa(dobermana), wiec ja na "głaski"zamieniłam.Napisałam Agata pw. I nie doszło,mam rozumieć?:roll: Doszło odpisałam;) i z tymi pieszczotami też problem miałam zanim rozkminiłam o co biega ,to nerwów straciłam sporo:evil_lol: Quote
Olga7 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Zajrzalam i dziś do pięknej Teri .Wierzę ,że doczeka swego wyczekiwanego domu ,choć u Jaagi ma pewnie b.dobrze i pewnie by tam chętnie zostala na zawsze ...:razz: Piękny bardzo jest ten portret Teri : Aż trudno nieraz wierzyć ,że takie piękne ,mądre psy jak Teri ,czy inne nie mają swoich dobrych domów od zawsze ,a sa porzucane czy zle traktowane .. Quote
Jaaga Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Może ktoś ogłosiłby Teri? Ona całkiem się już zasiedziała u mojej mamy. Quote
savahna Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Oj, myślałam,ze tu pisałam.:oops: TERi ogłoszona (22serwisy).Się wezme ponownie regularnie za dziewczyny... A tak nawiasem mówiac to żaden pies nie ma tak często ponawianych ogłoszeń u mnie jak teri i Albinka. Jak sobie robie porządek w ogłoszeniach to po kilka razy się na nie natykam....:roll: Quote
Jaaga Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 To dlatego o Albinkę był telefon. A ja myslałam, ze wszyscy o dziewczynach zapomnieli. Savahna, dziękuję. Quote
erka Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Zastanawiałyśmy się , czy może nie ogłaszac teraz Teri, jako mixa teriera , tylko, jako kudłatego mieszańca, bo może ludzie nie chcą terierów. Juz sama nie wiem, ale już tak długo tkwi, jako mix teriera i złamanego telefonu o nia nie było. Quote
savahna Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Ja już od dłuższego czasu nie ogłaszam jej jako teriera....:shake: Quote
erka Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Dzięki dziewczyny:). Może w końcu się uda:). Quote
Agata P Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 na zamówienie savahny banerek ,proszę się częstować:p Quote
savahna Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ja bede sobie Teri i Albinke ogłaszać na trzy rejony:slask, dolny ślask i małopolskę. Mozna?:roll: Quote
Agata P Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Zapraszam na bazarek na Kieleckie bidy;-) http://www.dogomania.pl/threads/2103...8#post17158098 Quote
erka Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Co jest z ta sunią???? Dalej żadnego telefonu, ani jednego zapytania, nawet głupiego maila, kompletnie nic:(:(:( Quote
savahna Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ja miała jednego maila o Teri ale na tym koniec. Ogłoszę ją na dolny śląsk...trzeba próbować inne rejony:roll: Dziś i jutro się postaram..... Quote
savahna Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Teri ma ogloszenia na dolny slask Agata, Ty taka dociekliwa kobitka jestes....;), nie wiesz oprzypadkiem co sié robi jak znikna polskie znaki.....?!:angryy: Bo mnie chyba trafi....:diabloti: Wiem,ze jak sie poprzestawiaja litery na klawiaturze to sie wlacza chyba shift i Alt czy ctrl i Alt, ale w przypadku polskich znaków to nie dziala:shake: Quote
Agata P Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 nie wiem niestety.....nigdy nic takiego nie miałam Quote
Recommended Posts