erka Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Dzięki dziewczyny:). Może tym razem się uda:). Quote
Olga7 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Tak dlugo Teri już czeka w Dt na nowy dom i nic ...:shake: Może jednak poszczęsci się i Teri znajdzie w koncu swoych dobrych ludzi ? Quote
erka Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Ogłoszenia powtórzone i na razie znowu zero odzewu:(. Quote
divia_gg Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Zrobilam wyróznionego moruska, olxa i gumtree na Kraków. erko jak zrobie nastepny bazarek to sobie po prostu oddam:) Bede miala wieksza motywacje do jego zrobienia. Trzymam kciuki za Terriątko;) Quote
erka Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Nic nie pomaga, nawet wyróżnione ogłoszenia:shake:. Zupełnie tego nie rozumiem, ładna , młoda sunia i nikt nawet o nią nie zapyta. Juz nie wiem, co jeszcze można zrobic. Quote
Crys Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Umieszczę ją na nk.pl na moim profilku może ktoś się zainteresuje psinką :) Quote
erka Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Umieść proszę:). Choć dzisiaj pojawił sie pierwszy promyczek nadziei, dostałam maila z zapytaniem o kontakt do domu, gdzie Teri przebywa. Podałam tel mamy Jaagi i zobaczymy. Ale nic nie wiem, czy to to blok, czy dom z ogrodem, bo niestety blok w przypadku Teri odpada. Quote
Jaaga Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 No i na razie cisza. Teraz mamy nie ma, ale mam jej telefon, może ta osoba zadzwoni. To wprost niemozliwe, żeby tak nie było zainteresowania. Quote
Linssi Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Zapraszam na nowy bazarek na psiaki kieleckie! Biżuteria, gadżety w psie łapki, ciuszki - jest w czym wybierać! :) Bazarek - KLIK Quote
Agata P Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Zapraszam na bazarek na kieleckie bidy ;-) Ciuchy w ''normalnych'' rozmiarach (nie na szczypiorki;-)) XL,XXL i wiele innych.... BAZAREK KLIK Quote
Jaaga Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Erko, zadzwoniła pani w sprawie Teri. Nie wiem, czy to ta osoba, o której pisałaś. Zapytała czy ogłoszenie i czy dużo jest tu psów w schronisku. mama odpowiedziała, że nie wie, ile jest psów w schronisku, bo jest osoba prywatną. No i tyle. Nie umówiła sie, żeby ją zobaczyć. Quote
divia_gg Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Zapraszam do oddania glosu na metamorfoze Mocarta na bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/213431-Metamorfoza-roku-!!!!-Poka%C5%BC-nam-jak-zmieni%C5%82-si%C4%99-tw%C3%B3j-psiak!!!Do-02.09-!!!?p=17507054&posted=1#post17507054 Jak sie uda nam wygrac to bedziemy miec pakiety ogloszen;) . No wiec spinamy sie i glosujemy:) Quote
agata51 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Z adopcjami ogólnie jest bryndzowato. Czy Teri ma coś z jagdteriera? Mam na myśli charakter. Quote
Jaaga Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Jest tchórzem, nie ma żadnej zawziętości teriera. Jedynie jest głośna. Jak widziałam teriery niemieckie, to całkiem się od niej rózniły zachowaniem. Były odważne, pewne siebie. W domu jest super grzeczna i spokojna, na zewnątrz uwielbia pilnować domu i obszczekuje z daleka każdego przechodzącego człowieka. Jednak nie zbliza się do ludzi. Erko, a może ją ostrzyc dla odmiany? Tylko nie wiem, czy to coś dałoby, bo przecież znowu odrośnie, a nie każdego stać na regularne wizyty u fryzjera. Sama już nie wiem, czy jest jakiś sposób na jej wyadoptowanie. Przez swoja nieufność i szczekliwość w nikim odwiedzającym mamę nie wzbudza sympatii. Jak ktoś wchodzi do mamy do mieszkania, to od razu o tym wiem, bo słychać tylko ujadanie z dołu. Quote
erka Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 A może ją właśnie ogłaszać , jako doskonałego stróża, niektórzy ludzie szukają takich psów, dzwonków. Musze poprosić dziewczyny o nowe ogłoszenia. Quote
Olga7 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Jaaga napisał(a):Jest tchórzem, nie ma żadnej zawziętości teriera. Jedynie jest głośna. Jak widziałam teriery niemieckie, to całkiem się od niej rózniły zachowaniem. Były odważne, pewne siebie. W domu jest super grzeczna i spokojna, na zewnątrz uwielbia pilnować domu i obszczekuje z daleka każdego przechodzącego człowieka. Jednak nie zbliza się do ludzi. Erko, a może ją ostrzyc dla odmiany? Tylko nie wiem, czy to coś dałoby, bo przecież znowu odrośnie, a nie każdego stać na regularne wizyty u fryzjera. Sama już nie wiem, czy jest jakiś sposób na jej wyadoptowanie. Przez swoja nieufność i szczekliwość w nikim odwiedzającym mamę nie wzbudza sympatii. Jak ktoś wchodzi do mamy do mieszkania, to od razu o tym wiem, bo słychać tylko ujadanie z dołu. Może jednak nie strzyc jej teraz na zimę ,bo będzie jej zimno .Ona nie jest aż takim futrzakiem przecież a wyglada b.ladnie w swym na turalnym futerku. Zgubilam banerek Teri ,chyba gdzies byl na wątku ...No i żeby Teri nie trafila do budy w kojcu ,bo ona koniecznie musi mieszkać w domu jednak ,nie na podwórku zima-lato ... Quote
Jaaga Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Też myslę, że ludzie psa strózującego to bedą chcieli do budy, a ona śpi na poduszce. Na dwór wychodzi kiedy chce i wraca również, kiedy ma ochotę. Gdyby mogła być np. na podwórzu jak domownicy są w pracy, to krzywdy nie miałaby, ale tak stale to nie przejdzie, bo w domu to wygodny, kanapowy pies. O strzyżeniu pomyślałam, bo jednak najmniej ludzie chcą takie szorściaczki. Quote
andzia69 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 ale może te zdjęcia w naturalnym futerku się przejadły ludziom...w koncu ogłaszana jest od 20 mies:( może jakby ją odmienić, to stałby się cud? Quote
rita60 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/214940-Nasza-kole%C5%BCanka-zuzka-odesz%C5%82a....... Quote
erka Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Nie wiem, co będzie dalej z Teri:(. Mamy problemy z utrzymaniem psów w dt, dalej żadnego zainteresowania sunia:(. Quote
savahna Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ogłosiłam Teri na małopolske.....:roll: Ustawiłam ja tez w kolejce do "Mojego psa", może to coś da. Ogłoszenie tam psów do adopcji-bezpłatne, tylko nie wiem jak długa ta kolejka,ale w przypadku Teri to raczej nie ma znaczenia. Albinke tez by trzeba tam dać jakby ktoś ja ogłaszał http://www.pies.pl/psy_do_adopcji_k352.html Quote
Jaaga Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Savahna, Sonia ze Starachowic miała tam płatne ogłoszenie ze zdjeciem i odzewu też nie było, więc nie liczyłabym za bardzo. Quote
Recommended Posts