savahna Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 No prosze....Ja miałam zawsze obraz takiej Teri, co to człowiek jej do karmienia potrzebny jedynie a reszte sobie sama organizuje...a tu taka relacja.... Czemu tak długo musiała czekać.....?! Ale może dobrze, skoro taki super dom.;) Quote
divia_gg Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Panstwo Teri chyba zakochani na maksa. Dostalam od nich wiadomosc na Tablicy z zapytaniem czemu szukamy dla niej domu skoro ona juz jest ich. Ze jej nikomu nie oddadza i ze jest z nimi na dobre i na zle;) A odswiezylam ostatnio ja na tablicy, jako tzw lep (choc lep z niej zaden bo sama tak dlugo czekala), ale kto wie;) Odpisalam im ze nikomu do glowy nie przyszlo zeby im ja zabierac i ze moga byc spokojni i ze wlasnie przez odswiezanie tez w jakis sposob mozna pomoc;) Ale chyba i tak sie bali, bo dostalam info z tablucy o usunieciu ogloszen Teri, wiec chyba mi nie uwierzyli. Czy macie z nimi jakis bezposredni kontakt? Moze ich jakos dodatkowo uspokoic ze nikt im Teri nie chce zabierac:) No i pozwole sobie przekopiowac, same zabaczcie jak Teri swietnie trafila;) "Jestem zaniepokojona ciagłym szukaniem domu dla sunii JAGUSI gdyz 15 pazdziernika 2011 umowa adopcyjna wzielismy ja do naszego domu. Telefonowalismy juz pare razy o jej pobycie u nas. Z kazdym dniem jest lepiej, nas pokochala tak samo koty i nasze wspolne spacery. Jezeli mozemy pomoc to moze innym pieskom!!! ONA ZOSTANIE NA DOBRE I ZLE Z NAMI DO KONCA SWOICH I NASZYCH DNI!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiamy!!!!!!!!!!!!!!!" Wiec jeszcze raz serdecznie pozdrawiamy:) Taki dom to skarb:) Quote
savahna Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Łooooj.....:oops: Moze i mnie się tez zdazyło jej odświezyc?! Nastepnym razem jak mi przyjdzie odswiezanie to pousuwam. Poza tym ona jest na pierwszej w "Przyjaciel pies" i tak sobie tam bedzie aż się wazność nie skończy. Serdecznie Państwa Teri (Jagusi) pozdrawiamy. Z domku sie bardzo cieszymy. :multi:Odbierac nie bedziemy. Odswieżać tez juz nie,zeby Państwa nie niepokoic. Nnnnno! To było by na tyle. A bedą jakies fotki?!:razz: Teri sie wyczekała ale trafiła mega super. Jeszcze czekamy na Albinke....juz niedługo.....;) Quote
Olga7 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Ostatnio nie wpadal mi jakoś wątek pięknej Teri w oko ,ale zawsze o niej pamiętalam i na dniach mialam pisać /pytać o pewną propozycję-możliwość aktywniejszego szukania domu dla Teri i jakby bezpl.DT przed adopcją ,ale dziś czytam ostatnie posty i bardzo,bardzo mnie ucieszyla wiadomość ,że Teri już od 15.X.ma swoj wymarzony,wyczekwany wlasny dom i kochających ją wlaścicieli !!!! Nareszcie !!! Nareszcie !!!! Takie szczęscie spotkalo w końcu i Teri !!!! Dzięki cioteczkom oczywiście ,ktore oglaszaly cudną Teri i znalazly jej DT -Teri ma w końcu wlasny ,szczęsliwy dom !!!! :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Bardzo szczęsliwa wiadomość i fakt !!!:loveu::loveu::loveu: Quote
erka Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Divia_gg, bardzo proszę napisz jeszcze raz do państwa, bo on sie nie orientują,że tu wiele osób pomagało Teri i to nie Jaaga, do której oni wielokrotnie dzwonili, opwiadając , jaka Teri jest wspaniała, odświeżała ogłoszenia, tylko inne osoby, a czasami portale odświeżają automatycznie. Czyli moga spotkac jeszcze gdzieś w necie jej ogłoszenia,niech sie nie denerwują, bo nigdy suni nie odbierzemy. Naprawdę w najśmielszych marzeniach nie wyobrażałam sobie, że Teri znajdzie taki cudny domek, ze będzie tak kochana:). Pewnie tak, jak piszesz Savahna, na ten dom tak długo czekała:). Quote
Olga7 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 A może by mogli docenić pracę ludzi ,ktorzy pomogli w szukaniu Teri domu ,wyslać tym państwu też wątek Teri a procz tego informację ,kto pomagal w adopcji Teri konkretnie -nie tylko Jaaga jak widac ...? Bo erka wie chyba dobrze ,jako zalożycielka wątku Teri . Quote
divia_gg Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 watek mozna podeslac, bo ja osobiscie chcialabym znac losy mojego psa:) erko napisalam, ze nikt im psa nie bedzie odbieral i ze beda przez jakis czas jej ogloszenia w necie;) A Jaaga jakby dzwonili moze im wyjasnic, bo ja pisalam a oni i tak pousuwali z Tablicy:D Chyba na wszelki wypadek;) Quote
savahna Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Mam nadzieje,że mama Jaagi juz łezki poocierała.... Bo to prawda,że wiele osob Teri kibicowało, wiele usiłowało pomoc w szukaniu domu, ale jednak dla mnie na przykład to taki wirtualny psiak...a dla tych co ją znali osobiście szczególnie dla mamy Jaagi to jednak taki z krwi i kosci....mysle,że przyjaciel....:roll: Wiem,że jak sie pojawiła pierwsza iskierka nadziei (tylko nie wiem czy dla Albinki czy Teri) to mama Jaagi bardzo przeżywała....Szmat czasu jednak były u niej... Poza tym troska o finanse Teri spadała na erkę...:razz: Dziekuję bardzo za takie wrażenia i nieprzespane noce.... Zdecydowanie łatwiej jest jednak ogłaszać niż brać odpowiedzialność za psiaka na siebie;) Erka coś też wiesz o długim tymczasowaniu i późniejszym rozstaniu....;) To chyba na tyle......:lol::lol::lol: Quote
Jaaga Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Państwo już poznali losy Teri, moja mama o to zadbała ;). Erko, wypadałoby zmienić tytuł :razz:. Quote
Zuzka2 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Ja też odświeżałam jej ogłoszenia już po adopcji,usunęłam niedawno dopiero...Śmiesznie trochę,że tak się zaniepokoili,ale nie znają naszej idei "lepów";-) Quote
Linssi Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Zapraszam na bazarek dla Oskarka! Gadżety dla psa i dla pana, naklejki na auto! http://www.dogomania.pl/threads/217416-Gadżety-dla-psa-i-pana-łapkowe-naklejki-na-uato-dla-schorowanego-Oskarka.-Do-21.11! Quote
divia_gg Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Zapraszam na bazarek cegielkowy dla Albinki pod tytułem KONICZYNKI dla ALBINKI !!! Zapraszam serdecznie. http://www.dogomania.pl/threads/217451-Koniczynki-dla-ALBINKI.-By-wreszcie-dopisa%C5%82o-jej-szcze%C5%9Bcie.-ZAPRASZAM-po-cegie%C5%82ki?p=17965054#post17965054 Quote
divia_gg Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 I znow kolejne zaproszenie na bazarek na kieleckie psiaki:) Ubrania i inne ciekawe rzeczy:) http://www.dogomania.pl/threads/217476-*-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-Kielce.-ZAPRASZAM.-Do-24XI-g.10.-OTWARTE. Zapraszam na zakupy Quote
andzia69 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 a czy tytul to nie powinien już byc zmieniony?;):) bo straszy... Quote
Olga7 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Jak to dobrze,że piękna TERI znalazla jednak swoich dobrych ,kochajcych ludzi i jest teraz szczęsliwa i bezpieczna !! :) Gdyby tak jeszcze byla jakaś fot. z nowego domu -to byloby super.Ale trudno wymagac nieraz ,nie fot. są najważniejsze, Teraz tylko przeniesc wątek do innego dzialu . Quote
erka Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Już wtedy próbowałm zmienic tytuł wątku, ale bezskutecznie. Teraz tez moge tylko zmienić tytuł pierwszego postu , a nie wątku. Quote
Recommended Posts