savahna Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 W czwartek poogłaszam Teri, bo to już blizej weekendu. I Albinke tez w czwartek zrobie. Quote
erka Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Dzięki Savahna:), w końcu musi sie udać. Quote
Jaaga Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Miałam ogłoszenie w Jarmarku tak ogólnie na czarną, podpalaną suke po sterylce i odezwali się świetni państwo z Bielska. mamy takie Lalę i Teri, ale niestety Teri nie chcą ze względu na szczekliwośc i terierowaty charakter. Jak już warunki dla niej odpowiednie, to ona ludziom nie pasuje. Chcą spokojnego psa. Mam nadzieje, że rzeczywiscie poczekają na Lale, az się wyleczy. Warto dawać tam ogłoszenia, tylko to kłopotliwe, bo trzeba wycinac kupon z gazety, wypełniac i dopiero wtedy dadzą lub przy okazji płatnych ogłoszeń przyjmują w biurze darmowe na jedna emisję. Skoro dałam 6 płatnych, to poszły dwie emisje darmowego. Odzew dopiero jest z drugiej. Oby teraz z internetowych ogloszeń było lepiej. Quote
savahna Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 W czwartek poszły ogłoszenia Teri na małopolske. Ktos moze dorobić jeszcze w weekend?:roll: Quote
savahna Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 I znowu poszły ale w sobote i na wielkopolske.:roll: Czy ktos jeszcze będzie ja ogłaszał? Czy mam sobie rejony zmieniać?:razz: http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-TERI-wysterylizowana-delikatna-suczka-mieszaniec-kundelek-W0QQAdIdZ273633455 Quote
ewelinka_m Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 będzie ;) ..tylko muszę się nieco ogarnąć :evil_lol: bo odpada mi trochę przedmiotów i jakieś zaliczenia, egzaminy wymyślają i inne durnoty :mad: Quote
erka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Naprawdę nie wiem, co z tą Teri robić. Przez cały ten czas, chyba ponad rok, nie było o nią żadnego zapytania. To aż niewiarygodne, bo o inne psy zawsze ktos tam zadzwoni, a o nią nikt. Quote
savahna Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 No a ja sobie znów porównuję dwa psy (Albinke i Teri) na Gumtree i Teri ma nawet sporo wejść, kilka razy więcej niż Albinka... Ja im bedę co czwartek powtarzać Quote
divia_gg Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ja kolo weekendu zrobie Terri z bazarku na Kielce wyroznionego moruska, gumtree i allegratke. Moze to cos pomoze, bo ja tez nie wierze ze Terri - w sumie adopcyjny pies nie moze znalezc swojego ludzia. Po prostu ginie w tlumie. Zrobilabym dzis, ale chyba szkoda kasy, bo np morusek na 3 dni mozna, wiec kolo weekendu jednak chyba lepiej. Moze w czwartek:) Quote
savahna Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 No to zrób divia w czwartek a ja pakieci im w sobote w takim razie zrobię.;) Quote
divia_gg Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Zrobie jej dzis wyroznione gumtree, koszt to 20 zł, wiec niezbyt tanie, ale podobno daje efekty, wiec w przypadku terri to chyba nie ma co oszczedzac niestety. Savahno dasz mi jakis teks jej aktualny? Quote
erka Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Divia_gg, bardzo prosze zrób, oddam kasę:). Quote
divia_gg Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 erko nie ma potrzeby, bo przeciez robilam bazarek na Kielce - strasznie dlugo zbiera sie kasa, ale juz jestem blisko konca, wiec niebawem przeleje. Wiec z tego wezme i rozlicze po prostu:) Quote
divia_gg Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Wyroznione na 7 dni gumtree na katowice: http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Terrier-suczka-wyglad-terriera-spokoj-aniola-Terri-PILNY-dom-W0QQAdIdZ274685705# W piatek zrobie moruska wyroznionego na 3 dni - tak zeby na weekend bylo;) Napadlo mnie i zrobilam Terri mega pakiet. Oglaszalam jako mieszanca lub jako terreira, gdzie sie dalo kilka takich samych ogloszen to zrobilam na kilka wojewodztw, jak sie nie dalo to na dolnoslaskie lub na cala polske, z zaznaczeniem ze przebywa w Katwicach. Jakby ktos mogl to mozna powtorzyc ogloszenia coby byla wszedzie;) Z Albinka nam narazie nie wyszlo to trzeba wydac nieco "latwiejszego" gada:) Zobaczymy:) Quote
Jaaga Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Był pewien pan ją oglądać. Miał wczoraj zadzwonić i umówić się na jej odbiór. Robił zdjęcia, żeby pokazać żonie i chyba nie spodobała się, bo już nie odezwał się, a powiedział, że na pewno ją chce. A już mamę wysyłałam, żeby ją tam zawiozła i sprawdziła warunki. Oprócz niego nikt nie zadzwonił więcej. Quote
erka Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 No nie, a ja myślałam,że Teri już w nowym domu:(. Quote
rita60 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Jaaga napisał(a):Był pewien pan ją oglądać. Miał wczoraj zadzwonić i umówić się na jej odbiór. Robił zdjęcia, żeby pokazać żonie i chyba nie spodobała się, bo już nie odezwał się, a powiedział, że na pewno ją chce. A już mamę wysyłałam, żeby ją tam zawiozła i sprawdziła warunki. Oprócz niego nikt nie zadzwonił więcej. Ech ci ludzie.......szkoda małej,bo pewnie myśli,ze to jej domek. Quote
Olga7 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Zapiszę choć wątek pięknej Teri,ktora zasluguje na wyjatkowych ludzi i b.dobry dom.Wierzę,że niedlugo doczeka tego domu jednak. Teri jest bardzo piękna i mądra zapewne. Quote
Olga7 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 TERI-wysterylizowana, zaszczepiona suczka w typie jagdteriera szuka domu. Teri - sunia w typie jagdteriera, średniej wielkości. Idealna do mieszkania, umie chodzić na smyczy, łagodna, spokojna, cicha. Zachowuje czystość i nie niszczy. Historia suni: została prawdopodobnie wyrzucona z samochodu, kilka miesięcy koczowała pod Kielcami. Dzięki ludziom wielkiego serca została otoczona miłością i opieką. Obecnie przebywa w Domu Tymczasowym w Katowicach i szuka domu najlepiej z ogrodem, u starszych ludzi, bo bardzo boi się dzieci. Pobyt w domu tymczasowym sprawił, że jest znowu radosnym, szczęśliwym psem, zostały jednak pewne lęki z przeszłości, stąd takie wymagania co do domu. Toleruje zarówno inne psy, jak i koty. Jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona. Czy Teri nie jest za mloda jednak do domu starszych ludzi? Może bardziej do ludzi w średnim wieku ,aby nie zostala za kilka lat bez opieki i domu znow? Mlodzi nieraz uważają za starsze pokolenie ludzi w wieku ok.50 lat,ale to chyba jeszcze średni wiek a nie starszy.:razz: Quote
erka Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Może po prostu nie pisać o wieku, tylko,ze do domu bez małych dzieci. Olga7, dobrze,że chociaz Tobie Teri sie podoba, bo jak do tej pory, przez ponad rok nie spodobała sie nikomu:shake:. Nawet teraz, jak juz pojawił sie jedyny, jak do tej pory chętny kandytat, to pewnie nie spodobała sie jego żonie:cool3:. Quote
Olga7 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Przecież Teri to b.piękna sunia.Na pewno podoba się wielu ludziom,ale może nie czuja się na silach,by zapewnić jej odpowiednią opiekę,by czuła się pewnie i szczęśliwa.Prędzej,czy pozniej doczeka swego nowego,stalego domu. Quote
Recommended Posts