Jump to content
Dogomania

ciągle gryziony Brucio - 13 lat i chore serduszko :( MA DOMEK !!! :))

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']Murka zamawiaj bo nie było tu na wątku lepszych propozycji i lek będzie od razu u Ciebie[/QUOTE]
OCzywiscie ze trzeba zamawiac bo nie ma na co czekac...są przeciez jednorazowe wplaty , ktore mialy byc na transport a przeciez transport kosztowal tanio..no i hotelik tanszy..wiec nie ma co szukac i przebierac..jesli nawet uda nam sie kiedykolwiek gdzies znaleźć taniej, to się przyda....a Brucio nie moze miec przerwy w lekach...

Posted

chyba taniej niż po cenie hurtowej nam się nie uda :eviltong:no chyba, że ktos odda Bruciowi w prezencie :cool3:
Mureczko przytul ode mnie Brucia, bo trochę mi za nim tęskno :oops:

Posted

Sobie wędruję po wątkach nowych hotelowiczów, wchodzę do Brucia i co widzę? Ciotki od Kubusia :) Dogo jest małe... (albo tylko garstka ludzi pomaga :roll: )
Brucio chyba nie ma banerka i widzę, że zbiera na emeryturę... (no tak, ZUS znowu zawiódł i nic nie wypłacił staruszkowi :evil_lol:)

Posted

Góra z góra sie nei zejdzie"..prawda Ra_duniu??/Masz racje- ZUS jak zwykle zawiódl, ale cioteczki dogomaniackie nie i Brucio ma emeryturkę i to wcale niemala..no bo jakzeby inaczej..taki slodziak bez kasy???To niedopuszcz:loveu::loveu::loveu::loveu:alne

Posted

marysia55 napisał(a):
a moja wpłata nie doszła jeszcze :placz:

Marysiu, jeszcze nie. Ale może zaksięguje się w poniedziałek?
Ostatnia wpłata na Brucia to 10 zł od Agat21, które wpłynęło 2-go listopada. Marysiu, a czy wysłałaś na konto "Bruciowe" - 56 1140 2004 0000 3502 4424 1618 ?
Bo ja zbieram też na Skarbusia i na Kajtka i Dino, no i na Władka - i wszyscy mają osobne konta, żeby mi się nie myliło :evil_lol:

Posted

Dodałam jego cudne zdjęcia do allegro! :loveu:
Wznowiłam mu zwykłe - czy mam uszczknąć z konta 12 zł na wyróżnienie? Jak uważacie?
(Ja myślę, że mu u Murki jak w raju, więc może ogłaszać go tak pro forma bardziej?)

Posted

Bjuta napisał(a):
A ja melduję, że Brucio znowu się wzbogacił
10 zł od Agaty51 :loveu:
20 zł od Marysi55 :loveu:

ale namieszłam :oops::oops::oops: Bjutka wybacz :modla::modla:. Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko powiedzieć, że przez tydzień miała problem z wejściem na Dogo i pewnie dlatego zapomniałam o poście nr 247 :cool3:

Posted

marysia55 napisał(a):
ale namieszłam :oops::oops::oops: Bjutka wybacz :modla::modla:. Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko powiedzieć, że przez tydzień miała problem z wejściem na Dogo i pewnie dlatego zapomniałam o poście nr 247 :cool3:

Myślałam, że pytasz o listopad ;) Październikowa wpłata dotarła 29.X i jest wpisana na pierwszej stronie - gdzie są wszystkie rozliczenia - w piątym poście.

Posted

O Jazuuuuuuuuuuuuu..co za foty!!!!!!!!!!!!!!No powalily mnien na kolana i az zawylam ze szczescia..no dawno mi sie tak mordka do monitora nie zasmiala jak w tej n chwili..normalnie szok!!!!!no pies kanapowy z urodzenia..ksiąze bez majatku...a ta zwisająca łapka..normalnie cudownosci..i zeby sie przypadkiem ktos obcy obok nie uwalil..miejsce zajete- a co..taki jestem pancio Brutosław I:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
A pusty koszyczek obok łóżeczka- to przecież dla plebsu..ja jestem stworzony do wyższych celów..no:loveu::loveu::loveu::loveu::p

Posted

moja szczęście też jest niewyobrażalne :multi::loveu: chociaż za nim bardzo tęsknie to wiem, że jest bezpieczny i w końcu może sobie spokojnie odpoczywać... (na kanapie!:loveu:)

Posted

No Brucio ma wlasny pokoik, jest tak grzeczny i cichutki, ze nalezy mu sie. Ma tam spokoj, cisze i do wyboru koszyczek lub tapczan ;) Nie ma wielkich szansy na prawdziwy dom, wiec przynajmniej niech czuje sie u nas dobrze ;)

Odebralam dzis vetmedin, wiec zapas lekow jest :cool3:

Dostalam dzis maila w sprawie Remka, ktory jest juz w domu, a jest prawie identyczny jak Brucio. Napisalam o Bruciu, choc jest nieco starszy, moze bedzie mial szanse... :roll:

Posted

[quote name='Murka']

Czyli Murko na razie mamy u Ciebie długi takie:

LISTOPADOWY WET DO ZAPŁACENIA do końca listopada!:
26 zł - wizyta weta i zastrzyk - (info post 292)
168 zł - vetmedin 5 mg (info post 299 i 322)

Czy może o czymś zapomniałam? :roll:

Posted

[quote name='Murka']No Brucio ma wlasny pokoik, jest tak grzeczny i cichutki, ze nalezy mu sie. Ma tam spokoj, cisze i do wyboru koszyczek lub tapczan ;) Nie ma wielkich szansy na prawdziwy dom, wiec przynajmniej niech czuje sie u nas dobrze ;)

Dostalam dzis maila w sprawie Remka, ktory jest juz w domu, a jest prawie identyczny jak Brucio. Napisalam o Bruciu, choc jest nieco starszy, moze bedzie mial szanse... :roll:

[quote name='malawaszka']Murka a jakby nie chcieli Brutka z powodu wieku i zdrówka to może podeslesz też ADOPCJE SZNAUCERÓW - jest kilka fajnych podobnych psiaczków w schronach :placz:

trzymam kciuki, żeby nawet jesli nie Brucio to inny psiaczek znalazł dom ;)