Murka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 To jak z tym vetmedinem? Bo muszę dziś złożyć zamówienie... Quote
malawaszka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Murka zamawiaj bo nie było tu na wątku lepszych propozycji i lek będzie od razu u Ciebie Quote
gonia66 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='malawaszka']Murka zamawiaj bo nie było tu na wątku lepszych propozycji i lek będzie od razu u Ciebie[/QUOTE] OCzywiscie ze trzeba zamawiac bo nie ma na co czekac...są przeciez jednorazowe wplaty , ktore mialy byc na transport a przeciez transport kosztowal tanio..no i hotelik tanszy..wiec nie ma co szukac i przebierac..jesli nawet uda nam sie kiedykolwiek gdzies znaleźć taniej, to się przyda....a Brucio nie moze miec przerwy w lekach... Quote
Mysia_ Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 chyba taniej niż po cenie hurtowej nam się nie uda :eviltong:no chyba, że ktos odda Bruciowi w prezencie :cool3: Mureczko przytul ode mnie Brucia, bo trochę mi za nim tęskno :oops: Quote
Ra_dunia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Sobie wędruję po wątkach nowych hotelowiczów, wchodzę do Brucia i co widzę? Ciotki od Kubusia :) Dogo jest małe... (albo tylko garstka ludzi pomaga :roll: ) Brucio chyba nie ma banerka i widzę, że zbiera na emeryturę... (no tak, ZUS znowu zawiódł i nic nie wypłacił staruszkowi :evil_lol:) Quote
weszka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 To teraz nasz krezusik ma jeszcze banerek :) Dorabia się chłopak w tempie ekspresowym :) Quote
gonia66 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Góra z góra sie nei zejdzie"..prawda Ra_duniu??/Masz racje- ZUS jak zwykle zawiódl, ale cioteczki dogomaniackie nie i Brucio ma emeryturkę i to wcale niemala..no bo jakzeby inaczej..taki slodziak bez kasy???To niedopuszcz:loveu::loveu::loveu::loveu:alne Quote
marysia55 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 a moja wpłata nie doszła jeszcze :placz: Quote
Mysia_ Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 możo już doszła, tylko Bjutki naszej nie było trzy dni i jeszcze nie nadrobiła zaległości z księgowością ;) Quote
Bjuta Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 marysia55 napisał(a):a moja wpłata nie doszła jeszcze :placz: Marysiu, jeszcze nie. Ale może zaksięguje się w poniedziałek? Ostatnia wpłata na Brucia to 10 zł od Agat21, które wpłynęło 2-go listopada. Marysiu, a czy wysłałaś na konto "Bruciowe" - 56 1140 2004 0000 3502 4424 1618 ? Bo ja zbieram też na Skarbusia i na Kajtka i Dino, no i na Władka - i wszyscy mają osobne konta, żeby mi się nie myliło :evil_lol: Quote
Murka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Brucio odnalazł swoje miejsce na Ziemi :p Quote
Mysia_ Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 kochany nasz... aż łeżka się w oku kręci :oops: Quote
Piromanka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ale się gad rozwalił na kanapie! I dobrze! Należy mu się! :loveu: Quote
malawaszka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 :loveu::loveu::loveu:Brutek na kanapie :multi: Quote
Bjuta Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dodałam jego cudne zdjęcia do allegro! :loveu: Wznowiłam mu zwykłe - czy mam uszczknąć z konta 12 zł na wyróżnienie? Jak uważacie? (Ja myślę, że mu u Murki jak w raju, więc może ogłaszać go tak pro forma bardziej?) Quote
marysia55 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Bjuta napisał(a):A ja melduję, że Brucio znowu się wzbogacił 10 zł od Agaty51 :loveu: 20 zł od Marysi55 :loveu: ale namieszłam :oops::oops::oops: Bjutka wybacz :modla::modla:. Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko powiedzieć, że przez tydzień miała problem z wejściem na Dogo i pewnie dlatego zapomniałam o poście nr 247 :cool3: Quote
Bjuta Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 marysia55 napisał(a):ale namieszłam :oops::oops::oops: Bjutka wybacz :modla::modla:. Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko powiedzieć, że przez tydzień miała problem z wejściem na Dogo i pewnie dlatego zapomniałam o poście nr 247 :cool3: Myślałam, że pytasz o listopad ;) Październikowa wpłata dotarła 29.X i jest wpisana na pierwszej stronie - gdzie są wszystkie rozliczenia - w piątym poście. Quote
Ra_dunia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Zdjęcia powalające :loveu: zwłaszcza ta łapka zwisająca z kanapy :D Quote
gonia66 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 O Jazuuuuuuuuuuuuu..co za foty!!!!!!!!!!!!!!No powalily mnien na kolana i az zawylam ze szczescia..no dawno mi sie tak mordka do monitora nie zasmiala jak w tej n chwili..normalnie szok!!!!!no pies kanapowy z urodzenia..ksiąze bez majatku...a ta zwisająca łapka..normalnie cudownosci..i zeby sie przypadkiem ktos obcy obok nie uwalil..miejsce zajete- a co..taki jestem pancio Brutosław I:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A pusty koszyczek obok łóżeczka- to przecież dla plebsu..ja jestem stworzony do wyższych celów..no:loveu::loveu::loveu::loveu::p Quote
Mysia_ Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 moja szczęście też jest niewyobrażalne :multi::loveu: chociaż za nim bardzo tęsknie to wiem, że jest bezpieczny i w końcu może sobie spokojnie odpoczywać... (na kanapie!:loveu:) Quote
Murka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 No Brucio ma wlasny pokoik, jest tak grzeczny i cichutki, ze nalezy mu sie. Ma tam spokoj, cisze i do wyboru koszyczek lub tapczan ;) Nie ma wielkich szansy na prawdziwy dom, wiec przynajmniej niech czuje sie u nas dobrze ;) Odebralam dzis vetmedin, wiec zapas lekow jest :cool3: Dostalam dzis maila w sprawie Remka, ktory jest juz w domu, a jest prawie identyczny jak Brucio. Napisalam o Bruciu, choc jest nieco starszy, moze bedzie mial szanse... :roll: Quote
malawaszka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Murka a jakby nie chcieli Brutka z powodu wieku i zdrówka to może podeslesz też http://www.sznaucery.rix.pl - jest kilka fajnych podobnych psiaczków w schronach :placz: Quote
Bjuta Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Murka'] Odebralam dzis vetmedin, wiec zapas lekow jest :cool3: Czyli Murko na razie mamy u Ciebie długi takie: LISTOPADOWY WET DO ZAPŁACENIA do końca listopada!: 26 zł - wizyta weta i zastrzyk - (info post 292) 168 zł - vetmedin 5 mg (info post 299 i 322) Czy może o czymś zapomniałam? :roll: Quote
Mysia_ Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Murka']No Brucio ma wlasny pokoik, jest tak grzeczny i cichutki, ze nalezy mu sie. Ma tam spokoj, cisze i do wyboru koszyczek lub tapczan ;) Nie ma wielkich szansy na prawdziwy dom, wiec przynajmniej niech czuje sie u nas dobrze ;) Odebralam dzis vetmedin, wiec zapas lekow jest :cool3: Dostalam dzis maila w sprawie Remka, ktory jest juz w domu, a jest prawie identyczny jak Brucio. Napisalam o Bruciu, choc jest nieco starszy, moze bedzie mial szanse... :roll: [quote name='malawaszka']Murka a jakby nie chcieli Brutka z powodu wieku i zdrówka to może podeslesz też ADOPCJE SZNAUCERÓW - jest kilka fajnych podobnych psiaczków w schronach :placz: trzymam kciuki, żeby nawet jesli nie Brucio to inny psiaczek znalazł dom ;) Quote
Recommended Posts