Mysia_ Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 ja niestety nie zmienie tytułu, bo nie mogę... To nowe dogo działa mi beznadziejnie :( Quote
eloise Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 a jak klikniesz 2 razy szybko w edycje, to tez nie działa? Quote
Mysia_ Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 dzięki za radę... coś pokombinuje...Wcześniej było OK. a teraz... Quote
eloise Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 no było... a teraz trzeba kombinować, damy radę! :) Quote
Murka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Chciałam Wam pokazać jak Brucio bryka (filmikiem), ale mój super aparat odmówił wczoraj współpracy, udało mi się tylko dwie takie sobie fotki strzelić :( Quote
Bjuta Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ale jest ślicznie wyczesany!!! Pewnie cieszy się śnieżkiem? Quote
Mysia_ Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 przepiękny Brucio :loveu: ciotki jaka przeglądarkę mi radzicie? bo ja ciemna jestem jeśli chodzi o sprawy komputera :eviltong: Quote
agata51 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Mysia_ napisał(a):przepiękny Brucio :loveu: ciotki jaka przeglądarkę mi radzicie? bo ja ciemna jestem jeśli chodzi o sprawy komputera :eviltong: Mysiu, nie pomogę ci - w tych sprawach jestem jeszcze ciemniejsza :oops: A Brutek prześliczny :loveu: Quote
eloise Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 proponuję mozilla firexox- na niej w miarę działa dogo... Quote
Bjuta Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ja to właśnie mam i w sumie mi działa... Tylko kupę rzeczy mnie wkurza. Np jak chcę jumpnąć do ostatniej strony, to udaje się to tylko, jeśli nie widać numerka z ostatnią stroną. A skąd mam wiedzieć, że ta akurat jest ostatnia, a nie inna? Quote
Mysia_ Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 qrde, ja to jestem naprawda zielona jeśli o kom chodzi... Nie moge wgrać mozilla firexox, bo na C mam mało miejsca, a nie da się podczas wgrywania zmienić, że szło na D, gdzie wszystko zapisuję... Quote
Murka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Doszła w końcu wpłata z AFNu (140 zł) - dziękuję weszko! Rachunek za grudzień wystawię razem ze styczniowym i prześlę zaraz po Nowym Roku :) Brucio nie lubi śniegu i mrozu, oj nie lubi :) Zwłaszcza jak mu się robią takie gałganki śniegu przy łapkach. Szybko wraca do domu i prosi, aby mu te gałganki usunąć :) Quote
weszka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Lepiej późno niż wcale jesli chodzi o kasę ;) Bruteczku siedź sobie w ciepełku. Jak dobrze że masz taką mozliwość. Jak sobie pomyślę o tysiącach tych biedaków marznących w schronach i na łańcuchach to aż mnie ściska :( Quote
agat21 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 To prawda. Nie cierpię zimy z tego powodu.. Quote
Mysia_ Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 o tak.... śniegowe kuleczki przy łapakach :shake: to to czego bardzo nie lubimy :mad: Quote
marysia55 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 "To właśnie tego wieczoru, gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze, przy stołach są miejsca dla obcych, bo nikt być samotny nie może. To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimny śniegiem dmucha, w serca złamane i smutne po cichu wstępuje otucha. To właśnie tego wieczoru zło ze wstydu umiera, widząc, jak silna i piękna jest Miłość, gdy pięści rozwiera. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu wieków, pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku. " Quote
Bjuta Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Świąteczne uściski! Niech się Wam szczęści! Quote
kaczadupka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 weszka napisał(a):Lepiej późno niż wcale jesli chodzi o kasę ;) Bruteczku siedź sobie w ciepełku. Jak dobrze że masz taką mozliwość. Jak sobie pomyślę o tysiącach tych biedaków marznących w schronach i na łańcuchach to aż mnie ściska :( mnie też. i jak widze jak moje dwa żbiki sobie słodko śpią na kanapie i jak szybko cchą z dworu do domu, zeby juz nie marznąć, to tez mnie strasznie ściska. Quote
Bjuta Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Doszły dwie wpłaty dla Brutka! 20 - Leni356 :loveu: 25 - Weronika z Dębna :loveu: Dziękujemy!!! Quote
Recommended Posts