Jump to content
Dogomania

ciągle gryziony Brucio - 13 lat i chore serduszko :( MA DOMEK !!! :))

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
leków chyba nie wolno sprzedawać na allegro :shake:przeciez to na receptę

gonia66 jak masz w rodzinie wujka weta to on pewnie może kupić lek po cenie hurtowej - tańszej opcji już chyba nie ma, no chyba że się trafi ktoś kto już nie potrzebuje, ale to rzadkość

caniviton zamawialiśmy stąd http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=405529
co do vetmedinu to przez google znalazłam tylko nieaktualne już aukcje na allegro ;)

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
leków chyba nie wolno sprzedawać na allegro :shake:przeciez to na receptę

gonia66 jak masz w rodzinie wujka weta to on pewnie może kupić lek po cenie hurtowej - tańszej opcji już chyba nie ma, no chyba że się trafi ktoś kto już nie potrzebuje, ale to rzadkość

Sprobuje zadzwonic(Mieszka 100 km ode mnie) ale kontakt mam...kto wie??Z nim wprawdzie trudno sie dogadac..ale os pomysle na pewno zeby przynajmniej wiedziec czy jest szansa...:roll:

Posted

Mysia_ napisał(a):
caniviton zamawialiśmy stąd http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=405529
co do vetmedinu to przez google znalazłam tylko nieaktualne już aukcje na allegro ;)

aa no ale caniviton to nie lek - to suplement i ja też go kupowałam na allegro, a vetmedin to na allegro chyba własnie jak komuś zostało po psiaku czy coś? bo raczej taka regularna sprzedaż niemożliwa jest co? nie wiem - mam nadzoeję, że nigdy nie będę musiała tego kupować... już mi wystarczy jeden drogi lek dla mojej Pepy

Posted

Mysia_ napisał(a):

NO..czyli jednak na allegro mozna kupic...ale ta aukcja to byla sprzedaz po chorym psiaku...na wątku mojej Ciapulinki sglosila się kiedys pani ktora za darmo oddala 70 tabletek...zaraz znalazlam Charlisia ktory wlasnie zachorowal na serducho...i mu sluża...moze warto cos w ta stronę pokombinowac tez???:roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
aa no ale caniviton to nie lek - to suplement i ja też go kupowałam na allegro, a vetmedin to na allegro chyba własnie jak komuś zostało po psiaku czy coś? bo raczej taka regularna sprzedaż niemożliwa jest co? nie wiem - mam nadzoeję, że nigdy nie będę musiała tego kupować... już mi wystarczy jeden drogi lek dla mojej Pepy

tak dokładnie, jeśli komuś coś zostanie ;)

Posted

Bardzo jesteście miłe!

To wklejam tu fotkę Brutka i przypominam, że:

KOCHANI!!!! Bardzo podrożało leczenie BRUTUSA (musi brać m.inn. vetmedin). Żeby chłopak miał szansę - na hotelik i comiesięczne leczenie musimy zebrać 400 zł miesięcznych deklaracji !!!

HELP!!!

Przypominam deklaracje:

DEKLARACJE STAŁE: :loveu:

10 zł - Bjuta
20 zł - Malwaszka
10 zł - Gonia66
20 zł - Leni356
10 zł - Agata 51
10 zł - Agat 21
10 zł - Mysia_
20 zł - koziczka85
150 zł - Weszka
25 zł - Kaczadupka
20 zł - Marysia55

czyli 305 zł (celem jest 400 :roll:)

DEKLARACJE JEDNORAZOWE :loveu:

50 zł - Malwaszka (skarpeta sznaucerów)
100 zł - Gonia66 (zostało po naszym szczęściarzu Kubusiu!)
20 zł - Gonia13
200 zł - Weszka

czyli 370 zł.

BRUTEK MA SZANSĘ W NAJBLIŻSZY WTOREK POJECHAĆ DO HOTELIKU!!!

Posted

Brutusku! A chciałbyś wspomóc naszego Brucia? :loveu: Mamy już konto - wyślę Ci na PW. Z tym, że Brucio jest jeszcze w schronisku (ale wszystko wskazuje na to, że tylko do najlbliżeszgo wtorku! :multi:)

Posted

Słuchajcie, a czy ktoś posłał już Brutkowi 25 zł? Bo ja mu posłałam 10 a na koncie jest 35 od wczoraj - a historia rachunku milczy na ten temat :crazyeye: Jest 0 potem ode mnie + 10, a total suma 35 :roll: Te 25 jeszcze nie są od Brutusa_L, bo dopiero dzisiaj go zaatakowałam ;) na PW.

(Nieźle zaczynam jako księgowa Brucia :evil_lol: 25 zł. superatą...)

Posted

Bjuta napisał(a):
Słuchajcie, a czy ktoś posłał już Brutkowi 25 zł? Bo ja mu posłałam 10 a na koncie jest 35 od wczoraj - a historia rachunku milczy na ten temat :crazyeye: Jest 0 potem ode mnie + 10, a total suma 35 :roll: Te 25 jeszcze nie są od Brutusa_L, bo dopiero dzisiaj go zaatakowałam ;) na PW.

WIesz ja tam wierze w cuda...kto wie??Moze się kasa sama rozmnaża????SZczerze- ???TU..na dogo takie cuda widzialam juz, że Wcale bym się nie zdziwila:loveu::loveu::loveu:

Posted

Bjuta napisał(a):

to znaczy, że się rewelacyjnie nadajesz na księgową! :razz:

Posted

Bjuta to tylko znaczy, że dobrze Ci idzie :razz:
Dzisiaj niestety nie udało mi się dowiedziec jaka jest ta cena vetmedinu u nas :eviltong: Ciotki jak macie możliwość to pytajcie też w swoich lecznicach :evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Bjuta to tylko znaczy, że dobrze Ci idzie :razz:
Dzisiaj niestety nie udało mi się dowiedziec jaka jest ta cena vetmedinu u nas :eviltong: Ciotki jak macie możliwość to pytajcie też w swoich lecznicach :evil_lol:

DZis do wujka nie zadzwonie bo tam rodzinna impreza(chrzciny wnuczki)..ale postaram sie jutro cos wywiedzieć..az mi sie te leki pol nocy dzis snily....:p

ZAJRZYJCIE DZIEWCZYNY TU PLIIISSS:loveu::loveu:..NIKT SIE NIE INTERESUJE-WĄTEK MA PONAD MIESIĄC I DWIE STRONY ZALEDWIE...W TAKIM UKŁADZIE PIES NIE MA SZANS:shake::shake:A DOGO NAWALA.:shake::shake:BŁAGAM.......http://www.dogomania.pl/forum/showth...=147253&page=2

Posted

Bjuta napisał(a):
A ja przypomnę, że brakuje nam na staruszka jeszcze 95 zł stałych deklaracji! :oops:

Znajdziemy...nie moze byc inaczej..to znaczy na hotelik mamy- teraz brakuje na leczenie....a na leczenie to mozna w razie "W" zbieraqc jednorazowo...choc wiem ze deklaracje sa bezpieczniejsze....ale najwazniejsze ze na hotelik pieniazki sa.....na leki- napoczatek tgez mamy z jednorazowych(to nam da na jakies 1-2 miesiace zabezpieczenie chyba w leki- co??)alle oczywiscie szukamy dalej...moze jakis bazarek albo sponsor na leki..????Niech juz chlopak jedzie- to najwazniejsze...wierze, ze jak dostanie nowe zycie to na chlopak przy kazj odmlodnieje troche i ozdrowieje:loveu::loveu::loveu:

Posted

Kochani, musimy jeszcze wyczarować 95 zł deklaracji. Takiej sumy miesiąc w miesiąc nie dopchniemy bazarkami :shake:. Rozesłałam trochę żebraczych PW...

Posted

Dzisiaj znów rozmawiałam z cioteczką, która będzie zawozić Brutka, mam nadzieje, że już ostatecznie jesteśmy umówione na środę ;) ciotka nie wiedziała na którą by się wyrobiła we wtorek, a mogłoby być to nocą, dlatego ciotka przenocuje jeszcze we Wrocławiu i wyruszy jakoś rano. Nawet mi to będzie bardziej odpowiadało, bo łatwiej będzie jakiś transport skołować, żeby psiaki podrzucić gdzieś przy trasie ;)

Posted

agat21 napisał(a):
to znaczy, że się rewelacyjnie nadajesz na księgową! :razz:

Kochani, jednak to nie była superata z Kosmosu :shake: ale całkiem realna wpłata od Weroniki z Dębna Lubuskiego :loveu::loveu::loveu:. A stan konta naszego Brutala wygląda całkiem całkiem!

25 zł - Weronika :loveu: (Cioteczko, przyznaj się dobra duszo! Która to? Z deklaracji wynikałoby, że to Kaczadupka! )
10 zł - Bjuta ;)
100 zł - Brutus_L :loveu:

135 zł ma na koncie nasz słodziak!!! :p Dziękujemy!!!!