Jump to content
Dogomania

ciągle gryziony Brucio - 13 lat i chore serduszko :( MA DOMEK !!! :))

Recommended Posts

Posted

wiecie co ja dziś zrobiłam? :placz::placz::placz: boże jakim durniem jestem to brak słów :placz::placz::placz:

Jogi wiozła Brutka, ja przekazywałam dziś Jogi szczeniaczki i planowałam od kilku dni, że poznam Brutka i zrobię mu jakieś fotki i tak mi szczeniaczki przysłoniły mózg że zapomniałam :placz::placz::placz: wrrrrrr

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no nie widziałam :placz: bo jestem durna... bo samochód mój zaparkowałam kilka samochodów dalej niż Jogi i nie zajrzałam do niej do srodka, jakbym zajrzała to bym sobie przypomniała, że miałam Brutka poznać :placz: z Olkusza pojechali koło 14.30

Posted

[quote name='Bjuta']Witamy! :loveu: 188 za 100 tabletek to chyba podobnie, jak u nas? Ale może jeszcze ktoś potwierdzi.[/QUOTE]

to dość tanio, jak coś to się odezwiemy :loveu:
Kupiłam dzisiaj Bruciowi zapasik enarenalu i furosemidu, a ze schroniska zapakowałam mu vetmedin na 2 tygodnie ;)
Tak w ogóle to Brucio chyba dużo jeździł autkiem, jak pod schroniskiem otwarłysmy auto to nawet nie chciał ani siuku ani kupki tylko za wszelkę ceną do auta, przez pierwsze 5 minut siedział i wszystko obserwował, a potem zwinął się w kłębek i spał :razz: W końcu jak miało dojść do przekazania go ciotce Jogi to nie chciał nam z auta wyjść :oops:
Teraz to nic tylko na wieści od Murki czekać....

Posted

Słuchacie, a jak jest z transportem? Rozumiem, że się dorzucamy do składkowego z Rudą, tak? :roll:

[quote name='Mysia_']już dużo lepiej ;)[/QUOTE]

Mysiu, tylko nie przeszarżuj! ;)

Posted

Pytałam Murkę o nr konta itd. przy okazji mi napisała, że spodziewa się Brutusa dopiero późnym wieczorem. Musimy się uzbroić w cierpliwość! :loveu:

Posted

[quote name='Bjuta']Weszko, a może Twoja deklaracja by szła bezpośrednio do Murki? :roll:[/QUOTE]

Myślę że tak będzie najlepiej. Murka wystawi fakturkę z nr konta i AFN zapłaci przelewem prosto na podane konto :)

Czekam na wieści!

Posted

[quote name='Bjuta']Słuchacie, a jak jest z transportem? Rozumiem, że się dorzucamy do składkowego z Rudą, tak? :roll:
[/QUOTE]

Jogi psiaki zabierała prawie po drodze :evil_lol: oprócz Brucia i tej suni chyba potem jeszcze coś wiozła? Dzielna kobieta :loveu:

leni356, a ten vetmedin to gdzie tyle kosztuje? :razz: wiesz, bo jak cos to jeszcze koszty przesyłki trzeba doliczyć i to jeszcze zalezy ile będzie u weta Murki kosztował, bo tego też nie wiemy ;)

Posted

[quote name='Mysia_']Jogi psiaki zabierała prawie po drodze :evil_lol: oprócz Brucia i tej suni chyba potem jeszcze coś wiozła? Dzielna kobieta :loveu:

[/QUOTE]

Super babeczka! Ale rozumiem, że się jakoś dokładamy do paliwa, tak? :roll:

Posted

Ja diopiero dobrze usiadlam na dogo...ale na szczescie widze ze Bruci juz pojechal....no to Chwala Bogu....teraz czekamy na wiesci..jesli chodzi o ten Vetmedin to uwzam ze cena jest bardzo atrakcyjna....wszedzie pisza ze ok 3 zl sztuja kosztuje, a tu wychodzi 1,9..no chyba ze doliczymu koszty przesylki- ale to byloby az na 3 miesiace dziewczyny..poczekamy oczywiscie na weta Murki...ja niestey w natloku spraw zapomnialm dzownic do sowjego wujka weta....:oops::oops:POzstaranm sie jutro nie zapomniec....zawsze, choc dla porownania warto...:roll:

Posted

już nie mogę doczekać się wieści Murki :oops: ciotki nawet nie wiecie jak mi cięzko było się z nim rozstać, do teraz mam Brucia przed oczami jak nam z tego auta nie chciał wyjść :oops:

Posted

Będziemy trzymać łapę na pulsie! I na wetmedinie!

A ja melduję, że Brucio znowu się wzbogacił

10 zł od Agaty51 :loveu:
20 zł od Marysi55 :loveu:

Przypominam, że rozliczenia są na pierwszej stronie w piątym poście. Nie ma jeszcze żadnego minusa, bo czekam na info od Murki - ile się należy za październik i w ogóle... ;)

Posted

Cioteczki, Brucio dojechał cały i zdrowy, stateczny z niego, spokojny i łagodny pan :loveu: Potem napiszę więcej, jak ogarniemy wszystko (kilka nowych psiaków w ostatnich dniach przyjechało).

Posted

Mureczko, to ja ci na razie wysyłam po prostu okrągłą stówkę, a jak się ogarniesz - to dasz mi znać - co i jak w sprawach finansowych! :loveu:

Bardzo się cieszę, że Brucio stara się pokazać z najlepszej strony! W końcu to gentleman!