malawaszka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 wiecie co ja dziś zrobiłam? :placz::placz::placz: boże jakim durniem jestem to brak słów :placz::placz::placz: Jogi wiozła Brutka, ja przekazywałam dziś Jogi szczeniaczki i planowałam od kilku dni, że poznam Brutka i zrobię mu jakieś fotki i tak mi szczeniaczki przysłoniły mózg że zapomniałam :placz::placz::placz: wrrrrrr Quote
Bjuta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ale widziałaś go? :loveu: Pojechał? :roll: Czy jest już w drodze? Quote
malawaszka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 no nie widziałam :placz: bo jestem durna... bo samochód mój zaparkowałam kilka samochodów dalej niż Jogi i nie zajrzałam do niej do srodka, jakbym zajrzała to bym sobie przypomniała, że miałam Brutka poznać :placz: z Olkusza pojechali koło 14.30 Quote
Mysia_ Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Bjuta']Witamy! :loveu: 188 za 100 tabletek to chyba podobnie, jak u nas? Ale może jeszcze ktoś potwierdzi.[/QUOTE] to dość tanio, jak coś to się odezwiemy :loveu: Kupiłam dzisiaj Bruciowi zapasik enarenalu i furosemidu, a ze schroniska zapakowałam mu vetmedin na 2 tygodnie ;) Tak w ogóle to Brucio chyba dużo jeździł autkiem, jak pod schroniskiem otwarłysmy auto to nawet nie chciał ani siuku ani kupki tylko za wszelkę ceną do auta, przez pierwsze 5 minut siedział i wszystko obserwował, a potem zwinął się w kłębek i spał :razz: W końcu jak miało dojść do przekazania go ciotce Jogi to nie chciał nam z auta wyjść :oops: Teraz to nic tylko na wieści od Murki czekać.... Quote
Bjuta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 No to czekamy na relacje z hoteliku! A jak się Mysiu czujesz? Quote
Mysia_ Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Bjuta']No to czekamy na relacje z hoteliku! A jak się Mysiu czujesz?[/QUOTE] już dużo lepiej ;) Quote
Asia_Klero Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 czekamy na wiesci:loveu::loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Słuchacie, a jak jest z transportem? Rozumiem, że się dorzucamy do składkowego z Rudą, tak? :roll: [quote name='Mysia_']już dużo lepiej ;)[/QUOTE] Mysiu, tylko nie przeszarżuj! ;) Quote
Bjuta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Pytałam Murkę o nr konta itd. przy okazji mi napisała, że spodziewa się Brutusa dopiero późnym wieczorem. Musimy się uzbroić w cierpliwość! :loveu: Quote
weszka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Bjuta']Weszko, a może Twoja deklaracja by szła bezpośrednio do Murki? :roll:[/QUOTE] Myślę że tak będzie najlepiej. Murka wystawi fakturkę z nr konta i AFN zapłaci przelewem prosto na podane konto :) Czekam na wieści! Quote
leni356 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 100 tabletek 5 mg za 188 złotych - opłaca się? Quote
Mysia_ Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Bjuta']Słuchacie, a jak jest z transportem? Rozumiem, że się dorzucamy do składkowego z Rudą, tak? :roll: [/QUOTE] Jogi psiaki zabierała prawie po drodze :evil_lol: oprócz Brucia i tej suni chyba potem jeszcze coś wiozła? Dzielna kobieta :loveu: leni356, a ten vetmedin to gdzie tyle kosztuje? :razz: wiesz, bo jak cos to jeszcze koszty przesyłki trzeba doliczyć i to jeszcze zalezy ile będzie u weta Murki kosztował, bo tego też nie wiemy ;) Quote
Bjuta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Mysia_']Jogi psiaki zabierała prawie po drodze :evil_lol: oprócz Brucia i tej suni chyba potem jeszcze coś wiozła? Dzielna kobieta :loveu: [/QUOTE] Super babeczka! Ale rozumiem, że się jakoś dokładamy do paliwa, tak? :roll: Quote
gonia66 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ja diopiero dobrze usiadlam na dogo...ale na szczescie widze ze Bruci juz pojechal....no to Chwala Bogu....teraz czekamy na wiesci..jesli chodzi o ten Vetmedin to uwzam ze cena jest bardzo atrakcyjna....wszedzie pisza ze ok 3 zl sztuja kosztuje, a tu wychodzi 1,9..no chyba ze doliczymu koszty przesylki- ale to byloby az na 3 miesiace dziewczyny..poczekamy oczywiscie na weta Murki...ja niestey w natloku spraw zapomnialm dzownic do sowjego wujka weta....:oops::oops:POzstaranm sie jutro nie zapomniec....zawsze, choc dla porownania warto...:roll: Quote
Mysia_ Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 już nie mogę doczekać się wieści Murki :oops: ciotki nawet nie wiecie jak mi cięzko było się z nim rozstać, do teraz mam Brucia przed oczami jak nam z tego auta nie chciał wyjść :oops: Quote
Bjuta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Znaczy Bruciowi! ;) Przelewowi też będzie dobrze, bo wspomoże dzielnego psa! :loveu: Quote
malawaszka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Bjuta']Znaczy Bruciowi! ;) Przelewowi też będzie dobrze, bo wspomoże dzielnego psa! :loveu:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
leni356 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 ten vetmedin w Warszawie, jak sprawdzicie u Murki i będzie drożej to dajcie znać. Opakowanie jest małe to przesyłka chyba z 6 zł poleconym Quote
Asia_Klero Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 czy sa jakies wiesci o brutusie????? Quote
Bjuta Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Będziemy trzymać łapę na pulsie! I na wetmedinie! A ja melduję, że Brucio znowu się wzbogacił 10 zł od Agaty51 :loveu: 20 zł od Marysi55 :loveu: Przypominam, że rozliczenia są na pierwszej stronie w piątym poście. Nie ma jeszcze żadnego minusa, bo czekam na info od Murki - ile się należy za październik i w ogóle... ;) Quote
Murka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Cioteczki, Brucio dojechał cały i zdrowy, stateczny z niego, spokojny i łagodny pan :loveu: Potem napiszę więcej, jak ogarniemy wszystko (kilka nowych psiaków w ostatnich dniach przyjechało). Quote
Bjuta Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Mureczko, to ja ci na razie wysyłam po prostu okrągłą stówkę, a jak się ogarniesz - to dasz mi znać - co i jak w sprawach finansowych! :loveu: Bardzo się cieszę, że Brucio stara się pokazać z najlepszej strony! W końcu to gentleman! Quote
eloise Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 na niektórych fotkach wygląda jak młodzieniaszek :) Quote
Recommended Posts