Jump to content
Dogomania

ciągle gryziony Brucio - 13 lat i chore serduszko :( MA DOMEK !!! :))

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przelałam dla Brutka z bazarku z rzeczami od ariss 80 zł, a wcześniej deklarację miesieczną - tak mi się przynajmniej wydaje, że przelałam - Bjutko napisz jak dotrą bo ostatnio mi się pomieszało wszystko już :ooops:

Posted

Wszystko się zgadza! 16 listopada przyszło 20 zł stałej deklaracji od Malawaszki! :loveu: A dzisiaj 80 zł z malawaszkowego bazarku! :loveu: I Ariis bardzo dziękujemy! :loveu:

Posted

[quote name='Murka']Przyszła wpłata 200 zł od Bjuty ;)

Wiecie, że nasz dziadeczek Brunonek potrafi brykać??? I to jeszcze jak! Na spacerki pędzi nawet po schodach jak młodzieniaszek, a w drodze powrotnej jest jeszcze szybszy :P

a nie mówiła, że on jak chce to potrafi :loveu: ale przedwszystkim znaczy to, że czuję się dobrze :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
a Brutusek dostanie vetmedin od Tiny i Irish więc będzie miał chłopak zapasik :laola:

Bardzo dziękujemy!!! Patrz Brutusku jak o Tobie tu pamiętają! :lol:

Posted

Brykanie będzie trudne do uchwycenia, bo jest tak spontaniczne i niespodziewane, że musiałabym chyba cały czas mieć włączony aparat w pogotowiu :lol:

Ale mam parę fotek:

Spacerek

Brucio stwierdził, że koniec spacerku

No wpuuść mnie juuż

Drogę do swojego pokoiku zna bezbłędnie, pędzi po schodach jak zajączek

Posted

Się kurna apartamenty trafiły naszemu Słodziakowi..no..no...:):):).Cos mi sie zdaje, ze ja naszą Mureczke poprosze o adopcję..a co..na stare lata fajnie byloby tak sobie pomieszkac troszke:):):)Brucio...ale Szczęściarz jestes...warto było czekac tyle lat w schronie..co?????