Jump to content
Dogomania

ciągle gryziony Brucio - 13 lat i chore serduszko :( MA DOMEK !!! :))

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Brutus, masz pozdrowienia od wujka Brutusa_L (a tu mało kto ma wujka! I to jeszcze tak szczodrego!) ;)

Jak szczodrego??jak szczodrego????:multi::multi::multi:POdziel sie z nami radościa...czy ja moze cos przeoczylam...:oops::oops::oops:(bo w tym jestem dobra- nie powiem:razz:)...CZY TO JUZ DZIŚ NASZ BRUCIO WYJEŻDZA????????????????NO NAPISZCIE, ZE TAK........JUZ JEST WTOREK...

Posted

gonia66 napisał(a):
Jak szczodrego??jak szczodrego????:multi::multi::multi:POdziel sie z nami radościa...czy ja moze cos przeoczylam...:oops::oops::oops:(bo w tym jestem dobra- nie powiem:razz:)...CZY TO JUZ DZIŚ NASZ BRUCIO WYJEŻDZA????????????????NO NAPISZCIE, ZE TAK........JUZ JEST WTOREK...

Przeoczyłaś :eviltong: Brutus_L przesłał stóweczkę dla naszego Brutuska ;) Było na poprzedniej stronie ;)

A ja przypominam, że brakuje nam 95 zł stałych deklaracji...

Posted

Ja swoje deklaracje oczywiście podtrzymuję a kwestie faktury będziemy dogrywać jak już chłopaczek dojedzie do hoteliku :)
Byle doczekać do jutra!

Kto jeszcze wspomoże czarną mordkę????

Posted

weszka napisał(a):
Ja swoje deklaracje oczywiście podtrzymuję a kwestie faktury będziemy dogrywać jak już chłopaczek dojedzie do hoteliku :)

Weszko, a może Twoja deklaracja by szła bezpośrednio do Murki? :roll:

Posted

A ja się powtórzę! ;)

To wklejam tu fotkę Brutka i przypominam, że:

KOCHANI!!!! Bardzo podrożało leczenie BRUTUSA (musi brać m.inn. vetmedin). Żeby chłopak miał szansę - na hotelik i comiesięczne leczenie musimy zebrać 400 zł miesięcznych deklaracji !!!

HELP!!!

Przypominam deklaracje:

DEKLARACJE STAŁE: :loveu:

10 zł - Bjuta
20 zł - Malwaszka
10 zł - Gonia66
20 zł - Leni356
10 zł - Agata 51
10 zł - Agat 21
10 zł - Mysia_
20 zł - koziczka85
150 zł - Weszka
25 zł - Kaczadupka
20 zł - Marysia55

czyli 305 zł (celem jest 400 :roll:)

DEKLARACJE JEDNORAZOWE :loveu:

50 zł - Malwaszka (skarpeta sznaucerów)
100 zł - Gonia66 (zostało po naszym szczęściarzu Kubusiu!)
20 zł - Gonia13
200 zł - Weszka
100 zł - Brutus_L

czyli 470 zł.

BRUTEK W ŚRODĘ JEDZIE DO HOTELIKU!!!

Rozliczenia tego co już wpłynęło są na 1 stronie w 5 poście. Aktualizowane wieczorem co dwa, trzy dni.

Posted

ja już mam życie w stresie, bo jestem chora - wczoraj nie umiałam nawet siedzieć, a co dopiero wstać... Dzisiaj jest już odrobine lepiej, w końcu potrafię chwilę usiedzieć przy kompie, ale nie było mnie w schronisku, nie wiem jak z jutrem, bo jeszcze musze jakoś się umówić z Justyną z Rudy Śl., bo z Brutkiem ma jechać suczka z tego schroniska, no i chcicałam Brutka trochę do drogi przygotować, trzeba też psiaki gdzieś na trase podrzucić, mam nadzieje, że jakoś to się poukłada.

Posted

Biedna chora Mysia... :shake:

A ja podaję wpływy na konto Brucia! Brucio staje się bogaczem, że ho, ho, ho!

100 - Malawaszka (skarpeta sznaucerowa)
20 - Malawaszka
10 - Gonia66
100 - Gonia66 (po szczęściarzu Kubusiu)

Dziękujemy!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Mysia_ napisał(a):
no mam nadzieje, że jakoś to się ułóży i pójdzie jak należy... Bo ja póki co ledwo żywa jestem :oops:

Trzymam kciuki i wierze ze wszystko bedzie dobrze:loveu::loveu::loveu:

Posted

Bjuta napisał(a):

KOCHANI!!!! Bardzo podrożało leczenie BRUTUSA (musi brać m.inn. vetmedin). Żeby chłopak miał szansę - na hotelik i comiesięczne leczenie musimy zebrać 400 zł miesięcznych deklaracji !!!

leni356 mnie tu wysłała
nie wiem po ile kupujecie ten vetmedin, ale może 188 złotych za sto tabletek to taniej i zostanie Wam na co innego.
Leni podałam namiary.

Posted

[quote name='mmd']leni356 mnie tu wysłała
nie wiem po ile kupujecie ten vetmedin, ale może 188 złotych za sto tabletek to taniej i zostanie Wam na co innego.
Leni podałam namiary.[/QUOTE]

Witamy! :loveu: 188 za 100 tabletek to chyba podobnie, jak u nas? Ale może jeszcze ktoś potwierdzi.