Ka-ka Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 asher napisał(a):Preston jest świetny :D A czy grzeczny? Hmmmm... 8) :lol: :wink: no wiesz???? uraziłaś moje uczucia :lol: przecież z niego jest zniołek. jak na tydzień regularnej pracy z nim-jest całkiem dobrze :P to jest 2,5-letni rottek, a nie ONki seniorki 8) asher, ja chcę cavisia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :evilbat: a co do osłabienia....no czekam właśnie i zobaczymy...jakis takiś dziwny się zrobił....no nie uwierzę, że w tydzień wydoroślał :-? :lol: Quote
asher Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Ka-ka napisał(a):jakis takiś dziwny się zrobił....no nie uwierzę, że w tydzień wydoroślał :-? :lol:No wiesz... może Adam z nim meskie rozmowy przeprowadza...? 8) :lol: Quote
Ka-ka Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 :o :o :o myślisz, że go uświadomił ???????????? 8) :lol: Quote
PIKA Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Ka-ka napisał(a): rzę o cavisiu :oops: aha, PIKA-ja bardzo proszę mi sie tu z naszego zadoopia nie wysmiewać. ja się nie wysmiewam, ostatecznie teraz w wawce jest Parada krow i niektore to w centrum na przystankach stoja :lol: Quote
Alicja Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 PIKA napisał(a):Ka-ka napisał(a): rzę o cavisiu :oops: aha, PIKA-ja bardzo proszę mi sie tu z naszego zadoopia nie wysmiewać. ja się nie wysmiewam, ostatecznie teraz w wawce jest Parada krow i niektore to w centrum na przystankach stoja :lol: :o parada Krów :o Quote
PIKA Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Ka-ka napisał(a): rzę o cavisiu :oops: aha, PIKA-ja bardzo proszę mi sie tu z naszego zadoopia nie wysmiewać. ja się nie wysmiewam, ostatecznie teraz w wawce jest Parada krow i niektore to w centrum na przystankach stoja :lol: :o parada Krów :o Noooo :D sama zobacz :lol: Quote
Alicja Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 :o :o :o no jestem pod wrażeniem , a nie są to fotki z Bawarii 8) :lol: :lol: :lol: Tylko po co te krowy w Stolicy jak one plastikowe :-? Quote
Camara Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::o :o :o no jestem pod wrażeniem , a nie są to fotki z Bawarii 8) :lol: :lol: :lol: Tylko po co te krowy w Stolicy jak one plastikowe :-? boszeszsz!! Alicja jak tobie wszystko dosadnie tłumaczyć trzeba :roll: Krowy w stolYcy są plastikowe żeby po ulicach nie sr**y :wink: :lol: Quote
Evelina Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Camara napisał(a):Krowy w stolYcy są plastikowe żeby po ulicach nie sr**y :wink: :lol:Dokladnie ! Bo znowu by byla nagonka na wlascicieli krow, ze krowy brudza :lol: A fotki psie kiedy beda ? :roll: Quote
Alicja Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Camara napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o :o :o no jestem pod wrażeniem , a nie są to fotki z Bawarii 8) :lol: :lol: :lol: Tylko po co te krowy w Stolicy jak one plastikowe :-? boszeszsz!! Alicja jak tobie wszystko dosadnie tłumaczyć trzeba :roll: Krowy w stolYcy są plastikowe żeby po ulicach nie sr**y :wink: :lol: :( to co to za krowa co nie sra 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
anetta Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Camara napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o :o :o no jestem pod wrażeniem , a nie są to fotki z Bawarii 8) :lol: :lol: :lol: Tylko po co te krowy w Stolicy jak one plastikowe :-? boszeszsz!! Alicja jak tobie wszystko dosadnie tłumaczyć trzeba :roll: Krowy w stolYcy są plastikowe żeby po ulicach nie sr**y :wink: :lol: :( to co to za krowa co nie sra 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A chcialabys po nich sprzatac? :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 anetta napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Camara napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o :o :o no jestem pod wrażeniem , a nie są to fotki z Bawarii 8) :lol: :lol: :lol: Tylko po co te krowy w Stolicy jak one plastikowe :-? boszeszsz!! Alicja jak tobie wszystko dosadnie tłumaczyć trzeba :roll: Krowy w stolYcy są plastikowe żeby po ulicach nie sr**y :wink: :lol: :( to co to za krowa co nie sra 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A chcialabys po nich sprzatac? :lol: :lol: :lol: 8) za daleko mi do Stolicy :lol: :lol: :lol: Quote
anetta Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 HAha i sie ciesz, jakby byly mandaty za niesprzatnie po swoich pupilach :o :lol: to kurna chyba byc z 500 zeta zaplacila buahahahah :laugh2_2: :cunao: im wiekszy koopalon to wiecej placisz hahahahahaah nie moge hahahaah :cunao: Quote
Ka-ka Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 o rrrrany.......ale sie naszukałam......ale odgrzebuję już galerie mojego maleństwa i melduję grzecznie, że mam w zanadrzu dużo foteczek 8) tylko do netu dostępu nie ma, dlatego fotki czekają w ukryciu na publikację :wink: ale postaram sie jak najszybciej dorzucić świeże....... :D:D:D (nareszcie Evelina nie będzie musiała patrzeć na moją zagadaną galerię groźnym okiem :lol: ) 8) Quote
Ka-ka Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 narazie dorzucam tylko trzy, tak na dobry początek....bo godzina już straszna.......i w końcu mnie ranek zastanie :lol: tak oto przedstawia się "miniaturowy" domek dla "miniaturowego" pieska.....nota bene nie przypuszczałam, że Preston tak ładnie się przekona do klatki (często włazi tam sam z siebie, nawet, gdy jestem w pokoju) buuuuuuuuu.............ktoś wlazł do mojej klatki..... hehe......to może ja w takim razie zwieję z tej klatki, a ją tam zostawię :evilbat: no doooobra......zostanę, przynajmniej wreszcie mogę się troszkę potulać :D Quote
Ka-ka Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 a teraz Prestonek pokaże Wam, co on o tym wszystkim myśli (przede wszystkim o moim siedzeniu w necie w pół do czwartej nad ranem, w świetle obietnicy spacerku po lesie jutro....rano :oops: ) i położy się do spanka...... (a ja wezmę z niego przykład :wink: ) Quote
asiunia Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Hej!! No wreszcie :angel: :angel: :angel: Ło matko ale Prestus sie zminil :o kawal psa z niego :angel: Quote
Maga100 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Ka-ka świetne zdjęcia! :klacz: i fajny domek 8) najważniejsze, że Preston go lubi Quote
agabass Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 A czy klateczka jest koniecznością Preston coś niszczy? Jeżeli ja zaakceptował no to luz, choć ja osobiście nie lubię tlatek. WKLEJAJ FOTKI. Quote
KaRa_ Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Oooo nowe zdjęcia Prestonka :angel: :angel: :angel: Jaki on śliczny :angel: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Nareszcie :angel: , bo już myślałam że się zgubiliście w tej Warszawie :wink: Super , że Preston polubił klatkę , no i najważniejsze , że jesteście razem i sobie radzicie 8) :wink: Quote
Ka-ka Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 [quote name='agabass']A czy klateczka jest koniecznością Preston coś niszczy? Jeżeli ja zaakceptował no to luz, choć ja osobiście nie lubię tlatek. WKLEJAJ FOTKI. agabass, klatka jest koniecznością.....wynajmuję pokój. nie moge ryzykować, że Preston w przypływie smutku samotności coś zmiętoli w swoich malutkich ząbkach. poza tym np. pewnego dnia przyszła właścicielka mieszkania ze swoją malutką wnuczka i między wierszami dowiedziałam się potem, że wnusia wchodziła do pokoju. gdyby Preston nie był w klatce, z pewnością postanowiłby ją ukochać, ale przy jego gwałtwności mogłoby się to skończyc przewróceniem dziecka :-? a tak poza tym-cieszę się, że się za nami stęskniliście :D:D:D asiunia-staram się, żeby nabrał trochę masy, ale to potwornie ciężkie z jego przemianą materii :roll: a klatkę naprawdę polubił....często tam wchodzi, zwłaszcza, jak chce mieć święty spokój :wink: (chyba, że postanawia nawiązać trochę bliższy kontakt, np. tak, jak teraz, gdy leży mi na stopach :fadein: ) już, już.....zabieram się do obróbki następnych fotek 8) Quote
asher Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Ooo, Ka-ka, witaj wśród żywych! :hand: :D Quote
Recommended Posts