Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

Posted

asher napisał(a):
Preston jest świetny :D A czy grzeczny? Hmmmm... 8) :lol: :wink:

no wiesz???? uraziłaś moje uczucia :lol: przecież z niego jest zniołek. jak na tydzień regularnej pracy z nim-jest całkiem dobrze :P to jest 2,5-letni rottek, a nie ONki seniorki 8)

asher, ja chcę cavisia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :evilbat:

a co do osłabienia....no czekam właśnie i zobaczymy...jakis takiś dziwny się zrobił....no nie uwierzę, że w tydzień wydoroślał :-? :lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ka-ka napisał(a):
jakis takiś dziwny się zrobił....no nie uwierzę, że w tydzień wydoroślał :-? :lol:
No wiesz... może Adam z nim meskie rozmowy przeprowadza...? 8) :lol:

Posted

Ka-ka napisał(a):
rzę o cavisiu :oops:

aha, PIKA-ja bardzo proszę mi sie tu z naszego zadoopia nie wysmiewać.

ja się nie wysmiewam, ostatecznie teraz w wawce jest Parada krow i niektore to w centrum na przystankach stoja :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Ka-ka napisał(a):

ja się nie wysmiewam, ostatecznie teraz w wawce jest Parada krow i niektore to w centrum na przystankach stoja :lol:
:o parada Krów :o

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
PIKA napisał(a):
Ka-ka napisał(a):

:o parada Krów :o

Noooo :D
sama zobacz

:lol:

Posted

:o :o :o no jestem pod wrażeniem , a nie są to fotki z Bawarii 8) :lol: :lol: :lol:
Tylko po co te krowy w Stolicy jak one plastikowe :-?

boszeszsz!! Alicja jak tobie wszystko dosadnie tłumaczyć trzeba :roll: Krowy w stolYcy są plastikowe żeby po ulicach nie sr**y :wink: :lol:

Posted

Camara napisał(a):
Krowy w stolYcy są plastikowe żeby po ulicach nie sr**y :wink: :lol:
Dokladnie !
Bo znowu by byla nagonka na wlascicieli krow, ze krowy brudza :lol:

A fotki psie kiedy beda ? :roll:

Posted

Camara napisał(a):
:o :o :o no jestem pod wrażeniem , a nie są to fotki z Bawarii 8) :lol: :lol: :lol:

boszeszsz!! Alicja jak tobie wszystko dosadnie tłumaczyć trzeba :roll: Krowy w stolYcy są plastikowe żeby po ulicach nie sr**y :wink: :lol:
:( to co to za krowa co nie sra 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Camara napisał(a):

A chcialabys po nich sprzatac? :lol: :lol: :lol:

Posted

anetta napisał(a):
Camara napisał(a):

A chcialabys po nich sprzatac? :lol: :lol: :lol:

8) za daleko mi do Stolicy :lol: :lol: :lol:

Posted

HAha i sie ciesz, jakby byly mandaty za niesprzatnie po swoich pupilach :o :lol: to kurna chyba byc z 500 zeta zaplacila buahahahah :laugh2_2: :cunao: im wiekszy koopalon to wiecej placisz hahahahahaah nie moge hahahaah :cunao:

• 3 weeks later...
Posted

o rrrrany.......ale sie naszukałam......ale odgrzebuję już galerie mojego maleństwa i melduję grzecznie, że mam w zanadrzu dużo foteczek 8)

tylko do netu dostępu nie ma, dlatego fotki czekają w ukryciu na publikację :wink:

ale postaram sie jak najszybciej dorzucić świeże....... :D:D:D (nareszcie Evelina nie będzie musiała patrzeć na moją zagadaną galerię groźnym okiem :lol: ) 8)

Posted

narazie dorzucam tylko trzy, tak na dobry początek....bo godzina już straszna.......i w końcu mnie ranek zastanie :lol:

tak oto przedstawia się "miniaturowy" domek dla "miniaturowego" pieska.....nota bene nie przypuszczałam, że Preston tak ładnie się przekona do klatki (często włazi tam sam z siebie, nawet, gdy jestem w pokoju)

buuuuuuuuu.............ktoś wlazł do mojej klatki.....

hehe......to może ja w takim razie zwieję z tej klatki, a ją tam zostawię :evilbat:

no doooobra......zostanę, przynajmniej wreszcie mogę się troszkę potulać :D

Posted

a teraz Prestonek pokaże Wam, co on o tym wszystkim myśli (przede wszystkim o moim siedzeniu w necie w pół do czwartej nad ranem, w świetle obietnicy spacerku po lesie jutro....rano :oops: )

i położy się do spanka...... (a ja wezmę z niego przykład :wink: )

Posted

Nareszcie :angel: , bo już myślałam że się zgubiliście w tej Warszawie :wink:
Super , że Preston polubił klatkę , no i najważniejsze , że jesteście razem i sobie radzicie 8) :wink:

Posted

[quote name='agabass']A czy klateczka jest koniecznością Preston coś niszczy? Jeżeli ja zaakceptował no to luz, choć ja osobiście nie lubię tlatek. WKLEJAJ FOTKI.

agabass, klatka jest koniecznością.....wynajmuję pokój. nie moge ryzykować, że Preston w przypływie smutku samotności coś zmiętoli w swoich malutkich ząbkach. poza tym np. pewnego dnia przyszła właścicielka mieszkania ze swoją malutką wnuczka i między wierszami dowiedziałam się potem, że wnusia wchodziła do pokoju. gdyby Preston nie był w klatce, z pewnością postanowiłby ją ukochać, ale przy jego gwałtwności mogłoby się to skończyc przewróceniem dziecka :-?

a tak poza tym-cieszę się, że się za nami stęskniliście :D:D:D

asiunia-staram się, żeby nabrał trochę masy, ale to potwornie ciężkie z jego przemianą materii :roll:

a klatkę naprawdę polubił....często tam wchodzi, zwłaszcza, jak chce mieć święty spokój :wink: (chyba, że postanawia nawiązać trochę bliższy kontakt, np. tak, jak teraz, gdy leży mi na stopach :fadein: )

już, już.....zabieram się do obróbki następnych fotek 8)