Ka-ka Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 ale przezyłas widzę moje wypociny :lol: uuuu.....to szkoda, ale faktycznie, na wielką miłość między nimi liczyć ciężko. na widok Prestona mógłby przyjąć postawę "jeżozwierza", jak to ładnie określiłaś, a to z kolei może zmylić Prestona :roll: ale kto wie, może kiedyś....sprawdza się technika stopniowa, tak , jak robiłyśmy z asher. najpierw gadałyśmy z odległości jakiś 30 metrów. jak Preston zobaczy, że się do kogoś śmieję, że tamta osoba też jest fajna, to patrzy dużo bardziej przychylnym wzrokiem i uważa, że to muszą być moi znajomi 8) potem spacerek równoległy, w odległości.... :D i jak jest spokój, to można luzem (chociaz ja oczywiście kagańca nie zdejmuję) chociaż są psy, do których na dzień dobry Prestonowi się ogon urywa :D (na szczęście ostatnio takich psów jest coraz więcej :D ) ale nie wiem, czy Leonkowi sposobałaby się ulubiona zabawa psów tego typu-bo to mało delikatne jest i z boku wygląd wręcz goźnie-tzn łubudubu, dużo hołasau i udawanego szczerzenia zębów :lol: no chyba, że np mamy do czynienia z bokserem. bokserka ze swoją zwinnością zdąży mu spuścic manto, a potem jeszcze mu pucieka i młody się zmęczy,a wtedy jest spokojniejszy :lol: taki z niego wynalazek....ale zawsze możesz go poznać osobiście, bez asysty Leonka :D:D:D zapraszamy kiedyś na jakieś pogaduchy lub spacerek :wink: ALU-dziękuję :D:D:D Preston już Cię kocha :wink: (i witaj ...coś późno dzisiaj się pojawiłaś :wink: ) Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Oj miałam bardzo pracowitą niedzielę :wink: A ja preferuję to co naturalne , Ozzy też ma niekopiowane ucholce / chociaż TZ się łamał a niektórzy znajomi próbowali wmówić ze psy chorują na uszy jak nie mają uciętych 8) /, boksio też miał całe ucholce ale ogonek mu zaraz uciachali :-? A jak to fajnie oberwać takim ogoniaczkiem :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
ameliace Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Pierwszy raz widzę rottka z ogonem :fadein: :lol: :D :) Śliczny z niego pieszczoch :D Pozdrówka i całuski dla niego Quote
Ka-ka Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): A jak to fajnie oberwać takim ogoniaczkiem :wink: :lol: :lol: :lol: co tam oberwać ogonem....osobiście uważam, że najfajniej jest łapać w locie szklanki spadające właśnie z szafki lub stołu, bo pies tak się cieszy na widok panci, że rozwala wszystko wokół :-? :lol: to zdecydowanie stało się ostatnio moim ulubionym sportem....a jak refleks ćwiczy :lol: ameliace...dziękujemy z amiłę słowa 8) Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 to ja czekam na oczeta i w ogole na foty :D aa i oczywiscie nikogo z tylu nie zauwazylam widzialam TYLKO Prestona :lol: Quote
Ka-ka Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 [quote name='dbsst']to ja czekam na oczeta i w ogole na foty :D aa i oczywiscie nikogo z tylu nie zauwazylam widzialam TYLKO Prestona :lol: no i bardzo dobrze, tak trzymaj :D:D:D to jest obecnie mój nr 1 :D (i pewnie tak zostanie :oops: :placz: ) Quote
Maga100 Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Ka-ka napisał(a):osobiście uważam, że najfajniej jest łapać w locie szklanki spadające właśnie z szafki lub stołu, bo pies tak się cieszy na widok panci, że rozwala wszystko wokół :-? :lol: to zdecydowanie stało się ostatnio moim ulubionym sportem....a jak refleks ćwiczy :lol: hahahah, jak ja to dobrze znam :lol: :lol: a ile napoi już wsiąkło w dywan, bo mój refleks okazał się niedostatecznie szybki :-? Preston jest duży, więc myślę (choć nie jestem pewna...), że Leon sie przed nim położy, bo tak robi przy większych psach. Jeżeli Preston wtedy nie zesztywnieje czy coś, to potem do niego podleci zachęcając do zabawy. Poza tym jeżeli Twój wielkolud będzie w kagańcu to raczej dramatu nie będzie :wink: Leon na pewno zębów nie użyje, poza tym JAKBY CO to łatwo je złapiemy :lol: Mysle, że będzie można zaryzykowac jakieś spotkanie, najwyżej na długo pozostanie ono w naszej pamięci :lol: :lol: A co do specyfiki zabaw, to Leon już taką zna, z Pikową Sabą, która go przyplaszcza do ziemi, biega po nim i rzuca na glebę, wydając przy tym hurgoczące dźwięki :lol: A Leon... zachwycony :wink: Quote
Ka-ka Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 no to skoro jesteś chętna na spotkanko, to ja się baaaaardzo cieszę może nie będzie tak źle.....prawda jest taka, że jak ma kaganiec, to najwyżej duzo hałasu narobi i groźnie wygląda, ale wymiernych skutków to nie przynosi.....tylko, że ludzie sie nawet tego hałasu boją :( tylko musimy się umówić z wyprzedzeniem, bo muszę się pojawić z wyprzedzeniem, żeby się młody wybiegał :D a poza tym za wczasu muszę zabrać torebkę pełną sera i dobrej wędliny 8) kto wie....może akurat się polubią ???? a jak nie od razu, to przynajmniej trochę się przyzwyczają do siebie 8) byłabym Ci baaaardzo wdzięczna za takie spotkanko :D a co do zabaw....właśnie nie wiem, jak to jest. Sabinka od asher wyglądała wyraźnie na obrażoną z powodu tak brutalnych zabaw...... :-? ale znam psy (co ciekawe, często są to labki, no i zdecydowanie boksery lubują się w takich kotłowaninach :oops: ), które takie zabawy uwielbiają :o :o :o Quote
asher Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Ka-ka napisał(a):a co do zabaw....właśnie nie wiem, jak to jest. Sabinka od asher wyglądała wyraźnie na obrażoną z powodu tak brutalnych zabaw...... :-? ale znam psy (co ciekawe, często są to labki, no i zdecydowanie boksery lubują się w takich kotłowaninach :oops: ), które takie zabawy uwielbiają :o :o :oKamila, bo po pierwsze trochę inaczej jest jak to starsza suka kotłuje młodego samca, niż na odwrót :lol: A po drugie takie zachowanie, choć niegroźne, nie jest do końca zabawą :wink: Zresztą ŻADNA psia zabawa nie jest tylko i wyłącznie czystą rozrywką :wink: Quote
Maga100 Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Ka-ka napisał(a): a co do zabaw....właśnie nie wiem, jak to jest. Sabinka od asher wyglądała wyraźnie na obrażoną z powodu tak brutalnych zabaw...... :-? ale znam psy (co ciekawe, często są to labki, no i zdecydowanie boksery lubują się w takich kotłowaninach :oops: ), które takie zabawy uwielbiają :o :o :o haha, mnie też zdziwiło, że Leonowi się podobało :lol: Bo on jest kluskowaty i wcale szybko nie biega, więc był bez przerwy skotłowany, ale podobało mu się i już :D Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 grzeczny i słodki ten Prestonek tak trzymać Quote
Koma Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Ka-ka napisał(a):a co do zabaw....właśnie nie wiem, jak to jest. Sabinka od asher wyglądała wyraźnie na obrażoną z powodu tak brutalnych zabaw...... :-? ale znam psy (co ciekawe, często są to labki, no i zdecydowanie boksery lubują się w takich kotłowaninach :oops: ), które takie zabawy uwielbiają :o :o :o To moja Komka raczej by się z Prestonkiem nie skumplowała :roll: Podejrzewam że już na sam jego widok położyła by się plackiem i nie ruszyła z miejsca :lol: A za brutalnymi zabawami nie przepada. Chyba że jest w nich górą. A z rottkiem to chyba nie byłoby takiej możliwości :lol: Też to zauważyłam że boksery, labki itp wolą "brutalniejsze" zabawy :D Chyba to ze względu na ich masę :lol: FOTKI PRESTONKA PROSZĘ! ;) Quote
Ka-ka Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 asher, no to widzę, że Twoje suczysko lubi dominowac nad mężczyznami....po pani to ma?? :lol: a zgadzam się-to nie do końca jest zabawa, ale, jak słusznie zauważasz, u psów prawie nigdy nie ma CZYSTEJ zabawy, jeśłi w ogóle mozna użyć takiego określenia :lol: ale jeśli mają być fotki OCZU, o których pisałam dbsst, to tam akurat najmneij jest...psich oczu :lol: 8) Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 ja kce fotyyyyyyyyyyyyy znowu mam wrazenie ze mnie wszyscy olewaja 8) :evilbat: :lol: Quote
Ka-ka Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 jak za chwilę zajrzysz, to zrozumiesz, jak brzydko mnie oceniasz :evil: własnie zmniejszam zdjęcia :evilbat: Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='Ka-ka']jak za chwilę zajrzysz, to zrozumiesz, jak brzydko mnie oceniasz :evil: własnie zmniejszam zdjęcia :evilbat: no to Cie ratuje moja droga bo ja z niecierpliwosci juz jajo znioslam qto wie moze to jajo qiedys prezydentem zostanie :evil: Quote
Ka-ka Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 jajo, to zaraz ja zniosę, jak ten cholerny komp i net nie zacznie szybciej działać :evil: z psich oczu, to na dzisiaj takie: specjalnie 4U - zdjęcie z avatarka w sensownych wymiarach: oko mordercy w stanie spoczynku 8) ...i pobudzenia 8) a na ludzkie, to sobie poczekasz jeszcze chwilkę :wink: a może nawet dwie :lol: Quote
Ka-ka Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 i jeszcze to - beznadziejnie skadrowane, ale mi się podoba 8) Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 rewelacja cuuuuuuuuuuuuuudne foty :D i jeszcze cudniejsze oczka :D Quote
Ka-ka Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 a to już bardziej ludzkie fotki, ale co tam.. moja koffana, jedyna w swoim rodzaju i absolutnie wyjątkowa Przyjaciółka :oops: Quote
Ka-ka Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 a te, to żadna nowość, ale cóż...spokojnie, nie popadam w nimfomanię......to raczej był ciekawy element "psychoterapii" :lol: każą się wyżyć, przelać do pamiętnika lub cóś.....a tu sie okazało, że równie dobrze, jak pamiętnik lub puszka piwa, działa na moje doły aparat fotograficzny, na który również można bardzo ciekawie i skutecznie przelać swoje stany emocjonalne 8) a to wyjątkowo z tamtego wieczoru w kolorze...jakoś nie mialam humoru na zdjęcia cieszące barwami....ale to jedno się ostało jakoś :hmmmm: :wink: (tylko mi proszę nie wypominać cieni pod oczami i rozmazanego makijażu :evilbat:, ale jakoś nie miałam ochoty na zdjęcia przygotowywane, a potem retuszowane - miały być naturalne i "na żywca", bez znieczulenia.....:wink: ) Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 jeżu jakie extra zdjecia suuuuuuuuuuuuuuuuuper (ja dzis doszlam do wniosku ze uwielbiam focic wychodzi mi to jak wychodzi ale jak naciskam na spust to eh szkoda gadac ;)) suuuuuuuper suuuuuper oczy :D bardzo zmyslowe :D Quote
Recommended Posts