Ka-ka Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 asher napisał(a):Ka-ka, mogę kupić "Ofertę", to taka gazeta z ogłoszeniami... Jak coś będzie interesującego, to ci prześle, moge też dac tam w twoim imieniu ogłoszenie, tylko prześlij mi treść!!! A jak szukasz mieszkania, to nie pisz od razu o psie. Najpierw zrób dobre wrażenie i dopiero potem, jak już sobie właściciela kupisz, napomknij o Prsetonku :wink: Kiedy zjeżdżasz do Warszawy? I duuuużo zdrowia dla Mamy!!! :kciuki: z gazetą jestem ZA :D ogłoszenie muszę jakieś zgrabne skrobnąć a co do psa...wiesz, już przerabiałam reakcje ludzi. mogę być niemiłosiernie miła itp., ale z psem lepiej postawić sprawę jasno :( bo potem bywa niemiło :-? jak tylko coś zmodzę mądrego, zaraz podeślę :wink: a kiedy jadę? nie wiem. teoretycznie koniec wrzesnia/początek października. choć jeśli Mama będzie musiała mieć operację, to pewnie coś zmodzę ze zwolnieniem na jakieś 2 tygodnie aczkolwiek podjawił się nowy problem: pojawiły się 2 maile (po drodze się zdezauktualizowały :cry: ) w których padło "zapraszamy na wspólne odwiedziny z pieskiem" hmmmm......i tu jest mały problem. tzn ja się ludziom nie dziwię, tylko jak ja mam go tam zawieść?pociągiem? a spać w międzyczasie to pod mostem? :roll: ech.........wyprowadzam się do Honolulu...tam napewno nie znają rottków :lol: Quote
asher Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Kamila, przespac zawsze się możesz u mnie! Tyle, że ja teraz zapsiona jestem, no ale może dałoby się jakoś psy odizolować... A w ogóle to nie możesz w wawce jakiegoś miłego rotka wypozyczyć? U mnie na osiedlu jest Tiger, wobec ludzi wporzo, wobec psów zresztą też. Mogę pogadać z właścicielami 8) Quote
PIKA Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Ka-Ka ja rozumiem, że się nie dogadaliście :( Quote
Ka-ka Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 ASHER-naprawdę dałoby się??? myslę o odizolowaniu psów :oops: trzy psiaki masz teraz czy gdzieś jestem nie na bieżąco ?? :wink: PIKA-nie wiem jeszcze. dzwoniłam, ścigałam gościa, ale ponoć był w pracy itd. mam zadzwonić jutro dziewczyny, jesteście na bieżąco z przepisami dotyczącymi opłat za przewóz psów w stolicy? zdawało mi się, że coś zmieniali jakiś czas temu i niedawno nawet dużego można było metrem za darmo. a jak z resztą środków komunikacji miejskiej? P>S> mam nadzieję, że mi mod w końcu nie zamnknie tematu.....może ktoś jakieś małe zdjęcie wklei?? :wink: Quote
Koma Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Na pocieszenie dostaniesz mokrego buziaka od Komki ;) Ka-ka mocno trzymam kciuki :kciuki: żeby Ci się ułożyło po Twojej myśli i życzę dużo zdrówka dla mamy, ja niestety nie mogę Ci pomóc :( Quote
daga10011 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 oj nie zamknie-widzi ze tu powazne tematy.Po ostatnim wypadku w Poznaniu bedziesz miala jeszcze ciezej obawiam sie :cry: .Ciemnota ludzi jest ogromna niestety i jak jeden rotek jest "zly" to cala reszta tez :roll: Ale mam nadzieje,ze uda Ci sie trafic na madrych ludzi Quote
asher Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Ka-ka, moje mieszkanie widziałaś, sporawe jest, więc myślę, że jakoś by się dało... :hmmmm: To oczywiście zalezy od Prestona - moje nie umieją otwierać sobie drzwi... Jeśli Prestin umie, to niestety doopa... Tyle, że mieszkam z mamą. Do 4 wrze snia jest na wakacjach, więc nie ma problemu, potem oczywiście musiałaby wyrazić zgodę... (a zwierzaki na razie mam trzy - w tym dwa samce :wink: ) Jeśli chodzi o przewóz psa komunikacją miejską - w Warszawie zwierzaki (bez względu na rodzaj i wielkość) jeżdżą za darmo - metrem, autobusami i tramwajami :D (bagaże też jeżdżą za darmo :D ) Quote
Ka-ka Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 dzięki, Dziewczyny 8) szukajcie, a znajdziecie....ech, chyba nie ze wszystkim tak jest :wink: pozdr Kamila & Prestonek, któego nikt nie chce :cry: Quote
asher Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Kamila, daj znać, czy dzwoniłaś mo i z jakim wynikiem! :kciuki: Quote
Ka-ka Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 narazie szczegółó nie ma....ale uwaga uwaga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSCY BARDZO MOCNO TRZYMAMY TERAZ KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znalazłam ogłoszenie, w które po prostu nie mogłam uwierzyć. ktoś chce oddać pod opiekę 2-pokojowy domek, w zamian za opiekę nad psem. nie wiem, co za domek, nie wiem, co za psiaczek, ale jadę i tak jutro do w-wki, więc zobaczę, jeśli ogłoszeniodawczyni się do mnie odezwie. jednak jeśli tylko są tam dwa pokoje, jestem w stanie poprowadzić 2 psy, bez szkody dla nich, choć przyznam, że miałabym z nimi sporo roboty :wink: Pani owa nie zostawiła nr telefonu, można było tylko wysłac mail...mam nadzieję, że często sprawdza pocztę :oops: więc teraz czekam, czekam......... błagam, trzymajcie kciuki, to byłby układ idealny (pomijając potwornie długie dojazdy na uczelnię :fadein: ) Quote
malawaszka Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 WOW Ka-ka trzymam :kciuki: z całej siły Quote
aga1215 Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 im więcej tym lepiej - też trzymam :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: BTW - w Wawce wszędzie daleko :( Quote
Ka-ka Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 niestety, Pani się nie odezwała :( ....ale ciiiii.....żeby nie zapeszać....pojawiła się inna mozliwość :oops: może tym razem.....trzymajcie kciuki nadal :wink: Quote
Koma Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 trzymamy trzymamy kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
anetta Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 :kciuki: :kciuki: moooocnoooooooooo :kciuki: Quote
daga10011 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 :bigok: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: duzo,duzo kciokow Quote
PIKA Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='daga10011']:bigok: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: duzo,duzo kciokow a jak się trzyma "kcioki" ? :roll: :lol: Quote
Recommended Posts