Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie nie nic nie umknęło:) jest jeszcze niestety kilka dni do końca aukcji więc juz nie chce przerywać:( jak wygaśnie to wystawię wyróżnienia

wiosna się coś nie odzywa:( ciekawe co się dzieje:( miała zrobić ładniejsze fotki Sarze do ogłoszeń

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś dzwoniła pani z ogłoszenia po szczeniorka tego ciemnego,ale niestety jak nie rasowy to lipa:(!!
a jedna dziewczyna pisze do mnie notorycznie od kilku dni maile, bo uparła sie na któregoś z nich...dla dziadka:( bo dziadek miał psa ale zdechł ze starości i chce towarzystwa.Twierdzi, ze będzie miał wsparcie w rodzinie w razie choroby, ale zawsze tak mówią...Domek z ogródkiem,ale pies do domu nie do budy.JUż sama nie wiem,poprosiłam o telefon aby sprawe obczaić

Posted

piechcia15 napisał(a):
dziś dzwoniła pani z ogłoszenia po szczeniorka tego ciemnego,ale niestety jak nie rasowy to lipa:(!!
a jedna dziewczyna pisze do mnie notorycznie od kilku dni maile, bo uparła sie na któregoś z nich...dla dziadka:( bo dziadek miał psa ale zdechł ze starości i chce towarzystwa.Twierdzi, ze będzie miał wsparcie w rodzinie w razie choroby, ale zawsze tak mówią...Domek z ogródkiem,ale pies do domu nie do budy.JUż sama nie wiem,poprosiłam o telefon aby sprawe obczaić

Rasowy, tzn. chce z hodowli?? bo jak nie............

Posted

Lipa :/ Dobrze, że allegro idzie jak burza.

A ten dziadek może nie ma stu lat, w ramach wsparcia mogą już się stawić na wizytę i będzie wiadomo.

Posted

Wiem, że Wiosenka często tak przepada. Mają tyle psiaków pod opieką, że na dogo czasu nie starcza. Zwłaszcza, że ostatnio wszystko chodzi jakby chciało a nie mogło.
Z tego co wiem, zawsze gdy potrzebne były informacje prosiła o telefon ;)

Posted

hmm zupełnie nie wiem czemu taki zastój:( allegro ciągle mają a teraz dodatkowo wyróżnione przez ciocią agatkę:)
a wiosny jak nie było tak nie ma:( i sara siedzi juz tam tyle czasu bez zdjęć:(

Posted

jestem, przepraszam.

Zdjecia - jak juz napisalam Piechci na gg - wyszly nam ostatnio paskudne, bo jest ciemno, a ja mam ciemny obiektyw i o ile w sloneczny dzien mamy zdjecia duso, to przy zlym swietle nie da sie nic zrobic, bo sie nam wszystko rozmazuje i nie da sie zrobic zdjecia ostrego. Moge wyslac komus z Was zdjecia Sary takie, jakie zrobilismy ostatnio, i przedostatnio tez, chociaz do ogloszen sie to nijak nie nadaje.
poza tym mam ostatnio potwornie ograniczony czas, i wiem, ze pisanie tego teraz, po tak dlugim czasie jest mizernym gadaniem, bo w ciagu tygodnia czy 2 zawsze daloby sie znalezc pare minut..

Zdjecia bedziemy robic dzisiaj znowu, pojdziemy rano, aby zlapac najwiecej swiatla. Obiecalam to wczoraj Gosi i obiecuje Wam tutaj.

Niemniej jednak musze opuscic Dogo, bo tak wygladac to nie moze aby wszyscy czekali na moja obecnosc, a ja ciagle byla w stresie bo mialam wejsc, mialam napisac - to nie ma sensu. Ja niestety mam poza psami, ktore same w sobie sa absorbujace mam jeszcze niemalo innych dodatkow i prace - czasu na siedzenie na forum nie ma niestety nijak.
Nie usunę swojego konta tutaj, ale niestety do dyspozycji jestem już tylko telefonicznie i mailowo.

Posted

Gośka prosiła mnie o wstawienie zdjęć ;)
[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]

[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]

[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]

[/FONT]