piechcia15 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 nie nie nic nie umknęło:) jest jeszcze niestety kilka dni do końca aukcji więc juz nie chce przerywać:( jak wygaśnie to wystawię wyróżnienia wiosna się coś nie odzywa:( ciekawe co się dzieje:( miała zrobić ładniejsze fotki Sarze do ogłoszeń Quote
agata51 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 No właśnie, zdjęcia potrzebne! Może i Wiosenka nam zaniemogła? Tfu, tfu, odpukać! Quote
agata51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Wiosenko, pokaż się tutaj! Najlepiej od razu ze zdjęciami! Quote
piechcia15 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 przepraszam że zmieniam temat...ale zapraszam na 4 nowe bazarki dla Pabianickich psiaków:) http://www.dogomania.pl/threads/174849-obroA-e-smycze-psie-zabawki-i-inne-akcesoria-dla-Pabianickich-psA-w-koniec-13-12?p=13622306#post13622306 Quote
agata51 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 mmd napisał(a):Już sobie coś wypatrzyłam:) ???????????????????????????? Quote
piechcia15 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 dziś dzwoniła pani z ogłoszenia po szczeniorka tego ciemnego,ale niestety jak nie rasowy to lipa:(!! a jedna dziewczyna pisze do mnie notorycznie od kilku dni maile, bo uparła sie na któregoś z nich...dla dziadka:( bo dziadek miał psa ale zdechł ze starości i chce towarzystwa.Twierdzi, ze będzie miał wsparcie w rodzinie w razie choroby, ale zawsze tak mówią...Domek z ogródkiem,ale pies do domu nie do budy.JUż sama nie wiem,poprosiłam o telefon aby sprawe obczaić Quote
__Lara Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 piechcia15 napisał(a):dziś dzwoniła pani z ogłoszenia po szczeniorka tego ciemnego,ale niestety jak nie rasowy to lipa:(!! a jedna dziewczyna pisze do mnie notorycznie od kilku dni maile, bo uparła sie na któregoś z nich...dla dziadka:( bo dziadek miał psa ale zdechł ze starości i chce towarzystwa.Twierdzi, ze będzie miał wsparcie w rodzinie w razie choroby, ale zawsze tak mówią...Domek z ogródkiem,ale pies do domu nie do budy.JUż sama nie wiem,poprosiłam o telefon aby sprawe obczaić Rasowy, tzn. chce z hodowli?? bo jak nie............ Quote
mmd Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Lipa :/ Dobrze, że allegro idzie jak burza. A ten dziadek może nie ma stu lat, w ramach wsparcia mogą już się stawić na wizytę i będzie wiadomo. Quote
piechcia15 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 napisałam do wiosny smsa czemu sie nic nie odzywa:( niepokoi mnie to że tak przepadła:( Quote
Ra_dunia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Wiem, że Wiosenka często tak przepada. Mają tyle psiaków pod opieką, że na dogo czasu nie starcza. Zwłaszcza, że ostatnio wszystko chodzi jakby chciało a nie mogło. Z tego co wiem, zawsze gdy potrzebne były informacje prosiła o telefon ;) Quote
piechcia15 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 dziś obiecała mi że wszystko ok i zjawi się w najbliższym czasie:) Quote
Ra_dunia Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 a ja dzisiaj znowu miałam problemy z logowaniem... na stronkę wchodziłam przez link do poczty... Były jakieś telefony w sprawie maluchów?? Quote
Lu_Gosiak Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 a czy jest maluchy maja juz to allegro wyróżnione??? ale cisza na watku......gdzie sie podziali wszyscy??????? Quote
Ra_dunia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Po tych zmianach na dogo to na większości wątków pustki :( Dziwne, że nawet maluchy nie mają powodzenia :( Quote
oska1983 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Właśnie, przecież są takie słodkie. Ale myślę że niedługo znajda domy, mają przecież dopiero 2 mce. Quote
agata51 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Jestem, Saruniu. Przepraszam, że tak rzadko, ale mam trochę chorych w rodzinie. Quote
mmd Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Tak ładnie szły adopcje ze schronu, a tych dwóch malców nikt nie chce? Quote
piechcia15 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 hmm zupełnie nie wiem czemu taki zastój:( allegro ciągle mają a teraz dodatkowo wyróżnione przez ciocią agatkę:) a wiosny jak nie było tak nie ma:( i sara siedzi juz tam tyle czasu bez zdjęć:( Quote
wiosna Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 jestem, przepraszam. Zdjecia - jak juz napisalam Piechci na gg - wyszly nam ostatnio paskudne, bo jest ciemno, a ja mam ciemny obiektyw i o ile w sloneczny dzien mamy zdjecia duso, to przy zlym swietle nie da sie nic zrobic, bo sie nam wszystko rozmazuje i nie da sie zrobic zdjecia ostrego. Moge wyslac komus z Was zdjecia Sary takie, jakie zrobilismy ostatnio, i przedostatnio tez, chociaz do ogloszen sie to nijak nie nadaje. poza tym mam ostatnio potwornie ograniczony czas, i wiem, ze pisanie tego teraz, po tak dlugim czasie jest mizernym gadaniem, bo w ciagu tygodnia czy 2 zawsze daloby sie znalezc pare minut.. Zdjecia bedziemy robic dzisiaj znowu, pojdziemy rano, aby zlapac najwiecej swiatla. Obiecalam to wczoraj Gosi i obiecuje Wam tutaj. Niemniej jednak musze opuscic Dogo, bo tak wygladac to nie moze aby wszyscy czekali na moja obecnosc, a ja ciagle byla w stresie bo mialam wejsc, mialam napisac - to nie ma sensu. Ja niestety mam poza psami, ktore same w sobie sa absorbujace mam jeszcze niemalo innych dodatkow i prace - czasu na siedzenie na forum nie ma niestety nijak. Nie usunę swojego konta tutaj, ale niestety do dyspozycji jestem już tylko telefonicznie i mailowo. Quote
wiq Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Gośka prosiła mnie o wstawienie zdjęć ;) [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT] Quote
agata51 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Faktycznie, ciemnawe, ale sunia przepiękna. Quote
Recommended Posts