Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie dziwne TYLKO BEZ SENSU I DO DUPY!! tak mnie wkurzają te ich zmiany że szok!! obecna szata graficzna jest wstrętna, a gdzie logo dogomani,nic ani pół buźki psa:( szaro buro tak jakoś:( i znowu wszystko poginęło:(

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piechcia a apropos bazarku - ja tam jakąś obrożę zalicytowalam i teraz nie wiem kiedy się konczy i czy mam kase do Ciebie wysłac na konto czy do schronu przywiezc czy co. Nie mogę odszukać tamtego wątku. Nie mogę napisać pw. koszmar

Posted

anado napisał(a):
Agata51 twoje banerki dzialaja bez zarzutu,nic nie musisz poprawiac

Bo skopiowałam od piechci. Siedzę w panelu kontrolnym i odnawiam listę moich psiaków. Ja czniam takie
projekty racjonalizatorskie dwa razy w miesiącu. Komu to potrzebne?

Posted

piechcia15 napisał(a):
no chłopaki sa konkretne:) kurdeeee zapomniałam zrobić im allegro :( za dużo tych psów na mojej małej głowie:( jutro zrobię jakoś coś

koniecznie allegro bo psiaki sa boskie:loveu::loveu: - dzis bylam w odwiedzinach no po prostu cud miód - ogony im lataja i wiadomo jak to szczeniaki wszedzie by chciały wejsc:evil_lol: .....ale Sarusia to dopiero super psinka taka spokojna, radosna, domagajaca sie pieszczot ale nie nachalnie tylko spokojnie, kochana psinka:loveu:

Posted

piechciu, przelew zrobiłam, ale pocztą. Mam nadzieję, że w poniedziałek kaska będzie na twoim koncie.

Gosiaku, widziałaś nasze śliczności?! Prawda, że cudeńka? Szczeniaki to szczeniaki - wiadomo, że nie można się nie zachwycić, ale przyznaj, że Sara jest absolutnie wyjątkowa (wiem, wiem, na dogo wszystkie psiaki są wyjątkowe!). To taka młoda dama z dużą klasą. Ja byłam nią oczarowana.

Posted

agata51 napisał(a):
piechciu, przelew zrobiłam, ale pocztą. Mam nadzieję, że w poniedziałek kaska będzie na twoim koncie.
Gosiaku, widziałaś nasze śliczności?! Prawda, że cudeńka? Szczeniaki to szczeniaki - wiadomo, że nie można się nie zachwycić, ale przyznaj, że Sara jest absolutnie wyjątkowa (wiem, wiem, na dogo wszystkie psiaki są wyjątkowe!). To taka młoda dama z dużą klasą. Ja byłam nią oczarowana.

Odnalazłam wątek , chociaż Agatka mi nie pomogła:shake: ... a prosiłam na wszystkich mozliwych wątkach :cool1:.
Zobaczę co mogę jeszce dla rodzinki zrobić, bo widzę że cioteczki juz zadziałaly na całej linii :lol:

Posted

Dawno nie było mnie na tym wątku, ale właśnie nadrobiłam zaległości i powiem Wam szczerze, że jestem zbulwersowana, że te śliczne chłopaki jeszcze nie w swoich domach! :mad:Ludzie gdzie Wy macie oczy? Takie cuda... nic tylko brać i kochać! :loveu:

Posted

agata51 napisał(a):
Marysiu, przecież podsyłałam, co mogłam.

Agatko musisz mi uwierzyć na słowo, że nic do mnie nie doszło. oprócz tego pierwszego PW na które nie zdążyłam odpowiedzieć bo wywaliło mnie z Dogo i tak trzymało przez parę dni. A gdy weszłam po zmianach, stare PW były nieaktywne.