piechcia15 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 serdecznie zapraszam na kolejny bazarek z psiki akcesoriami Tradycyjnie zbieramy fundusze na Pabianickie psiaki. Każda złotówka się liczy. Wejdź zobacz,może i tobie się coś spodoba? BAZAREK pozdrawiam Magda Quote
anett Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='piechcia15']........ tym bardziej że maluchy podrosły i w sumie to należałoby płacić chyba więcej bo to już 3 psy a nie matka z dziećmi ................ już tylko dwa psy bo brązowy Boss pojechał do swojego domku:multi::multi: Teraz szybko dobry domek dla czarnulka żeby nie tęsknił za braciszkiem i zabieramy się za szukanie domku dla Sary:lol: Quote
piechcia15 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 maluszek pojechał do domciu:)super, podobno domek fajny:) zaraz zmienię allegro rozmawiałam z wiosna i opłat nie trzeba zwiększać. Poprosiłam aby zorientowała się w cenie i trzeba umówić Sarę na sterylkę, bo już najwyższy czas. Macie pomysł co zrobić z ta karmą, której żaden pies wiosny jeść nie może bo ma biegunkę:( może ktoś odkupi?jakiś inny DT? Quote
kasia14 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 piechcia15 napisał(a):Profilum Junior Chicken:( hym... to bardzo dobra karma, dziwne... Moja suka je profilum - nie ma żadnych problemów. Quote
baldek2 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 piechcia15 napisał(a):czyli na marzec wpłacisz 30 tak? Tak od marca 30 zl. Quote
piechcia15 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 proszę dziewczyny które jeszcze nie wpłaciły o wpłate kasy bo trzeba będzie niedługo jakoś zapłacić. A poza tym musimy jeszcze uzbierać deklaracji lub jednorazowych wpłat bo 170zł to bardzo mało:( a nie zapowiada się rychła adopcja:( Dziewczyny do roboty,musimy kasę wykombinować. Nie wiem,bazarki cokolwiek, wymyślcie coś:) Quote
Lu_Gosiak Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 wieści od Bosa:multi::multi: Piesek czuje sie dobrze,pierwszego dnia troche sie bał ale teraz rozrabia już na całego. Jeszcze sam boi sie biegac po podwórku chyba ,że ktoś jest z nim to wtedy nie ma problemu.Kupilismy mu obroże przeciw pchłom bo sie drapał.Dzisiaj pierwszy raz usłyszeliśmy jego szczekanie-ma fajny niski głos. dzieki anett za ogloszenia:loveu::loveu: teraz jeszcze Hugo i na koniec Sarunia Sara bardzo sie zakumplowala z druga suczka - Elza i razem podobno szaleja na wybiegu, bawia sie, podgryzaja, zabieraja sobie nawzajem pileczke siersc juz zaczyna ładnie odrastac;) Quote
anett Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Ale cudne zdjęcia:loveu::loveu: Powodzenia maluszku:loveu: No właśnie, teraz równie dobry domek dla braciszka, który na początku bardzo tęsknił za Bossem i dla mamusi :lol: Quote
oska1983 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 :) jeszcze takiego domku dla Hugo i Sary Quote
piechcia15 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 ale wydoroślał:) a może ci państwo chcieli by i Hugo do kompletu:) mówiłam wiośnie aby zorientowała się w cenach sterylki u was i ewentualnie zamówiła. Kurcze ja nie wiem jak długo pociągniemy... 360zł/miesiąc teraz karma pewnie ok 170zł+ sterylka pewnie ze 400zł!! DZIEWCZYNY BANKRUTUJEMY!!!! ciociu agato przypominam o wpłacie:) i jeśli jest ty aneta355 to też przypominam:) Quote
dziki.nomada Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Nie bankrutujcie, dziewczęta! Co prawda nie mogę pomóc finansowo, bo mam w tym momencie więcej długów niż dochodów niestety, ale rozjaśniłam Wam trochę fotki Sary i zrobiłam banerek. Tak na szybko, bo nie mam czasu, ale zobaczyłam w innym wątku u kogoś baner i weszłam. Chociaż tak pomogę. Gdyby było trzeba jakieś fotki jeszcze delikatnie podretuszować, to piszcie. A i teraz należy się słowo wyjaśnienia: piszę z konta dzikiego.nomady, bo moja aktywacja nie dotarła jeszcze, a nie mam czasu czekać dzisiaj ;) Zresztą zasadniczo wszystko jedno, bo i tak zazwyczaj czytamy forum razem i obie jesteśmy na bieżąco. Najczęściej w wątkach kieleckich psów, bo mamy stamtąd suczkę i miałyśmy szczeniaki na tymczasie ;) Pozdrawiam, Kinga Quote
piechcia15 Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 super dziękujemy bardzo ja juz podmieniam banerki! Quote
agata51 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Jutro (dzisiaj) wyślę kaskę. Córka zalicza sesję na moim komputerze, mam utrudniony dostęp. Jak ja nie lubię dzieci - im starsze tym trudniej z nimi żyć! I jeszcze mają czelność mówić, że starzy ich nie rozumieją! Po sesji eksmisja! Quote
anett Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 agata51 napisał(a):..... - im starsze tym trudniej z nimi żyć! I jeszcze mają czelność mówić, że starzy ich nie rozumieją! Po sesji eksmisja! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaa... A ja Agatko nie mogę się doczekać aż będzie starsze i nie będzie w kółko "mamusiu pić, siku, kupę, picie się wydało....itp:diabloti: Quote
agata51 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 anett napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaa... A ja Agatko nie mogę się doczekać aż będzie starsze i nie będzie w kółko "mamusiu pić, siku, kupę, picie się wydało....itp:diabloti: Kochana, módl się, żeby to trwało jak najdłużej! Wspomnisz jeszcze moje słowa! Kaska wysłana. Quote
lilk_a Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 agata51 napisał(a):Kochana, módl się, żeby to trwało jak najdłużej! Wspomnisz jeszcze moje słowa! oj .... tak , tak . :):):) Quote
_Pixia_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek kociaka, który doświadczył bardzo wiele złego. Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. Pomóż sfinansować jego leczenie. Dziękuję Quote
oska1983 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Musimy im znaleźć domki i koniec:) no przecież musi sie udać Quote
Recommended Posts