Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='piechcia15']faktycznie ciemne ale grunt że psa widać:) szkoda, że szczeniaki jeszcze są bo sunia mogłaby być już dawno wysterylizowana:([/QUOTE]

piechcia, w czym problem?

Posted

Sterylizować można nie po tym, jak przestanie karmić, ale wtedy kiedy jej mleczne gruczoły się całkowicie uspokoją, zmniejszą i nie będą "aktywne".
Trwać ma to mniej więcej jeszcze trzy-cztery tygodnie.

Wcześniej sterylizować można, ale naczynia krwionośne są wtedy jeszcze mocno powiększone i jest to bardzo ryzykowne.

Posted

Właśnie przelałam swoja dole za styczeń, coby potem nie zapomnieć (albo raczej nie wydać).

Te małe kluchy to już by naprawdę mogły znależć domki;) a dla Saruni to tylko najlepszy domek ne świecie.

Posted

właśnie dzisiaj się zakończyło. Na mnie jest kontakt i na serio nikt nie dzwoni:( całą dobę mam telefon przy tyłku:( Dziś dzwoniła jedna pani zainteresowana szczeniakiem duzego psa i poleciłam maluchy,ale aukcja wygasła i pokazać jej nie mogłam.Juto jej pokażę i zobaczę co to za osoba. Dziś dostałam maila z prośba o konto bankowe bo w ogłoszeniu jest prośba o wsparcie finansowe:) po raz pierwszy ktoś odpowiedział:)
czy agato płacisz za wyróżnione?to wystawię zaraz?