baldek2 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Jutro jade do Elzy to zabiore Sarunie na spacerek.Uwielbiaja sie bawic razem w sniegu.Takie dwie pzyjaciolki. Quote
piechcia15 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 to fajnie że sarunia ma swoją psią przyjaciółkę:) Quote
lilk_a Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 zapraszam na wątek jamniczkowej suni bez oczka z Częstochowskiego schroniska.... http://www.dogomania.pl/threads/1788...1#post13996701 proszę wejdźcie , suczka potrzebuje pomocy Quote
baldek2 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Sarunia pobiegala sobie zElza po sniegu.Siersc ju jej ladnie odrasta a i juz nie jest takim szkieletorkiem .Boczki sie jej ladnie zaokraglily bo to lasuch niesamowity.Bardzo lubi przytulac sie do czlowieka a domku brak. Quote
piechcia15 Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 a czy fotki się jakieś nowe pojawiły ze spacerku??:) Quote
baldek2 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Niestety nie zabralam aparatu ale i tak bylam sama z nimi na spacerku a boje sie je odpinac ze smyczy wiec o nonmalne zdjecia trudno bo zaraz przybiegaja i przytulaja sie.Postaram sie nastepnym razem. Quote
piechcia15 Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 doszło 20zł od anonima:) już zapłaciłam za luty:) Dziewczyny powinniśmy zorganizować jakąś kasę na sterylkę. To byłby koszt ok 250zł, może grosz to grosza i damy jakoś radę??macie jakiś pomysł? Quote
oska1983 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 No spróbuję coś więcej wpłać na marzec, jeśli Atena pójdzie już do domu. Może nawet za sterylkę Sary mniej wyjdzie bo ona to z 25kg może ważyć. Albo i mniej. Quote
anett Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Miałam zapytanie w sprawie drugiego malucha:lol: trzymajcie kciuki, żeby to był równie dobry domek:lol: Quote
oska1983 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Trzymamy trzymamy:) masz Anett szczęście do pabianickich psiaków Quote
agata51 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Już zaczynam trzymać! Oby się udało. Dorzucę coś do sterylki. Saruniu, ślicznotko, oczaruj kogoś. Przecież potrafisz. Quote
piechcia15 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 a ja w sobotę miałam śmieszną sytuację bo dzwonił koleś i pyta na jakiej ulicy sa te szczeniaki z ogłoszenia bo chciałby zobaczyć je, no to ja mówię że na Partyzanckiej (nasze schronisko) bo myślałam, ze chodzi o grupowe allegro szczeniaków. I on ciągnie dalej że chciałby jednego i czy może przyjechać, no ja mówię że ok bo jestem w schronie więc go przemagluję:) no i dzwoni za jakieś 30 min i pyta " a gdzie jest w Kluczborku ta Partyzancka bo GPS nie może znaleźć" i ja w śmiech!! ale nie porozumienie:) on o niebie ja o chlebie i tak sie dogadaliśmy:) ale koleś chciał szczeniaka tu i teraz więc odesłałam go z kwitkiem:)bo nasze maluszki oczywiście potrzebuja sprawdzonych domków prawda:) Quote
oska1983 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Oczywiście że sprawdzonych:) chociaż jak tak jeździł biedny po tym Kluczborku z GPSem to może i mu zależało na szczeniaczku. Ale kto wie. Quote
oska1983 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Grunt to dobre ogłoszenia :) a takie już mają Zobaczcie jakie ogłoszenie znalazłam na allegro: Witam mam do zaoferowania Panstwu Mastify Włoskie psy obronno-strurzujace. Pieski urodzone 1.11.09 masci czarnej posiadaja ksiarzeczki zdrowia. Jest to rasa mało popularna w polsce tagze nie traficie panstwo na tagiego drugiego psa na spacerze. Pieski sa chowane z dzieckiem. Prosze ruwnierz o rozwage poniewarz sa tao duze silne psy przekraczajace waga 70 kg a zarazem wymagajace uwagi. na ostatnich zdieciach przedstawiam brata ojca szczeniat ma on w tej chwili 6 miesiecy i warzy 40kg. . tel .... Bardzo mi się podobało:) Chyba więcej błędów nie można było zrobić Quote
mmd Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 :diabloti::diabloti::diabloti: zdjęcia brata ojca.... a ciotecznej babci?? ani słowa o rodowodzie to na pewno będą niepowtarzalne... Quote
piechcia15 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 no i rasowe to napewno!! kup a nie pożałujesz :) doszły pieniążki od baldkowej:) dzięki Quote
piechcia15 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 teraz jak już Atena pojechała do nowego domku, to Sarę umówimy na sterylkę:) a niech ma juz dziewczyna z głowy:) kochani zapraszam na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami. Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest:) Quote
oska1983 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To oficjalnie zaczynamy zbiórkę na sterylkę:P Quote
piechcia15 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 tak jest:) OFICJALNIE ROZPOCZYNAM ZBIÓRKĘ KASY NA STERYLKĘ SARY:) potrzeba ok 250zł Quote
oska1983 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To ja też dokładam 20zl na sterylke, jutro wpłacę razem z deklaracją na marzec;) jeszcze trochę i się zbierze Quote
piechcia15 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 ok w takim razie czekamy na wpłaty:) kto jeszcze chętny do pomocy??:) Quote
Recommended Posts