Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sarunia pobiegala sobie zElza po sniegu.Siersc ju jej ladnie odrasta a i juz nie jest takim szkieletorkiem .Boczki sie jej ladnie zaokraglily bo to lasuch niesamowity.Bardzo lubi przytulac sie do czlowieka a domku brak.

Posted

Niestety nie zabralam aparatu ale i tak bylam sama z nimi na spacerku a boje sie je odpinac ze smyczy wiec o nonmalne zdjecia trudno bo zaraz przybiegaja i przytulaja sie.Postaram sie nastepnym razem.

Posted

doszło 20zł od anonima:)

już zapłaciłam za luty:)
Dziewczyny powinniśmy zorganizować jakąś kasę na sterylkę. To byłby koszt ok 250zł, może grosz to grosza i damy jakoś radę??macie jakiś pomysł?

Posted

a ja w sobotę miałam śmieszną sytuację bo dzwonił koleś i pyta na jakiej ulicy sa te szczeniaki z ogłoszenia bo chciałby zobaczyć je, no to ja mówię że na Partyzanckiej (nasze schronisko) bo myślałam, ze chodzi o grupowe allegro szczeniaków. I on ciągnie dalej że chciałby jednego i czy może przyjechać, no ja mówię że ok bo jestem w schronie więc go przemagluję:) no i dzwoni za jakieś 30 min i pyta " a gdzie jest w Kluczborku ta Partyzancka bo GPS nie może znaleźć" i ja w śmiech!! ale nie porozumienie:) on o niebie ja o chlebie i tak sie dogadaliśmy:) ale koleś chciał szczeniaka tu i teraz więc odesłałam go z kwitkiem:)bo nasze maluszki oczywiście potrzebuja sprawdzonych domków prawda:)

Posted

Grunt to dobre ogłoszenia :) a takie już mają

Zobaczcie jakie ogłoszenie znalazłam na allegro: Witam mam do zaoferowania Panstwu Mastify Włoskie psy obronno-strurzujace. Pieski urodzone 1.11.09 masci czarnej posiadaja ksiarzeczki zdrowia. Jest to rasa mało popularna w polsce tagze nie traficie panstwo na tagiego drugiego psa na spacerze. Pieski sa chowane z dzieckiem. Prosze ruwnierz o rozwage poniewarz sa tao duze silne psy przekraczajace waga 70 kg a zarazem wymagajace uwagi. na ostatnich zdieciach przedstawiam brata ojca szczeniat ma on w tej chwili 6 miesiecy i warzy 40kg. . tel ....
Bardzo mi się podobało:) Chyba więcej błędów nie można było zrobić

Posted

teraz jak już Atena pojechała do nowego domku, to Sarę umówimy na sterylkę:) a niech ma juz dziewczyna z głowy:)

kochani zapraszam
na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami.
Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest:)