Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piechciu, pamiętam, że Bjuta deklarowała chyba 20zł. I ktoś jeszcze. Dobra, jutro przejrzę wątek, sprawdzę i powysyłam PW.

Nie musisz wystawiać adresu na widok publiczny! Wystarczy podsyłać na PW.

Wiosna mówiła - żebym znów czegoś nie pokręciła - że za szczeniaki nie liczy. Może później, jak trzeba będzie je dokarmiać, ale nie było o tym mowy. Mogą dojść koszty szczepień, odrobaczenia i takie tam. Tak myślę.

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam PW z prośbą o pomoc. Mimo najszczerszych chęci niestety nie jestem w stanie wspomóc rodzinki finansowo, bardzo Wasz przepraszam, ale aktualnie jestem osobą bezrobotną ( bez prawa do zasiłku ) i nie mam żadnych dochodów. Trzymam jednak mocno kciuki za chłopaków i ich dzielną mamę.

Posted

ja już sie nie pakuję w grupowe bazarki:) to zawsze dodatkowe utrudnienie,bo wysyła sie później na raty i takie tam:( a poza tym czasu nie mam choć bardzo bym chciała zrobić mnóstwo bazarków i kupę kasy zarobić dla psiaków :p ale jak narazie pracuje nad wydłużeniem dobry chociaż o godzine lub tygodnia o jeden dzień :eviltong::eviltong:

Bjuta nie dawała deklaracji tylko prosiła o nr konta na jednorazową pomoc więc jej go wysłałam. Przejżałam cały watek i nie umknęła mi żadna deklaracja...niestety:(

Posted

Dostałam PW i dziś wieczorem przeczytałam. Znam wątek. Najważniejsze, że dzięki super akcji cała rodzinka jest bezpieczna. Teraz, niestety, schody codzienności. Przykro mi, że niewiele mogę w tym momencie pomóc, bo akurat i "domowi" mają problemy ze zdrowiem, ale na dziś deklaruję na Sarę 20 zł miesięcznie i rano wysyłam 40 zł na listopad i grudzień. Skoro Maskotka już szczęśliwa w domku, to kolej na pomoc Sarze. I mizianko dla ślicznych maluchów oczywiście!

Posted

Głaski i mizianka przekazuję na bieżąco :)
Sara jest już całkiem spokojna, chyba zrozumiała, że tutaj może zostać bezpieczna na.. stałe, bo ona chyba tak to zrozumiała :-( No, ale mam nadzieję, że będziemy ostatnim i najostatniejszym przystankiem na jej drodze.
Małe ssacze rosną, jakby im ktoś drożdże do jedzenia dawał :loveu: Ale robią się też coraz bardziej ruchliwe, trochę gryzą, kąsają, zaczynają się ze sobą bawić :loveu: (ja chyba nadużywam tej ikonki )

Chciałabym rozliczyć transport. Patryk jadąc do Klembowa i Łodzi zrobił łącznie ponad 600km, koszt łączny to 300zł. Od Łodzi do nas było 135km w jedną stronę. Jak mam to podzielić, co komu wpisać?
Koszt hoteliku to 12zł przy podstawowej karmie - Boschu. Ale dla Sary będzie to Pro Plan bez zmiany ceny. Dla maluszków natomiast prosimy tylko o karmę, za nie nie weźmiemy ani złotówki (przynajmniej dopóki nie zrobią się z nich wielkie, futrzate, gryzące wszystko i żarłoczne potwory :evil_lol:). Ale jeść już zaczynają, więc jeśli to możliwe to karmę trzeba zamówić jaknajszybciej. Jeśli brakuje pieniędzy, to najpierw karma, później my.
Aha, i trzeba też maleństwa koniecznie odrobaczyć i niedługo też zaszczepić. Muszę porozmawiać z Wetem o tym co i kiedy, bo ja takich maluszków już daawno nie miałam "w rękach". Będę jutro lub pojutrze w Gliwicach, więc dopytamy dokładnie i zakupimy od razu co będzie trzeba.

Chyba tyle ;)

edit: nie, nie tyle :lol:
Sarę trzeba będzie odpchlić i też odrobaczyć. Drapie się strasznie. Nie wiem, czy teraz można to robić, kiedy maluchy jeszcze piją, ale nawet jeśli nie to zaraz później.

Posted

a więc tak...
oczywiście trzeba robić wszystko co konieczne.Odpchliwac chyba nie wolno karmiącej to później najwyżej się to zrobi, pomęczy się jeszcze. Dla maluchów możesz kupić co uważasz i do rachunku dołączyć:) ja zaraz ruszam z kolejnymi bazarkami to jakoś kasę się skombinuje:)
troche nie czaje z tym transportem:) czyli nasza działka to jest 135kmx2=270km? to proszę to przeliczyć na złotówki i tez dopisać:)aby wiadomo było ile wynosi zadłużenie:)jak już się wszystko podliczy to przeleje kasę.Bo mam :D tylko nie wiem ile kasy trzeba

dostałam kase od agaty51 30zł , zula31 20zł i od madcat 121zł:D dziękujemy:D

Posted

Mam dobra wiadomość.

Baldek2 zadeklarowała 20 zł miesięcznie dla Saruni i bobasów. :multi:

Propozycja Wiosny, aby kilometry z hoteliku do łodzi podzielić na pół jak najbardziej właściwa - co sądzicie?
To koło 70 zł :oops:

Posted

Myślę, że podział taki, jaki omówiłyśmy z Negri będzie sprawiedliwy. Wobec tego 135km w jedną stronę x 2 strony i x 0,50gr = 135zł, do podziału na obie sunie = 67,50zł
Jutro jedziemy do Gliwic, do Weta.

Posted

A ja myślałam ( o naiwności), że jak tyle pw wysłałam, to mama i szczeniaki będę już [FONT=Verdana]zabezpieczone[/FONT]:shake:.
Jednorazowo mogę wysłać ok. 30,00.

Posted

no zrobiłam pożądek w finansach bo był niesamowity bałagan jak się okazuje. To co jest zaznaczone że wpłacone to znaczy że mam na koncie,a jak nie to czekam na wpłaty.
Baldek2 prosimy o wpłatę:) dość sporo jest kasy z jednorazowych wpłat więc bez problemu zapłacimy za wszystko,ale deklaracji nadal brakuje ;( wybaczcie mi niedociągnięcia,ale pierwszy raz prowadzę księgowość czyli coś czego nienawidzę:( jeśli dopatrzycie się błędów to gadać.:oops: