majqa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Smyku']Przekopałam służbowy komputer i już nie potrzebuję Izuni łachy. (...) Ależ potrzebujesz, potrzebujesz ... litości. Smysiu, poproszę numer tel. do Twojego męża. :oops: :oops: :oops: Isadorko, jeśli myślisz, że nie zobaczyłam Twojego podjudzającego wpisu to ... oj, myyyylisz siemmmmmmmmmm!!!!!!! :mad: :evil_lol: :evil_lol: :mad: Quote
Smyku Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 mój małż Ciebie serdecznie pozdrawia i przesyła miziańce dla zwierzyńca . Quote
GoniaP Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Smyku']mój małż Ciebie serdecznie pozdrawia i przesyła miziańce dla zwierzyńca .[/QUOTE] :-(:-(:-( OOOOOOOOOOo, to już ma inną!!:placz::placz::placz: Quote
majqa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Smyku :loveu:, z całego serca ślę całusy i podziękowania Tobie i Twoim Bliskim, a osobne, wprost namiętne buziole dla Syneczka. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
majqa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='GoniaP']:-(:-(:-( OOOOOOOOOOo, to już ma inną!!:placz::placz::placz:[/QUOTE] Błahahahaha, skoro Mąż Smyku wybrał mnie, no cóż, wygrywam! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Isadora7 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='majqa']Jadzia mówi: do - bla - nocka! ;)[/QUOTE] Kobranocka Quote
majqa Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 GoniaP napisał(a):Jak Jadziunia spędziła dziś dzień? Na wcinaniu, skakaniu i tarzaniu się do upadłego. Quote
majqa Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Smyyyyyyyyyku!!!!!! :loveu: Masz bezwględny zakaz buszowania po moim koncie!!!!!!!!!!!!!! :-( Niesforna Kobieto, idę popełnić przez Ciebie harakiri... Gorące buziaki i podziękowania ode mnie i od Jadzi za kolejną pomoc dla niej (100zł) ... :oops: :oops: :oops: Quote
GoniaP Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 majqa napisał(a): A co Ty wieniec Smykowi dajesz??? :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
majqa Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Każdy w serduszku zobaczy to, co chce. :lol: Quote
Isadora7 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 majqa napisał(a):Każdy w serduszku zobaczy to, co chce. :lol: jasssssssssne Quote
Ajula Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 mam nadzieję, że dzisiejszy dzionek także był miły :lol: Quote
majqa Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Ajula napisał(a):mam nadzieję, że dzisiejszy dzionek także był miły :lol: Pełen lajt. Jadzia już zawłaszczyła łóżko. W nd. do niej jadę. Aha... Jadzia, jak kręci się ktoś obcy, a ona go usłyszy, daje ognia - szczek, wycie, zawodzenie, prawdziwa gardłowa finezja. Quote
Ajula Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 majqa napisał(a): Jadzia, jak kręci się ktoś obcy, a ona go usłyszy, daje ognia - szczek, wycie, zawodzenie, prawdziwa gardłowa finezja. ha ha w mojej klatce dwa piętra niżej mieszkają dwie sheltie - one też dają takie koncerty, że oszalec można :evil_lol: aż mi w uszach świdruje od tych ich cienkich głosików już chyba wolę konkretne ryknięcie mojej Hexi :lol: Quote
majqa Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Ajula napisał(a):(...) już chyba wolę konkretne ryknięcie mojej Hexi :lol: Wcale się nie dziwię, taki odgłos jest bardziej strawialny dla ucha. :lol: Quote
BasiaD Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 JAgódko wracaj na początek przypominać o sobie cioteczkom! Quote
majqa Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Smyku napisał(a):Witaj Jadziu Witamy Aniołka Jadziowego! :loveu: Jadzia już wychodzi z mamą...ależ ulga...za to mama coś nie może się opamiętać z kursowaniem do niej. :lol: Jadzia wychodzi chyba ze 3 razy częściej niż moje, łódzkie niunie. Udało mi się wczoraj wystopować mamę, bo gotowa była iść do Jadzi o 3 w nocy żeby ją wypuszczać. :roll: Jejku, przecież sunia o tej godzinie śpi to raz, a mamy nogi i kondycja nie wytrzymają takiej bieganiny to dwa. Quote
Recommended Posts