Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Smyku']Przekopałam służbowy komputer i już nie potrzebuję Izuni łachy. (...)
Ależ potrzebujesz, potrzebujesz ... litości. Smysiu, poproszę numer tel. do Twojego męża. :oops: :oops: :oops:
Isadorko, jeśli myślisz, że nie zobaczyłam Twojego podjudzającego wpisu to ... oj, myyyylisz siemmmmmmmmmm!!!!!!! :mad: :evil_lol: :evil_lol: :mad:

Posted

[quote name='Smyku']mój małż Ciebie serdecznie pozdrawia i przesyła miziańce dla zwierzyńca .[/QUOTE] :-(:-(:-( OOOOOOOOOOo, to już ma inną!!:placz::placz::placz:

Posted

Smyku :loveu:, z całego serca ślę całusy i podziękowania Tobie i Twoim Bliskim, a osobne, wprost namiętne buziole dla Syneczka. :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='GoniaP']:-(:-(:-( OOOOOOOOOOo, to już ma inną!!:placz::placz::placz:[/QUOTE]
Błahahahaha, skoro Mąż Smyku wybrał mnie, no cóż, wygrywam! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Smyyyyyyyyyku!!!!!! :loveu: Masz bezwględny zakaz buszowania po moim koncie!!!!!!!!!!!!!! :-( Niesforna Kobieto, idę popełnić przez Ciebie harakiri... Gorące buziaki i podziękowania ode mnie i od Jadzi za kolejną pomoc dla niej (100zł) ... :oops: :oops: :oops:

Posted

Ajula napisał(a):
mam nadzieję, że dzisiejszy dzionek także był miły :lol:

Pełen lajt. Jadzia już zawłaszczyła łóżko. W nd. do niej jadę. Aha... Jadzia, jak kręci się ktoś obcy, a ona go usłyszy, daje ognia - szczek, wycie, zawodzenie, prawdziwa gardłowa finezja.

Posted

majqa napisał(a):
Jadzia, jak kręci się ktoś obcy, a ona go usłyszy, daje ognia - szczek, wycie, zawodzenie, prawdziwa gardłowa finezja.

ha ha w mojej klatce dwa piętra niżej mieszkają dwie sheltie - one też dają takie koncerty, że oszalec można :evil_lol: aż mi w uszach świdruje od tych ich cienkich głosików
już chyba wolę konkretne ryknięcie mojej Hexi :lol:

Posted

Ajula napisał(a):
(...) już chyba wolę konkretne ryknięcie mojej Hexi :lol:

Wcale się nie dziwię, taki odgłos jest bardziej strawialny dla ucha. :lol:

Posted

Smyku napisał(a):
Witaj Jadziu

Witamy Aniołka Jadziowego! :loveu:
Jadzia już wychodzi z mamą...ależ ulga...za to mama coś nie może się opamiętać z kursowaniem do niej. :lol: Jadzia wychodzi chyba ze 3 razy częściej niż moje, łódzkie niunie. Udało mi się wczoraj wystopować mamę, bo gotowa była iść do Jadzi o 3 w nocy żeby ją wypuszczać. :roll: Jejku, przecież sunia o tej godzinie śpi to raz, a mamy nogi i kondycja nie wytrzymają takiej bieganiny to dwa.