bico Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Cajus JB']Mogę Olka wkleić na nk u siebie i polecać. Jeśli ma już w miarę zaklepany DT to przydało by MU się jakieś konto.[/quote] no właśnie DT nie ma zaklepanego w tym tkwi problem:-( pewnie kasa i tak na leczenie się przyda - pytanie o konto, to pytanie do Ada-jeje. Quote
Cajus JB Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Ada-jeje już nie ma. Prośba o domek jest w opisie. Mogę wkleić i zostawić link tu do Olka. Albo pinezkę na zdjęciu do któregoś ze schronów. Zuzilkowa jest od jej linku tu trafiłem. Quote
bico Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Cajus JB']Ada-jeje już nie ma. Prośba o domek jest w opisie. Mogę wkleić i zostawić link tu do Olka. Albo pinezkę na zdjęciu do któregoś ze schronów.[/quote] każda pomoc jest na wagę złota;) Quote
Cajus JB Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Wklejony Link do OLKA [url=http://nasza-klasa.pl/profile/25776426/gallery/album/15/450]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url] Quote
bico Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Cajus JB']Wklejony Link do OLKA [URL="http://nasza-klasa.pl/profile/25776426/gallery/album/15/450"]Logowanie do nasza-klasa.pl[/URL][/quote] Bardzo, bardzo dziękujemy;) Quote
Cajus JB Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='bico']Bardzo, bardzo dziękujemy;)[/quote] Chociaż tak mogę pomóc Quote
zuzlikowa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Cajus JB...dziękuję!:loveu: Czasami maleńkie offy sie przydają. Oleczku...spokojnej nocki! Quote
Isadora7 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Matko taka drobnica, taki delikatny psiak :( Quote
IKA & SONIA Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Zuzliowa dzięki za sprowadzenie pomocy :loveu::loveu::loveu: Jak się ma dzisiaj Oluś??? Nie mogłam spać w nocy, oby wyzdrowiał i znalazł wspaniały dom ... Quote
Jasza Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Jestem, ale z DT nie pomogę i nie mam pomysłu... Tak strasznie mi żal malizny... mogę 10 PLN wysłać, podajcie konto na PW. Tylko tyle... Quote
Ada-jeje Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Olus nocke przespal super, jak rano zeszlam do niego to juz zaliczyl sobie jedna koopke, dalm mu miche karmy ktora spalaszowal w mig, wyprowadzilam na maly spacerek gdzie zrobill jeszcze jedna koopke, ale sie nie wysikal, chyba jednak przeszkadza mu prostata. Moj DT powinien opuscic jak najszybciej, ze spcerku nie chcial wrocic baardzo ciagnal w kierunku swojego domu. Chodze z nim do parku a po drugiej stronie parku jest jego dom. Napewno niejednokrotnie sam biegal po parku i gdybym go spuscila z linki trafil by bezblednie do domu. Podaje konto i poprosze hanek o wklejenie go do piewszego posta. Jak bede w lecznicy na kroplowce to zapytam kiedy najwczesniej Olus moze byc operowany? [B]Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom[/B] ul. Żeromskiego 6 32-500 Chrzanów PKO BP Oddz. I w Chrzanowie 24 1020 2384 0000 9502 0095 0717 Quote
magda222 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Dopiero teraz tu trafiłam.Biedny maluszek :placz: Nie mogę w żaden sposób pomóc,ale chociaż porozsyłam link do tego wątku. Quote
Jasza Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Dzisiaj wysyłam przelew, tylko pocztą, więc może dojdzie jutro, a może w poniedziałek, nie moge inaczej. Co wpisać w tytule przelewu? Dla Olka? Wystarczy? Nie mogę przestać o nim myśleć...:placz: Ile może mieć latek? I gdzie bedzie do czasu operacji oraz po niej? Quote
Ada-jeje Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Na przelewie prosze wpisac swoj nick z dopiskiem dla Olka, czekamy tez na DT, bo tylko w domowych warunkach Olek moze byc po operacji. Zauwazylam tez ze Olus bardzo malo pije. Quote
fizia Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/8803/s7301808.jpg[/IMG] Quote
taks Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Ada-jeje']NZauwazylam tez ze Olus bardzo malo pije.[/quote] No ale miał kroplówkę i je "mokre" to nawodniony... Mnie kurcze martwi, że nie siusia a po kroplówce powinien i to sporo. Oby się nie okazało, że cewka niedrożna:shake: Jakby było mało, dochodzi jeszcze konieczność sprawdzania czy pęcherz nie jest przepełniony, byc może środki rozkurczowe, ciepły okład na brzucho... Będzie dziś u weta? Quote
Ada-jeje Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Taks wczoraj po kroplowce sikal baardzo duzo, pozniej popoludniu tez, ale dzisiaj w garazu zastalam tylko koopke a sikow nie bylo i na spacerze tez sie nie wysikal tylko zrobil druga koopke. Tak dzis tez jade z nim na kroplowke. Quote
IKA & SONIA Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Mój Gustawek [*] też miał takie same problemy rok temu i dokładnie taki sam był przebieg choroby. Nie chciał pić, a siku było sporadyczne. Karmiłam go na siłę mokrym, cały czas leżał, a jak wstał to przybierał pozycję charakterystyczną do tej choroby, która zmniejszała ból nerek i prostaty. Po ok tygodniu nawadniania miał kastrację, która wpłynęła pozytywnie na powiększoną prostatę i wszystko wróciło do normy. Oluś trzymaj się dzielnie!!! Quote
Laima Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Jaka bida. :( Rzeczywiście ma wyraz pyska taki ufny, jak buzia dziecka... Jaką ma mieć operację? Chodzi o kastrację? Quote
Javena Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Witam wszystkich!! Jestem zrejestrowana dopiero od wczoraj.Chciałabym pomóc choć niewielką kwotą.Jestem zielona w tym wszystkim.Do tej pory pomagałam zwierzetom wklejając zdjecia na NK i wysyłając jakies drobiazgi na rózne konta.(Tyle na ile mnie stac)Moze z czasem naucze sie wiecej:;).Pozdrawiam serdecznie!!!! Quote
IKA & SONIA Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Laima']Jaka bida. :( Rzeczywiście ma wyraz pyska taki ufny, jak buzia dziecka... Jaką ma mieć operację? Chodzi o kastrację?[/quote] Oluś ma mieć operację na prostatę. Zobaczymy co dzisiaj powiedzą weci. Quote
Recommended Posts