Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja Was witam serdecznie:multi:
Będe czekać na dalsze info o maluszku i postaram sie pomóc z całych sił ile i jak tylko będę mogła.

Posted

Witaj Emi :loveu: Ja jutro wezmę kilka pampersów na wszelki wypadek jak będziemy przeprowadzały Olusia z Hanek do DT, a potem jakby zaszła potrzeba to może faktycznie Emi podesłałabyś podkłady. Miejmy jednak nadzieję, że nie będą potrzebne!

Posted

[quote name='magda222']A ja przepraszam jeśli nie doczytałam,ale czy już wiadomo kiedy Oluś ma mieć operację?[/quote]

Zabieg będzie najwcześniej za ok 2 tygodnie. Na razie Oluś jest zbyt odwodniony :shake:
M

Posted

Ada-jeje nie ma netu, więc ja napiszę.

Nie mam dobrych wieści, niech to szlag:shake: Olek ma nieco więcej siły, zaczął się więcej ruszać, no i okazało się, że znosi go na lewą stronę, nie omija przeszkód tylko w nie wchodzi, a jak są wyższe to staje i nie wie co robić. Jego prawa źrenica nie reaguje. Wetka obstawia krwiak albo guza mózgu. Dokładna diagnoza wymaga użycia rezonansu magnetycznego, co jest możliwe obecnie tylko w Warszawie, a przybliżony koszt to 1500 zł. Nagrałam filmik w garażu u Ada-jeje, jak mi się uda wgrać na jakiś serwer to wam pokaże jak to wygląda...

Posted

Ożesz... a miało być tak dobrze... już było dobrze...:( ale słuchajcie, wierzę w nas, już nie raz zgromadziliśmy tyle środków żeby ratować inne bidy, nawet gdyby to i tak nam się uda.

Posted

[quote name='hanek']Lara, ale rezonans nie daje gwarancji, że Olek przeżyje. To może być guz mózgu, a psów z guzem się chyba nie operuje...[/quote]

:( ale może to jest najgorsza z najgorszych diagnoz, wierzę, że nie będzie aż tak źle! :(

Posted

[quote name='__Lara']:( ale może to jest najgorsza z najgorszych diagnoz, wierzę, że nie będzie aż tak źle! :([/quote]
Tak, guz to chyba najczarniejszy scenariusz.

Posted

A myślałam że już będzie dobrze:-(bidulek..mam nadzieje, że to pomyłka i jakoś się wyliże maleństwo i wyjdzie z tego obronną łapką:-(
Czekamy na dalsze, mam nadzieje dobre wieści.

Posted

[quote name='hanek']Ada-jeje nie ma netu, więc ja napiszę.

Nie mam dobrych wieści, niech to szlag:shake: Olek ma nieco więcej siły, zaczął się więcej ruszać, no i okazało się, że znosi go na lewą stronę, nie omija przeszkód tylko w nie wchodzi, a jak są wyższe to staje i nie wie co robić. Jego prawa źrenica nie reaguje. Wetka obstawia krwiak albo guza mózgu. Dokładna diagnoza wymaga użycia rezonansu magnetycznego, co jest możliwe obecnie tylko w Warszawie, a przybliżony koszt to 1500 zł. Nagrałam filmik w garażu u Ada-jeje, jak mi się uda wgrać na jakiś serwer to wam pokaże jak to wygląda...[/quote]

:-(:-(:-(fatalnie to brzmi:placz:

wobec tego jakie są plany diagnostyczne i lecznice wobec Olka na najbliższy czas..?

Guest Elżbieta481
Posted

1.500 zł?:angryy:A dlaczego nie parę milio:angryy:nów?
Gdyby nie to oko to pomyślałabym raczej o błędniku.
E/W.