IKA & SONIA Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Radunia dzięki za baner, zaraz go podepnę. Dziękujemy również wszystkim cioteczkom, które wspierają finansowo i duchowo Olusia. Martwi mnie ten brak DT :-( Quote
bico Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 przelewam na leczenie, utrzymanie i DT Olka, 100 zł na konto Proanimalsów. Quote
Jasza Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 To już 160 PLN!! Tylko DT nie widać.... Quote
Nikus Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Jasza']To już 160 PLN!! Tylko DT nie widać....[/quote] a co z tym Wrocławiem? jest ktoś w stanie to sprawdzić i porozmawiać tam na miejscu? Quote
IKA & SONIA Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Nikus']a co z tym Wrocławiem? jest ktoś w stanie to sprawdzić i porozmawiać tam na miejscu?[/quote] Nikus Ada-jeje ma Negri we Wrocławiu i na pewno sprawdzi to DT. Quote
Jasza Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Musimy chyba poczekać na Ada-jeje.... Quote
Anna_33 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Finansowo, to juz prawie pograzona jestem..na razie wrzucilam link do boguszyckiego watku, moze jakis kacik w jakims dt sie znajdzie.. Mial psiak szczescie, ze na Was trafil.. Quote
IKA & SONIA Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Jest DT :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Nasza kochana Asia, która miała na tymczasie kociaki zapytała teściowej i ta Pani zgodziła się. Pani nie ma psiaka w domu i ma dużo czasu, więc może zająć się chłopakiem przez jakiś czas. Jestem umówiona z Asia na sobotę. Rano pojedziemy z Hanek do lecznicy na kroplówkę z Olkiem a potem zawieziemy go do DT :loveu::loveu::loveu: Quote
Nikus Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 :multi:[quote name='IKA & SONIA']Jest DT :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Nasza kochana Asia, która miała na tymczasie kociaki zapytała teściowej i ta Pani zgodziła się. Pani nie ma psiaka w domu i ma dużo czasu, więc może zająć się chłopakiem przez jakiś czas. Jestem umówiona z Asia na sobotę. Rano pojedziemy z Hanek do lecznicy na kroplówkę z Olkiem a potem zawieziemy go do DT :loveu::loveu::loveu:[/quote] :crazyeye: uszypnijcie mnie to mi się nie śni?:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:suuuuuuuuuuuuperrrrrrrrr:multi::multi: Quote
Laima Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='IKA & SONIA']Jest DT :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Nasza kochana Asia, która miała na tymczasie kociaki zapytała teściowej i ta Pani zgodziła się. Pani nie ma psiaka w domu i ma dużo czasu, więc może zająć się chłopakiem przez jakiś czas. Jestem umówiona z Asia na sobotę. Rano pojedziemy z Hanek do lecznicy na kroplówkę z Olkiem a potem zawieziemy go do DT :loveu::loveu::loveu:[/quote] :multi: Baaaardzo się cieszę! Quote
Kasik28 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [SIZE=6][B]Mam wstępnie chętnego, który by się zajął psiakiem na jakiś czas. Człowiek jest z Mazowieckiego. Może być??[/B][/SIZE] [SIZE=6][B]Proszę o kontakt.[/B][/SIZE] Quote
Kasik28 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Oki :) Własnie przeczytałam, ze psiak znalazł już domek :) Super!!! :) Quote
IKA & SONIA Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 DT już mamy, ale koszty leczenia będą wysokie :-(. Najpierw kroplówki, które Oluś musi dostawać przez 2 tygodnie, gdzie koszt jednej wizyty to 25 zł. W późniejszej kolejności dojdą koszty operacji i kastracji. Quote
Jasza Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Hura, hura!!! Kasik, Tobie też dzięki wielkie!!! Jak fajnie przeczytać na fajrant takie wieści! Teraz może juz być tylko lepiej!!!:Cool!: Quote
Kasik28 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='IKA & SONIA']DT już mamy, ale koszty leczenia będą wysokie :-(. Najpierw kroplówki, które Oluś musi dostawać przez 2 tygodnie, gdzie koszt jednej wizyty to 25 zł. W późniejszej kolejności dojdą koszty operacji i kastracji.[/quote] No to pieniądze zbieramy dalej! :) Quote
Ulaa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Straszne :-o Oluś jest bardzo podobny do Tatusia [*]. Może ci ludzie zechcieliby go adoptować na stałe, o ile jeszcze nie mają nowego psiaka? Quote
IKA & SONIA Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Ulaa']Straszne :-o Oluś jest bardzo podobny do Tatusia [*]. Może ci ludzie zechcieliby go adoptować na stałe, o ile jeszcze nie mają nowego psiaka?[/quote] Ja to najchętniej widziałabym Olusia w domu na podusi i w towarzystwie dzieci. Podobno na krótkim spacerku bardzo piszczał za nimi :-( Quote
Ulaa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Tam jest dziecko - całkiem fajny chłopczyk ;) Tak tylko sugeruję. Straszne, co ludziska wyprawiają i to praktycznie "sąsiedzi" :angryy::mad: Quote
IKA & SONIA Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Ulaa'][B]Tam jest dziecko - całkiem fajny chłopczyk[/B] ;) Tak tylko sugeruję. Straszne, co ludziska wyprawiają i to praktycznie "sąsiedzi" :angryy::mad:[/quote] Tak wiem, ale Tatuś mieszkał w kojcu, a Oluś jak na moje oko to "domowy" piesek. Quote
Ada-jeje Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Wszystko juz wiecie bo IKA & SONIA napisala. Olus :mad:zrobil mi dzisiaj juz trzecia koope w aucie podczas jazdy do weta. Nie mialam dzisiaj sily utrzymac Olka podczas kroplowki, widac ze odzyskuje sily ale prostata przeszkadza mu w widoczny sposob. Nawet na ulamek sekundy nie usiadl, nie polozyl sie podczas krplowki, zrobilismy tez przerwe zeby mogl sie poruszac i zrobic siku, tez to nic nie dalo zipial caly czas wyrywal sie i posikiwal podczas kroplowki. Pozniej pojechalam z nim do p. Beatki na kawe zeby Olus mogl sobie troche pochodzic po ogrodku a nie od razu do domu i do garazu. Olus nie moze sie swobodnie poruszac jest caly czas wygiety i drepcze w kolko bojac sie polozyc czy tez usiasc. Pod koniec wizyty dostal porcje rosolowa ale tylko miesko z niej, zero kosteczki no i oczywiscie w drodze powrotnej jest druga koopa w aucie.:angryy: Zaraz musze isc to wysprzatac bo tez dostalam namiar na DT i pojade go sprawdzic. :loveu: Tak ze mamy dwa DT do wyboru na miejscu. Teraz tylko kochane cioteczki prosimy o wsparcie finansowe, koszt jednej wizyty to 25 zl a bedzie przez dwa tygodnie. Za wczesnie dzis mowic o operacji polaczonej z kastracja. Na domiar zlego Olus ma zapalenie spojowki prawego oczka i trzeba mu zakrapiac, krople dostalam do domu. Spadam czyscic auto i jade sprawdzic DT. Na pewno tez Olus nie moze isc do DS w miejsce tatusia bo jest to psinek krotkowlosy, nie nadajacy sie do kojca.:shake: Quote
dorixx Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Olek zaprasza na swój bazarek [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/kram-na-olka-do-4-10-09-a-147311/#post13028839[/url] Quote
Ada-jeje Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Poszlam do bidulka zobaczyc jak sie czuje :crazyeye: a on stal bo nie mogl sie polozyc, trzeba mu pomagac zeby sie polozyl, podobne problemy ma ze wstawaniem, dalam mu troche pojesc i chcialam go polozyc, przed tym poprawiajac jego poslanko. Podnioslam wszystko zeby wytrzepac a tu mokra tektura na samym dnie i kolejno poduszka, nawet kocyk ktorym byl przykryty. Znaczy to ze bidulek w nocy sikal tylko nie mogl wstac i zrobil to na lezaco. Rozmawialysmy tez ze znajoma na temat koop w aucie i doszlysmy do wniosku ze Olek boi sie jazdy samochodem, jest zestresowany i zalatwia sie w aucie. :-( Quote
Recommended Posts