kasiaprodex Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 młody psiak mix sznaucera zachowanie jeszcze szczeniakowate. Został przywiazany na peronie . Do ludzi strasznie wylewny i pcha sie do głaskania. Do innych psow czy to sunie czy tez pieski bez problemowy. Niestety z dogo sa problemy i nie u wszystkich chodzi jak potrzeba min i u mnie problemy dlatego nie moge wstawic zdjec. jezeli ktos moze wsawic to poprosze o e-maila Quote
malawaszka Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [email protected] czekam na zdjeci i info o psie - gdzie teraz przebywa, jaki jest itd... Quote
kasiaprodex Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 zdjecia juz poszły to młody psiak może ma ok 1 roku. Uwielbia wszystkich i wszystkie psy czy duze czy małe czy psy czy sunie. Zachowanie jeszcze takie szczeniackie typu zabawy latanie itd Przebywa w ok. Pruszkowa Ciotka zadawaj pytania bo nie wiec co jeszcze napisac Quote
malawaszka Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 w schronisku czy w hotelu albo w DT jest? bezpieczny? chodzi na smyczy? wiadomo czy potrafi się w domu zachować czy raczej wiesniaczek? ale swietny :mdleje: Quote
kasiaprodex Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 na smyczy chodzi jak z przebywaniem w domu tego niestety nie wiemy. Gdzie przebywa nie jest to schronisko ani hotel mozna to nazwac tymczasowy dom przez DUZE T Quote
kasiaprodex Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 na jakiej przegladarce jestes ze możesz zdjecia wklejac? Quote
Malwi Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 kasia - wyślij fotki na imageshacka albo coś w tym stylu i dopiero je na dogo wrzuć .... niezawodny sposób, działa wszędzie i na każdej przeglądarce ;) Quote
malawaszka Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 firefoxa używam podaje jeszcze dane kontaktowe w jego sprawie - telefon koniecznie Quote
kasiaprodex Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 malawaszka napisał(a):firefoxa używam podaje jeszcze dane kontaktowe w jego sprawie - telefon koniecznie 507-415-468 Dorota 602-655-645 kasia Quote
kasiaprodex Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 malawaszka napisał(a):firefoxa używam a mi i tu tez nie dzialalo Quote
kasiaprodex Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Malwi napisał(a):kasia - wyślij fotki na imageshacka albo coś w tym stylu i dopiero je na dogo wrzuć .... niezawodny sposób, działa wszędzie i na każdej przeglądarce ;) właśnie nie działa próbowałam i tak i tak to wyskakuje mi tabelka z undetined Quote
jasioslawinka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 PILNE! Dzisiaj moja kolezanka znalazla (w Łodzi) czarna suke w typie sznaucera olbrzyma. Niestety jutro prawdopodobnie zostanie odstawiona do schroniska- 4osobowa rodzina w 2-pokojowym mieszkaniu, do tego maja mlodziutka sunie, ktora zaraz bedzie miec cieczke:/ Ogolnie sunia jest grzeczna, spokojnie sobie siedzi na poslanku. tel. 798- 624- 746 Quote
malawaszka Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 jest szansa na jakieś zdjęcie? może ktoś jej szuka? zaniedbana jest? Quote
malawaszka Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=4078 umer: 416 numer chip: 953000005131242 imię: Tosia płeć: suka wiek: ok. 10 lat wielkość: mala rasa: sznaucer miniaturowy data przyjęcia: 2009-11-24 kwarantanna do 2009-12-08 przebywa w boksie: hotel opis: Tosia jest starszą sznaucerką miniaturową. Sunia jest grzeczna, kontaktowa i przyjacielsko nastawiona. Mamy nadzieję, że poszukuje jej właściciel i wkrótce zostanie odebrana. 26.11.2009. Tosia trafiła do boksu z innymi psami, sunia jest bardzo wystraszona, źle się czuje i widać, że nie radzi sobie w nowej sytuacji, mimo iż wszystkie psy, z którymi przebywa są małe i łagodne. Tosia potrzebuje domu, to wrażliwa istotka, jak długo przeżyje w boksie? :( Quote
mala_czarna Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Kurka. Ja mam "błąd wczytywania strony". Quote
zerduszko Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Waszka.... nie wynajduj wiecej bid :placz: Quote
malawaszka Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 ta mała jeszcze ma kwarantannę - łudzę się, że odnajdzie ją właściciel :( Quote
leni356 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Limba - na DT, szuka DS http://www.dogomania.pl/threads/174746-Limba-sznaucera-mam-w-rodzinie-DT Quote
jasioslawinka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 przepraszam, ze z odpowiadam z poslizgiem to ta sznaucerka olbrzymia z Łodzi, narazie zostaje- ale dom jest potrzebny na cito http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=50034 Quote
malawaszka Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 mogę te zdjęcia na maila prosić albo tutaj? bo stamtąd nie umiem zapisać :oops: a dałabym ją na stronę i na allegro sznaucerowe - co ze sterylką? pewnie nie ma szansy? uważajcie, żeby do rozmnażania jej ktoś nie wziął! mój mail [email protected] Quote
brazowa1 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 dwa sznaucerowate ze schroniska w Starogardzie.Czarny to młodziak,okolo 1,5 roku,pieprz-sól,jest starszym,około7-8mioletnim psem.Czarny to dramat,a jego pieprzakowy kolega to dramat do kwadratu. Pieprz-sól rzadko wychodzi z budy,gdy na wybiegu jest człowiek,boi się.Ale to nie jest tak,ze jest psem dzikiem,wiem,ze w domu ,będzie porządnym,dobrym sznaucerem.Chciałam mu podac stronghold,zdybałam go w budzie,podniosłam dach,zakropiłam,nie miał nawet odruchu capniecia mnie,czy pokazania zębów.Patrzył tylko na nas przerażonym wzrokiem. Wiem,ze to dobry pies. Wyglada fatalnie,wiem,wiem. Quote
brazowa1 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Wiecie co? nie piszcie o tym wieku,dowiem sie na ile wycenił go wet,teraz do mnie doszło,ze może byc młodszy,tylko jest wyniszczony.Ma długi ogon. Czarny jest bardziej ekspresyjny,młody,fajny pies,pierwszy nawiązuje kontakt,nie ma depresji,pieprz-sól,niestety tak. Czarny ma fajną szorstką sierść,gdyby ktos dał mu szanę,a następnie podtrymował,zadbał-będzie miał fajnego sznaucerka.Oba psy toleruja inne psy,zresztą-nie maja innego wyjścia :( Quote
malawaszka Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 ale fajne psiaki... dodam je na stronę i na allegro sznupkowe - brązowa jakie namiary podawać? Quote
brazowa1 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 na mnie proszę 727 431 933,z zaznaczeniem,ze nie organizuje transportu,wiec w gre wchodzi tylko województwo pomorskie.Dziękuje malawaszko! Najgorsze jest to,ze nawet nie moge wyjąć i ich wyczesać,bo gdy wrócą potem na swój wybieg z dziesięcioma innymi psami,to moga tego gorzko żałować :( Quote
Recommended Posts