Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

młody psiak mix sznaucera zachowanie jeszcze szczeniakowate. Został przywiazany na peronie .
Do ludzi strasznie wylewny i pcha sie do głaskania. Do innych psow czy to sunie czy tez pieski bez problemowy.
Niestety z dogo sa problemy i nie u wszystkich chodzi jak potrzeba min i u mnie problemy dlatego nie moge wstawic zdjec.
jezeli ktos moze wsawic to poprosze o e-maila

Posted

zdjecia juz poszły

to młody psiak może ma ok 1 roku. Uwielbia wszystkich i wszystkie psy czy duze czy małe czy psy czy sunie.
Zachowanie jeszcze takie szczeniackie typu zabawy latanie itd
Przebywa w ok. Pruszkowa

Ciotka zadawaj pytania bo nie wiec co jeszcze napisac

Posted

kasia - wyślij fotki na imageshacka albo coś w tym stylu i dopiero je na dogo wrzuć .... niezawodny sposób, działa wszędzie i na każdej przeglądarce ;)

Posted

Malwi napisał(a):
kasia - wyślij fotki na imageshacka albo coś w tym stylu i dopiero je na dogo wrzuć .... niezawodny sposób, działa wszędzie i na każdej przeglądarce ;)

właśnie nie działa próbowałam i tak i tak to wyskakuje mi tabelka z undetined

Posted

PILNE!
Dzisiaj moja kolezanka znalazla (w Łodzi) czarna suke w typie sznaucera olbrzyma. Niestety jutro prawdopodobnie zostanie odstawiona do schroniska- 4osobowa rodzina w 2-pokojowym mieszkaniu, do tego maja mlodziutka sunie, ktora zaraz bedzie miec cieczke:/ Ogolnie sunia jest grzeczna, spokojnie sobie siedzi na poslanku.
tel. 798- 624- 746

Posted

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=4078

umer: 416
numer chip: 953000005131242
imię: Tosia
wielkość: mala
rasa: sznaucer miniaturowy
data przyjęcia: 2009-11-24
kwarantanna do 2009-12-08
przebywa w boksie: hotel

opis: Tosia jest starszą sznaucerką miniaturową. Sunia jest grzeczna, kontaktowa i przyjacielsko nastawiona. Mamy nadzieję, że poszukuje jej właściciel i wkrótce zostanie odebrana.
26.11.2009. Tosia trafiła do boksu z innymi psami, sunia jest bardzo wystraszona, źle się czuje i widać, że nie radzi sobie w nowej sytuacji, mimo iż wszystkie psy, z którymi przebywa są małe i łagodne. Tosia potrzebuje domu, to wrażliwa istotka, jak długo przeżyje w boksie?

:(

Posted

dwa sznaucerowate ze schroniska w Starogardzie.Czarny to młodziak,okolo 1,5 roku,pieprz-sól,jest starszym,około7-8mioletnim psem.Czarny to dramat,a jego pieprzakowy kolega to dramat do kwadratu.
Pieprz-sól rzadko wychodzi z budy,gdy na wybiegu jest człowiek,boi się.Ale to nie jest tak,ze jest psem dzikiem,wiem,ze w domu ,będzie porządnym,dobrym sznaucerem.Chciałam mu podac stronghold,zdybałam go w budzie,podniosłam dach,zakropiłam,nie miał nawet odruchu capniecia mnie,czy pokazania zębów.Patrzył tylko na nas przerażonym wzrokiem.
Wiem,ze to dobry pies.
Wyglada fatalnie,wiem,wiem.

Posted

Wiecie co? nie piszcie o tym wieku,dowiem sie na ile wycenił go wet,teraz do mnie doszło,ze może byc młodszy,tylko jest wyniszczony.Ma długi ogon.

Czarny jest bardziej ekspresyjny,młody,fajny pies,pierwszy nawiązuje kontakt,nie ma depresji,pieprz-sól,niestety tak.

Czarny ma fajną szorstką sierść,gdyby ktos dał mu szanę,a następnie podtrymował,zadbał-będzie miał fajnego sznaucerka.Oba psy toleruja inne psy,zresztą-nie maja innego wyjścia :(

Posted

na mnie proszę 727 431 933,z zaznaczeniem,ze nie organizuje transportu,wiec w gre wchodzi tylko województwo pomorskie.Dziękuje malawaszko!
Najgorsze jest to,ze nawet nie moge wyjąć i ich wyczesać,bo gdy wrócą potem na swój wybieg z dziesięcioma innymi psami,to moga tego gorzko żałować :(