Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

numer: 245
numer chip: 953000005131835
imię: Nikita
wielkość: mala
rasa: sznaucerowaty
data przyjęcia: 2009-09-11
kwarantanna do 2009-09-25
przebywa w boksie: hotel

opis: jestem sunią, która trafiła do schroniska w ciężkim stanie,
ale na szczęście zajęły się mną tam nowe panie,
sierść miałam całą posklejaną , właściwie brzydkie dredy,
uwierzyłam człowiekowi na nowo - właśnie wtedy,
długo trwała ta przemiana i zniknęły brzydkie kudełki,
następna pani sprawiła, że zniknęły kleszcze i pchełki,
jak widać na ostatnim zdjęciu byłam zaniedbana,
takiego właśnie miałam pana !!!
uprzedzam PAŃSTWA, na jedno oczko nie widzę
ale daję sobie świetnie radę i już się nie wstydzę,
chciałabym znaleźć CIEPŁY KĄCIK I NOWEGO PANIĄ/PANA
taka mnie właśnie nachodzi myśl każdego ranka.

Kontakt w sprawie adopcji: Basia 609 485 385, mail: [email protected], gg: 5386945

Posted

Zapraszam na wątek Bisa, który o ile się nie mylę jest w typie sznaucera. Więcej informacji na wątku:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1169/kudlaty-maly-bis-troche-pielegnacji-bedzie-cudem-147200/#post13020771[/URL]

[URL="http://img193.imageshack.us/i/bis3t.jpg/"][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/8294/bis3t.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Malwi']
Wstawiam jeszcze fotki psiaka w typie Sznaucera Olbrzymiego (albo Terriera Rosyjskiego - ktoś kto zna te rasy mógłby sie wypowiedzieć?) który trafił do schroniska w tym tygodniu:

Ramzes jest łagodny, pogodny i pełen życia. Gdy się go zobaczy, od razu chce się do niego podejść. Bardzo lubi pieszczoty - jest takim "małym przyjaznym misiem". Z innymi psami raczej się zgadza. Mimo swych dużych rozmiarów, zachowuje się jak szczeniak. Potrafi chodzić na smyczy. Ma około 2 lat.

Psiak po raz 2 wrócił do schroniska... 1 razem podobno zrobił szkody na jakieś 10 tys... co tym razem ? dowiem się wieczorem.

Posted

MA DOM
BARON to prześliczny mieszaniec sznaucera olbrzyma, jest młody ma około 2 lata. Jest wspaniałym psem - potrafi chodzić na smyczy, jest łagodny i przyjacielski. Jeszcze jest wesoły, ale z każdym dniem pokrywa go coraz grubsza warstwa schroniskowego smutku... zaczyna się chować, smutnieje... Szukamy dla niego dobrego domu, gdzie pod okiem kochającego opiekuna rozkwitnie i nabierze blasku.
Baron dogaduje się z innymi psami, kocha ludzi.
Czeka w Ostrowii Mazowieckiej

Posted

malawaszko - ja na początku Kudłacza nazywałam pudlem :evil_lol: ale jak go wyciągnęłam to stwierdziłam, że to sznaucerowaty, ale ty tu jesteś specjaliską ;)
A Otos ma coś ze sznaucera?

Posted

tak tak , już go wrzuciłam... problem tylko taki ze nie wiem dalczego wrócił i chyba za szybko się nie dowiem bo nie wiem kiedy bede w Ostrowie .... a złapać jednego z pracowników na gg to cud świata.. ;/ w kazdym badz rzie jak tylko będę coś wiedzieć od razu napiszę.

Posted

[quote name='koosiek']W Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie czeka staruszek, mix sznaucera i pudla. Proszę o odrobinę zainteresowania Cygankiem, bo psiak powoli gaśnie w schronisku, a domki rozmywaja się jeden po drugim :placz:

to jest w 100% terier rosyjski!!

• 3 weeks later...