leni356 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Wrzuciłam Sida też na wątek kudłaczy, ostatnio dużo domków się zgłasza http://www.dogomania.pl/forum/f28/kudlacze-w-potrzebie-aktualizacja-str-1-3-a-146370/ Quote
malawaszka Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 [quote name='malawaszka']MARCEL - Sznupek mini - schronisko w okolicy Częstochowy [email protected] MANITOU - Nieduży olbrzym lub przerośnięty średniak - okolice Łodzi [email protected] Marcel jest u mnie, a Manitou umarł .... brak mi słów bo miała po niego jechać w niedzielę wspaniała osoba... znowu nie zdążyłam.... przepraszam piesku ['] Quote
malawaszka Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 nie wiadomo co to było... jeszcze przedwczoraj było ok z nim... nagle jakiś atak i umarł.... ['] Quote
mala_czarna Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Waszka, mam pytanie. Wygasło juz ogłoszenie Oskarka na Allegro. Jak się domyślasz, zero ofert, chociaż jak zauważyłam, było dwóch obserwujących. Odnowić mu allegro? Ten Marcelek śliczny chłopak jest!! Wrzuć więcej fotek :) Quote
mala_czarna Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 malawaszka napisał(a):jak możesz to odnów Oskara Zrobione - na 14 dni tym razem. Quote
mala_czarna Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='malawaszka']Dziekuję Ci!!! Oskarkowi jeszcze nie wygasło na Gratce, ale zrobiłam jeszcze i tutaj: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Oskar-czeka-na-kochajacy-dom-W0QQAdIdZ169591471 Mam nadzieję, że to Ci Waszko nie przeszkadza, bo gdyby co to usunę :roll: Quote
malawaszka Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 kochana ja za każdziusieńkie ogłoszonko jestem dozgonnie wdzięczna!!! więc jak możesz to nie pytaj - rób rób rób :) Quote
mala_czarna Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Monia, a zobacz jakie tutaj małe cudo jest do oddania :( http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,8762,L2Fkb3BjamEtcHNhLXBpZXMtc3p1a2EtZG9tdSxzenVrYWosLFN6bmF1Y2VyLCxwMC5odG1s.html# Quote
malawaszka Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 wysłałam maila - mam nadzieje że mają więcej zdjęć Quote
mru Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 kochani! potrzebuję POMOCY dla SZNAUCERA OLBRZYMA z wypadku znaleźliśmy go z TZtem w nocy z soboty na niedzielę... http://zaginionepsy.waw.pl/viewtopic.php?t=5410 szedł niczym człowiek na czworaka... :( po czym potrąciła go jakaś kobieta... :angryy: moim zdaniem dostał już wcześniej :( na szczęście zabrano go do lecznicy, my sprawę monitorujemy :roll: byliśmy u niego wczoraj - niestety spał na prochach w kącie i nie dano nam zrobić zdjęć mamy wpaść na dniach... jak będą zdjęcia, to założę wątek... :( jak odżyje to będę go mogła na spacery zabierać... jest to olbrzym czarny, coś w typie, spory taki ze 30 kg straszna bida, kobita tym samochodem uszkodziła mu łapkę ma też inną ranę tam... wcześniej już kulał... dodatkowo ma ranę szarpaną przy odbycie... więc nie sądzę, że to czyjś pies... z resztą przeglądam ogłoszenia i nikt takiego nie szuka moim zdaniem on nas wtedy w nocy NIE WIDZIAŁ :( wydawało mi się, że jest ślepy... :roll: myślałam, że może jest taki stary wetka oceniła go jednak wstępnie na 5 lat w lecznicy zostanie wyleczony i wykastrowany na koszt gminy! jednak potem może zostać stamtąd wydany KAŻDEMU :(:(:( oni wydają psy bez umowy (nie robią ogłoszeń, więc mało jest chętnych) a dodatkowo wywożą psy na GIEŁDĘ i tam rozdają :(:(:( on nie może na giełdę trafić!!!!! :placz: to straszna bida skończy jako "stróżujący" i umrze na łańcuchu... :/ wspomożemy go na pewno finansowo! i zawieziemy gdzie trzeba! Quote
mala_czarna Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Mru, a w jakiej on teraz lecznicy przebywa? W Wawce gdzieś? Quote
malawaszka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 mru czekamy na zdjęcia i wątek Quote
mru Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 okol. piaseczna :( jutro w dzień TZ podjedzie do niego dziś zadzwonimy zapytamy czy wreszcie miał to szycie i jak się czuje (on się jeszcze nie wypróżniał od dnia znalezienia... :( ale być może nie ma zupełnie czym...) zapytamy też o te jego oczy Quote
mru Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 pies widzi jedno oko ma uszkodzone, ale nie poważnie wet jednak twierdzi, że pies ma "poważne problemy z układem nerwowym", bo "macha ogonem, a np. przy próbie dotknięciu pyska - od razu kłapie, nie ostrzega) no i oczywiście wet myśli tu o eutanazji trzeba go zabrać i zbadać dowiedzieć się, dlaczego on się tak zachowuje, zanim zostaną podjęte decyzje ostateczne... ale to oznacza szukanie tymczasu... Quote
zerduszko Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 mru napisał(a):wet jednak twierdzi, że pies ma "poważne problemy z układem nerwowym", bo "macha ogonem, a np. przy próbie dotknięciu pyska - od razu kłapie, nie ostrzega) Co za :angryy: Co go skłania do takich wniosków, to, że macha i kłapie czy że w ogól macha... przecież kłapanie też jest ostrzegawcze, a ostrzegania można psa łatwo oduczyć. Uwielbiam wetów wywody na temat psiej psychiki.... Quote
malawaszka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 mru załóż mu wątek, żeby tam było wszystko na bieżąco - fotkę się dostawi później jak będzie Quote
mru Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 tak zrobię! ZAPRASZAM! http://www.dogomania.pl/threads/174435-sznaucer-olbrzym-w-potrzebie-potrAE-cona-bida-szybko-trzeba-mu-znaleA-AE-DT?p=13573035#post13573035 Quote
Malwi Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='malawaszka'] [font=verdana] imię: beki płeć: suczka wiek: ok. 5 lat opis:czarna suczka, średniej wielkości. Jest łagodna i spokojna. Kocha ludzi, lgnie do nich i prosi się o głaskanie. Pozwala się nosić na rękach. Nie lubi chodzić na smyczy. Potrzebuje domu, w którym będzie miała możliwość ruchu. świetna dla dzieci, lub starszej osoby. [/font] [font=verdana] [/font] beki dzisiaj pojechała do nowego domku :multi: Quote
Recommended Posts