morisowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 póki co Mojo ma 80 zł deklaracji, oj za mało, za mało... gdzie ta moja dobrze płatna, stała praca? to bym mogła się sama porządnie dołożyć :-( Quote
Ulaa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 :-o Jaka szkoda, że się wyprowadziłam z domu, inaczej wręcz błagałabym Was by móc wziąć to zjawisko na DT! Jest piękny, a do tego psychika... Aż dziw, że jeszcze te wszystkie przejścia mu jej nie wypaczyły. Tymbardziej serce boli przy świadomości, jak on się marnuje, kara za to, że jest normalny, że jest sobą w tym chorym świecie. Dobrze, że ma Was. Macie już jakieś miejsce dla niego na oku? Spróbuję coś tam wpłacić w przyszłym tygodniu, niestety marne grosze, raczej dla uciszenia sumienia za winę gatunku ludzkiego... Trzymaj się Mały. Dobrze, że trafiłeś na takie fajne Ciocie :) Quote
magdyska25 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Ulaa'] Trzymaj się Mały. Dobrze, że trafiłeś na takie fajne Ciocie :)[/QUOTE] I nawet jednego wujka ma fajnego;). Quote
BasiaD Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Mojo wracaj na 1 prosić cioteczki ( i wujków) o pomoc... Quote
morisowa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ulaa, miejsce na oku jest (jak tylko się tam miejsce zwolni), ale deklaracji brak :shake: Apsa, bez stałych deklaracji nic się nie zrobi (wystarczy, że z miesiąca na miesiąc muszę sobie tak z Trevorem radzić...), a te drobne zbierają się w całość. Quote
morisowa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Apsa, wiem, wiem, wszystko jest bez sensu :-( A i głupio mi innych prosić, skoro sama się deklarować nie mogę, bo z tygodnia na tydzień jakoś sobie żyję bez stałej pracy (a priorytetem są chrupki dla moich psów, hotel Trevora i żarełko dla Kręcioła). Quote
morisowa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 "apartament" Mojo, cela w której musi spędzać 24h na dobę bez możliwości wyjścia na spacer choć ten raz w tygodniu... Bardzo radośnie mnie przywitał, no ale mogłam go tylko wymiziać. Nadstawiał się, przytulał do krat. Choć tę chwilę pieszczot dostał. Słodziak, przez kraty absolutnie nie daje odczuć jaki ma potencjał, co potrafi i jak bardzo jest wymagający w obsłudze, by znów nie musiał używać zębów... Quote
lunarmermaid Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Mojo domku i podwórka do pilnowania szuka! Quote
Biafra Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ciężki ten Mojo ...prawie tak jak jego sytuacja :-( Ciągle spada na dno :shake: Podnoszę na saaaaaamą górę :loveu: Quote
BasiaD Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Piękny jest. I wie o co mu chodzi.. Tylko normalnego domku brak.. Domku znajdź się pliss.... Quote
morisowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 27.09.09. ostatni spacer Mojo czy to będzie jego ostatni spacer w życiu..? :shake: mój kochany, mały miś, prawie zmieścił mi się na kolanach ;) Mojo ze swoją trójką wolontariuszy, głaskany, szczotkowany, podziwiany. Szczęśliwy. Ostatni raz..? Nigdy więcej trawy pod łapami..? Nigdy więcej wolności..? ...bo nie jest pluszowym misiem ...bo ma Charakter ...bo większość ludzi by sobie z nim nie poradziła ... Quote
Igusia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 20 zl co miesiac deklaruje.. Podaj prosze konto do wplat na PW Quote
BasiaD Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Wracaj pieseczku na początek.. To nie może być Twój ostatni spacer.. Jeszcze będzie takich wiele.. Cioteczki i wujek bardzo się starają.. Nie można zmarnowac tych starań .. Wielkopies do domku na 1 hopaj! Quote
3 x Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 a ja się podpiszę pod Apsą, że tak jak mogłam wspomagałam Trevora, to tw taki sam sposób mogę wspomagać Mojo :) niestety stele się zadeklarować nie mogę bo sama nie wiem czy będę się mogła wywiązać z deklaracji Quote
BasiaD Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Mojo nie spadaj, wracaj na początek prosić cioteczki o domek! Quote
morisowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Igusia, bardzo dziękuję :loveu: - konto podam, gdy już się uda wyciągnąć psa do hotelu, na razie dopisuję Twoją deklarację i zbieramy dalej. Apsa, 3 x - jest jasność :multi: Dzięki, dziewczyny, wierzę, że razem się uda. Jak z Trevorem :cool3: Quote
Igusia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='morisowa']Igusia, bardzo dziękuję :loveu: - konto podam, gdy już się uda wyciągnąć psa do hotelu, na razie dopisuję Twoją deklarację i zbieramy dalej. Apsa, 3 x - jest jasność :multi: Dzięki, dziewczyny, wierzę, że razem się uda. Jak z Trevorem :cool3: A moze byc problem z wyciagnieciem go?:roll: Quote
morisowa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ze schroniskiem sobie poradzę. Póki co chodziło mi o dwie kwestie - zebranie deklaracji (potrzeba 400 zł miesięcznie) i miejsce w hoteliku (gdy choć jeden z obecnych mieszkańców pójdzie do adopcji). Gdy będą pieniądze i miejsce, nie widzę opcji, żebym go ze schroniska nie wyciągnęła :mad: A ponieważ miejsce może się pojawić w każdej chwili, chcę być gotowa finansowo. Póki co brakuje 290 zł miesięcznych deklaracji... Quote
magdyska25 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 To ja też więcej daje z racji że Trevorek ma dom:lol:. 30 zł./mies deklaracji stałej (nieraz może być z górką). Quote
Recommended Posts