Jump to content
Dogomania

Amstaffka Stella wraca z adopcji-niema dla niej miejsca!!!POMOCY DT/DS PILNIE!!!!

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaaga napisał(a):
Kobiety drogie, takie zachowania to dla mnie nowość. Jak mój Tomi rozpycha się w łóżku, to biorę go w dłoń i przekładam obok :evil_lol:.

to teraz tak samo tyle ze rozmiarówka sie zmienila i moze sie nie zmiescic w dloni:evil_lol:

Posted

Stella jest naprawdę fajnym psem. Zaczęła bawić się na spacerach. Biega, podskakuje, zachęca do zabawy. Bez smyczy dzis nawet sama weszła po schodach do mieszkania.
Czy jest jakikolwiek odzew z jej ogłoszeń? Ja miałam tylko jedno zapytanie i chodziło głównie o sikanie na dywan i posiadane szczepienia. Dywanów nie posiadam z wiadomych względów ;), ale nie wiem czemu miałaby akurat dywan wybrać do sikania. Przeciez to dorosły pies, a nie szczeniątko.

Posted

trzeba było powiedzieć że ona na dywany nie leje ... leje na łóżko bo musi mieć miękko :diabloti:
ludzie mnie rozwalają ... czytają ogłoszenie o psiaku który przeżył koszmar a pytają o lanie na dywan :angryy:

Posted

fioneczka napisał(a):
trzeba było powiedzieć że ona na dywany nie leje ... leje na łóżko bo musi mieć miękko :diabloti:

:roflt::roflt::roflt:Stellunia jest piekna i mysle ze bedzie zainteresowanie byle jakis kretyn jej nie dostal:shake:ale mysle ze to akurat wykluczone;)

Posted

Fajnie że Stella robi postępy :lol:, też chciałabym że mój pies tak kochał koty :roll: ale niestety ich nie znosi :shake: myślałam że może w weekend uda mi sie do niej zajrzeć ale niestety rozłożyła mnie choroba no i nici z odwiedzin, może w następnym tygodniu sie uda ;)

Posted

Dziękuję, dam znać.

Stella jest super, to miły i wesoły psiak. Podaje łapkę i ciągle cieszy sie ze wszystkiego. Dziś ćwiczyliśmy chodzenie po schodach. Z dołu do góry jest nawet nie najgorzej, ale z góry w dół :shake:. Andrzej prowadzi ją za obrożę, a ja spycham jej pupę z kolejnych schodów.
Je z wielkim apetytem. Dostaje rybną karmę Husse z gotowanym mięsem wołowo-indyczym, więc cała miska znika na poczekaniu :evil_lol:.

Posted

Jej żebra mnie denerwują :evil_lol:. Zazwyczaj ludzie karmią tak, jak mówię, że pies był karmiony. Mięso można zastąpić tańszymi korpusami lub puszką ;). Stella też jada suche z kocią konserwą. Same chrupki jej nie smakują.

Dzis Stellusia pierwszy raz wbiegła sama do domu :lol:. Zaczął podczas spaceru padać deszcz i biegiem znalazła się na piętrze.
Teraz Stella jest pupilką wszystkich.

Posted

Jaaga to do mnie piszesz PRZERAŻĄJACE PW:mad::mad: a w międzyczasie w domu oswajasz "szalejące","niewiadomego pochodzenia " astki ??:evil_lol::evil_lol:.
OKI żartuję :diabloti: pełna podziwu :crazyeye:.

Posted

Joasiu, ja Cie tylko oświecam w dziedzinie kocich chorób. Lepiej teraz Cie przerazić, niż miałabyś potem usypiać kota z nieuleczalną wirusową chorobą.
Stella tez nie ma kontaktu z moimi psami. Żadnego zwierzaka nieznanego pochodzenia nie daję do moich.

Posted

Tak wczoraj rozmawialam z ta pania i bede z nia jeszcze w kontakcie, podkreslilam jej ze my nie szukamy kolejnego DT dla suni. Osoba ta jest bardzo odpowiedzialna i ma sie jeszcze zastanowic, bo jej zal Stelli ze nie moze jej zapewnic ogrodu tak jak to jest u Ciebie a tylko spacerki i mieszkanie w bloku. Pytala tez jak z chodzeniem Stelli na smyczy i po schodach bo w bloku sa one nieuniknione.

Posted

Schody praktycznie opanowane, ale bez smyczy. Niestety, nie da sie osiągnąć wszystkiego na raz :roll:.
Mam pojedyncze zapytania o Stellę, ale nic konkretnego.
Na szczęście, jest kochana i nie ma z nią żadnych problemów, więc nic strasznego, że jest cisza ;).

Posted

Jaaga napisał(a):
Schody praktycznie opanowane, ale bez smyczy. Niestety, nie da sie osiągnąć wszystkiego na raz :roll:.
Mam pojedyncze zapytania o Stellę, ale nic konkretnego.
Na szczęście, jest kochana i nie ma z nią żadnych problemów, więc nic strasznego, że jest cisza ;).

hehe Jaaga widzę ze Ci w serducho rudzielec :loveu: wdepnął ;)