Jump to content
Dogomania

Amstaffka Stella wraca z adopcji-niema dla niej miejsca!!!POMOCY DT/DS PILNIE!!!!

Recommended Posts

Posted

Jaaga napisał(a):
Stella jednak nie pojedzie do nowego domu. Dzwoniła Pani, że ma małe dziecko i boi sie wziąć Stellę, wiec rezygnuje. Stellunia jest najcudowniejszym psem pod słońcem, ale nie ma sensu jej komus wciskać na siłę.
Szukamy domu nadal.

szkoda ... była szansa
jednak faktycznie nic na siłę ... znajdzie się ten idealny to pojedzie

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ado, własnie rozmawialismy z mężem o Stelli. Nie przyjeżdżajcie z tą Panią w sobotę. Nie chcemy dawać tak Stelli. Pani zadzwoniła do mnie nie po to, zeby porozmawiać o Stelli, tylko zakomunikować, że jej nie chce, a kiedy zaczęłam o niej mówić i tłumaczyc, ze jest typem wrażliwca, nie jest agresywna, to po prostu rozłączyła się :roll:. Wystarczyło kulturalnie powiedzieć "jednak nie, dziekuję".

Stella jest tak kochanym psem, że nie ma sensu nikogo na nia nakłaniac. Jest bezpieczna, ma sie dobrze, na jej miejsce i tak juz żadnego psa nie wziełabym do wiosny, więc po co ja komuś wciskać?
Pieniądze, które na utrzymanie Stelli dostałaś zostaw za zwrócony mi koszt wizyty. Ja sobie Stellę sama utrzymam.
Chcę dla niej domu najlepszego, gdzie ktos ją pokocha co najmniej tak, jak my.

Posted

Ado, karmę zamawiam albo w zooplusie, albo w hurtowni, gdzie jestem zarejestrowanym klientem, wiec nigdzie nie moge podać danych fundacji zamiast swoich, wiec zostaw te pieniądze.

Posted

Nie jest wystraszona :evil_lol:, ale utuczyć się nie da, wiec wygląda szczupło. Mam jej nowe fotki, jak będe miała chwile czasu, to wstawie.
Jest bardzo towarzyską przylepą, tylko uległa. Ostatnio dała sie sterroryzować mojemu kocurowi. Teraz na jego widok stoi na baczność. Przy jedzeniu czeka, aż Bastian powybiera sobie mięsko z jej miski i dopiero potem zaczyna jeść.

Stellusia:

Posted

[quote name='Jaaga']Nie jest wystraszona :evil_lol:, ale utuczyć się nie da, wiec wygląda szczupło. Mam jej nowe fotki, jak będe miała chwile czasu, to wstawie.
Jest bardzo towarzyską przylepą, tylko uległa. Ostatnio dała sie sterroryzować mojemu kocurowi. Teraz na jego widok stoi na baczność. Przy jedzeniu czeka, aż Bastian powybiera sobie mięsko z jej miski i dopiero potem zaczyna jeść.

Stellusia:

napatrzec sie na nia nie moge:loveu::loveu::loveu::loveu:Jaaga gdybys narzekala na nadmiar zdjec to my tu chetnie popodziwiamy:eviltong: pisz jakbyscie czegos potrzebowaly

Posted

widzialam ze allegro sie skonczylo, nie bylo telefonow o takiego pieknego psa?:shake:
bedzie odnowione bo jesli nei to moge wystawic ale zwykle bo innego nie umiem:oops: ?

Posted

Allegro jest cały czas. Jedno robie ja, drugie chyba fundacja, a do tego wykupiłam na bazarku usługowym pakiet ogłoszeń dla Stelli.

Na nadmiar zdjęć Stelluni nie narzekam, bo ona jest tak ruchliwa, ze zdjęcia wychodzą rozmazane. Naprawdę nie da sie jej na chwile utrzymać w bezruchu.

Niestety, w kwestii domu, jest całkowita cisza. Nikt jej nie chce, a jest gotowa do adopcji.

Jesli chodzi o potrzeby, to gdyby ktoś chciał pomóc karmowo, to byłoby fajnie. Pieniedzy na Stellę wpłaconych na konto fundacji nie mogę wykorzystać, bo tak jak pisałam wczesniej, tam gdzie zamawiam, musza być moje dane, a nie faktura fundacyjna, więc karmię ją sama. Jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona, wiec innych potrzeb nie ma. Chyba, ze ktoś mógłby pożyczyć jakieś niepotrzebne amstafowe ubranko :oops:. Stelli jest zimno na spacerach i załatwieniu potrzeb od razu piszczy, ze chce do domu.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Cos nowego u Stelli :crazyeye: czy zostaje na stale u Ciebie Jaaga :evil_lol:

Stella ma nowego kolegę:p z Kielc:lol: i bardzo się polubili - więc jak ktoś chce 2 psiaki to mogą iść razem:evil_lol:

Posted

Dziś dzwoniła Pani w sprawie Stelli. Może przyjedzie w niedzielę. Sympatyczna osoba, w domu dzieci, a Stellunia lubi maluchy. Bardzo cieszyłabym sie, jakby sie udało.

Posted

Ado, co z tą karmą? Kończy mi sie i tylko Fuksik ma jeszcze.

Pani zainteresowana Stellą nie odezwała się, wiec pewnie znalazła sobie psa blizej. Gdyby chciała przyjechać 1.11, jak pytała, to chyba już zadzwoniłaby, bo to przecież święto :roll:.

Posted

[quote name='Jaaga']Ado, co z tą karmą? Kończy mi sie i tylko Fuksik ma jeszcze.

Pani zainteresowana Stellą nie odezwała się, wiec pewnie znalazła sobie psa blizej. Gdyby chciała przyjechać 1.11, jak pytała, to chyba już zadzwoniłaby, bo to przecież święto :roll:.[/QUOTE]

mogla chociaz dac znac ze ma juz psa albo ze nei przyjedzie:roll: mam nadzieje ze "nie ma tego zlego" i Stella znajdzie super dom:lol: